Jani Sievinen ja Mari Samuelsen (nyk. Sievinen) Me Naisten muotikuvissa vuonna 2007.
Jani Sievinen ja Mari Samuelsen (nyk. Sievinen) Me Naisten muotikuvissa vuonna 2007.

Miss Ruotsi Mari Samuelsen ja Suomen Mr. Uinti Jani Sievinen poseerasivat muotikuvissa vuonna 2007. Heidät puettiin maaotteluhhengessä toistensa kotimaiden sunnittelijoiden vaatteisiin.

Jani Sievinen ja Mari Sievinen (o.s. Samuelsen) jättivät avioerohakemuksen yhdessä 21. toukokuutta 2014.

Suhteensa alkuvaiheessa, vuonna 2007, vastarakastunut pari poseerasi Me Naisten muotikuvissa ja puhui suhteestaan.

– Kaikki on tapahtunut äkkiä, mutta meistä ei Janin kanssa tunnu siltä. Olemme keskustelleet paljon asioista, ja tuntuu kuin olisimme tunteneet toisemme aina, Mari kertoi haastattelussa.

Pari tapasi toisensa vuonna 2006, kun Mari osallistui Miss Baltic Sea & Skandinavia -kilpailuun, jonka Jani juonsi. Yhteen pari muutti vuonna 2007 Janin ehdotuksesta.

– Jani on mukava, huolehtivainen ja positiivinen ihminen – täysin ainutlaatuinen tyyppi. Koen olevani onnekas, koska olen tavannut hänet, Mari kehui Jania vuonna 2007.

– Minulla on hyvä olla Marin kanssa. Aika näyttää mitä tapahtuu, mutta nyt olen onnellinen, Jani sanoi.

Parilla on nykyään kolme yhteistä tytärtä. Lisäksi Janilla on kaksi poikaa edellisestä liitosta Susanna Ingerttilän kanssa.

Keskiviikkona 22.5.2014 lähettämässään erotiedotteessa pari kertoi, etta Mari aikoo muuttaa perheen tyttärien kanssa Norjaan. He ovat myös sopineet, että laittavat omakotitalonsa myyntiin ja tehneet muutkin omaisuuteen liittyvät sopimukset. Tiedotteessa Jani ja Mari kuvailevat eroa "henkilökohtaiseksi tragediaksi". Lue juttu täältä.