Kulunut vuosi on ollut tynnyrilaukun ja poikaystäväfarkkujen.

Muistellaanpa hetki kulunutta vuotta. Mitä tuli ostettua? Kiikutitko kassalle poikaystäväfarkut? Entä jotain leopardikuvioista?

Moni kiikutti.

Muodin kauppapaikka Lyst kokosi shoppailudatansa kuluneelta vuodelta yhteen ja selvitti, mitkä olivat vuoden 2014 halutuimmat trendit ja tuotteet. Infografiikka aiheesta löytyy täältä.

Löytyivätkö nämä vaatteet ja asusteet sinunkin ostoskasseistasi?

Minihame

Minihameita ostettiin enemmän kuin polvipituisia, midejä ja makseja yhteensä.

Luksusviitta

Nimikoitu luksusviitta oli yksi vuoden suosituimmista päällysvaatteista. Viittojen ykkönen oli Burberryn Colour Block Check Blanket. Lue juttu viitasta täältä.

Poikaystäväfarkut

Poikaystävä-sanaa kirjoitettiin hakukenttään nelinkertaisesti viime vuoteen verrattuna.

Mansur Gavrielin tynnyrilaukku

Vuoden suosituin laukku oli newyorkilaisen Mansur Gavrielin bucket bag eli tynnyrinmuotoinen nahkalaukku. Laukku oli yksi Lyst-sivuston kolmesta katsotuimmasta tuotteesta vuonna 2014. Tynnyrilaukusta on nähty paljon muitakin versioita niin edullisemmilta valmistajilta kuin luksusmerkeiltäkin.

Nahkapilotti

Nahkatakin on viimein syrjäyttänyt nahkainen pilottitakki. Nähtäväksi jää, onko tilanne sama enää ensi vuonna.

Leopilkut

Leoparditäplät ja muut eläinkuosit johtavat kukkakuvioita 14 000 ostoksella. Kukista on kuitenkin povattu suosittua trendiä ensi kevääksi.

Data paljasti myös muutaman muun kiinnostavan seikan. Esimerkiksi maanantaina ostetut tuotteet päätyvät useimmin palautukseen. Eniten palautettiin punaisia tuotteita. Suosituin ostospäivä maailmanlaajuisesti oli keskiviikko.

Lue myös:

Viisi tärkeintä vinkkiä – näin shoppailet netissä turvallisesti

Näin lisäät helposti luksusta arkeesi

Oikea koko nettiostoksilla – näin onnistut!