Mitähän tästä pitäisi päätellä? Kuva Shutterstock
Mitähän tästä pitäisi päätellä? Kuva Shutterstock

Sen tietää, kun jokin väri vain tuntuu omalta, ja kaappiin eksyy useampikin vaatekappale lähes samassa sävyssä. Katso leikkimieliset tulkinnat suosikkisävyistäsi!

Musta

Aina varma ja helppo, sillä tyylikkyys on taattu. Kokomusta asu huokuu vakavuutta ja asiallisuutta, mutta voi näyttää myös supermuodikkaalta, kun vaatteiden leikkaukset ovat ajan hengen mukaiset.

Valkoinen

Wou, valkoiseen pukeutuva herättää kunnioitusta, sillä arka väri vaatii siivoa käyttäytymistä. Siksi valkoista suosivat täydellisyyteen pyrkivät ja puhtautta arvostavat – tai sitten ne, jotka haluavat päivetyksensä hehkuvan entistä syvempänä.

Sininen

Sinistä suosii tyyppi, joka etsii elämäänsä vakautta ja rauhaa. Se on hyvä valinta asuun, jos haluat vaikuttaa luotettavalta. Kuninkaalliset eivät turhaan suosi tätä väriä. Räväkkä sähkönsininen luo myös hyvin dynaamisen ja sporttisen vaikutelman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vihreä

Hellyys, luotettavuus, suoruus ovat vihreästä tykkäävän luonteenpiirteitä. Se, joka pukeutuu vihreään, välittä paljon siitä, mitä mieltä muut ovat hänestä. Vihreään pukeutumalla voi myös viestiä rakastavansa luontoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Punainen

Punaiseen pukeutuvalla riittää energiaa ja intohimoa. Vaikka räväkkä väri ei kuuluisi suosikkeihisi, punainen pusero onkin hyvä valinta, jos olo on hieman nuutunut.

Violetti

Taiteellisuus ja yksilöllisyyt ovat violetiin usein yhdistettyjä piirteitä, mutta väriin saattaa liittyä myös jonkinlaista itseriittoisuutta. Violetti luo helposti vaikutelman kulttuurin ystävästä.

Keltainen

Iloinen, aurinkoinen, pirteä... Keltaiseen pukeutuvan on helppo vaikuttaa kaveriporukan ilopilleriltä. Keltaisesta pitävät myös logiikan ja järjestyksen ystävät, jotka jakavat mielellään viisauttaan muille. Kuulostaa opettajan tai valmentajan väriltä?

Ruskea

Ruskean valitsee tyyppi, joka ei välitä erottumisesta. Ruskeaan pukeutuvaan voi aina luottaa, ja neiti ruskea tekee kaikkensa ollakseen hyvä ystävä. Pukeutumisessa ruskea on hankalahko väri, sillä se näyttää helposti valjulta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla