Itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa vilkuillessa kannattaa pitää silmät tarkkana näiden syksyn trendien varalta.

Syyskukat

Yksi syksyn valloittavimmista trendeistä ovat kukkakuosit, jotka näyttävät upeilta peittäessään koko iltapuvun. Syksyisyyttä kukkakedoille tuovat tummat sävyt. Kukkakuviointi on mainio keino piristää muuten simppeliä asua – toivottavasti joku itsenäisyyspäivän juhlavieraista on hoksannut tämän.

Kirkkaat värit


Sokkihoitoa pimeyteen löytyy syksyn catwalkeilta, joilla nähtiin paljon kirkkaita, jopa neonvärisiä asuja niin arkeen kuin juhlaankin. Parhaimmissa oli yhdistelty useampia kirkkaita sävyjä. Todennäköisesti myös Linnassa nähdään ainakin pari värikkääseen asuun pukeutunutta leidiä.

Läpinäkyvyys


Linnan juhlavieraat ovat perinteisesti pukeutuneet varman päälle, mutta on joukkoon aina muutama räväyttäjäkin mahtunut. Tänä vuonna räväyttäminen voisi onnistua esimerkiksi osittain läpikuultavalla iltapuvulla. Ne ovat olleet viime aikoina erittäin suosittuja kansainvälisillä punaisilla matoilla. Itsenäisyyspäivänä tosin on tyylikkäintä välttää liian paljastavia asuja.

Vihreä


Vihreää nähtiin syksyn muotinäytöksissä paljon ja useissa eri sävyissä. Voisiko vihreä olla myös tämän vuoden Linnan juhlien yllätyssuosikki?

Metallit


Metallisävyt kuuluvat juhlakauteen – catwalkeilla ne olivat niin säihkyviä, että välillä tarvittiin aurinkolaseja. Myös muotisuunnittelija Jukka Rintala kertoi Radio Rockin haastattelussa, että kulta ja hopea näyttävät Linnassa aina kauniilta. Lue juttu aiheesta täältä: Miltä Linnan juhlien puvut näyttävät tänä vuonna, Jukka Rintala?

Villit kuviot


Aiemmin Linnassa on nähty esimerkiksi Marimekon kuoseja, ja toivottavasti joku uskaltautuu myös tänä vuonna valitsemaan persoonallisen kuvioinnin pukuunsa – räikeätkin kuviot ovat nyt huippumuodikkaita.

Lue myös:

Talven muotiyllättäjä – kukkamekko

Onko tässä Linnan juhlien erikoisin asu: iltapuku kahvikoneen kapseleista!