Mautonta vai seksikästä, Alexander Wang? Päätä itse. Kuva: Reuters
Mautonta vai seksikästä, Alexander Wang? Päätä itse. Kuva: Reuters

Mitä tekemistä tällä on farkkujen kanssa? Näin joku kysyi Alexander Wangin uuden malliston kuvista.

Juuri H&M:lle urheiluvaatemalliston suunnitelleen yhdysvaltalaisen muotisuunnittelijan Alexander Wangin uusi mainoskampanja on herättänyt ihmetystä. Ensimmäisessä farkkuja mainostavassa kuvassa alaston nainen poseeraa nahkatuolilla housut nilkoissa ja toisessa koskettelee alapäätään. ”Mitä tekemistä tällä on farkkujen kanssa?” joku kysyi Instagramissa.

Huffington Post kirjoittaa, etteivät kuva ole provokatiivisia, vaan väsyneitä ja loukkaavia, ja Pop Sugar -sivustolla ne leimataan kaikkien aikojen törkeimmiksi. Pop Sugar muistuttaa, että perinteisempienkin farkkuvalmistajien, kuten Calvin Kleinin ja Leviksen, muotikuvat ovat seksikkäitä, mutta Wang vie pisimmän korren.

Wangin uusi Denim X -farkkumallisto on tarkoitettu naisille, joten oletettavasti kuvilla on tarkoitus herättää kohderyhmän huomio. Saako itseään kosketteleva malli meidät pukeutumaan Wangin housuihin? Olisihan ne farkut kiva edes nähdä mallin päällä eikä mytyssä nilkoissa.

Superseksikkäistä ja naisia esineellistävistä muotikampanjoista on puhuttu jo vuosia, joten uudella kampanjallaan Alexander Wang tuntuu ottavan takapakkia menneisyyteen. Mitä mieltä te olette näistä? Kertokaa alla!

 

The #DENIMxAW campaign with @annaewers, photographed by Steven Klein, @skstudly, & creative-directed by KiDS, @pascaldangin. #AWLaunch

ALEXANDER WANG(@alexanderwangny)发的照片 ·

Alexander Wangin uuden farkkumalliston kuvissa poseeraava malli on Anna Ewers. Kuvat on ottanut Steven Klein, joka on vastannut esimerkiki Calvin Kleinin mainoskampanjoista ja kuvannut lukemattomia kuvia muotilehdille, kuten Vogue, i-D ja W. Malliston kuvat Alexander Wangin Instagram-tililtä: @alexanderwangny

 

#ComingSoon... #DENIMxAW #AWLaunch

A photo posted by ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) on

Lue myös:

Alexander Wang tekee huippumuotia taviksille

Hän on ensimmäinen pluskokoinen malli Pirellin kalenterissa

Liian nuori? Kristina on supermalli jo 8-vuotiaana