Näyttääkö piposi vähän nololta? Hyvä! Kuva: Shutterstock
Näyttääkö piposi vähän nololta? Hyvä! Kuva: Shutterstock

Pipokausi on taas täällä – me haluamme nähdä, millaisena!

Pipokausi paljastaa ihmisistä uusia piirteitä. Hillityimmänkin kaverin päästä saattaa yllättäen löytyä niin sanottu huumoripäähine: supervärikäs, oudon muotoinen tai hyvinkin kotikutoisen näköinen tekele. Koska moni kokee näyttävänsä pipo päässään muutenkin vähän hupsulta, tyylikkyydestä voi joustaa.

Haluamme nyt nähdä näitä rumia, hassuja tai muuten vain outoja pipoja! Haussa on talvipäähine, joka on niin tyylitön, että se on jo hieno. Rumuus tai tyylikkyys on tietysti mielipidekysymys – pääasia on, että pipo herättää tunteita.

Tässä inspiraatioksi muutama esimerkki Instagramista. Oman kuvasi voit lähettää jutun lopussa olevalla lomakkeella tai jakamalla sen Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä hashtagilla #pipotyyli. Myös tarinat päähineiden takana kiinnostavat, joten jos sinulla on sellainen, kerro ihmeessä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyylikäs? Tuskin. Hupaisa? Ehdottomasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 

Crochet baby beanie#amigurumi#craft#creative#giftideas#girl#amigurumi#art#handmadew#beanie

Kuva, jonka @frochett julkaisi

Virkatut pipot ovat usein aika veikeän näköisiä.

 

READY STOK Snapback,buckethat,beanie,winterhat . . Terima Reseller : * pembelian 3 pcs diskon 10rb/topi * pembelian 6 pcs diskon 15rb/topi (lgsg contact aj),bisa dropship juga . Pengiriman melalui JNE(tdk terima COD),Pembayaran hanya melalui Rekening BCA . Jualan Topi murah,Import . Untuk Serious Buyer bisa langsung contact : (pilih salah 1 aja ya contactnya) - Line : rungs74 - WA : 082123555074 . . #jualan #snapback #readystock #topi #beanie #winterhat #kupluk #fashiontopi #hat #fashion #trusted #reseller #onlineshopjkt #onlineshopjakarta #prelovedsnapback #prelovedhat #prelovedtopi #fashionhat #fashiontopi #prelovedstuff #jualsnapback #jualtopi #onlineshopindonesia #onlineshopjakarta #onlineshopjakarta #trustedreseller #snapback #hat #topimurah #snapbacks #snapbackmurah #snapbackimportready #snapback #dagelan #dagelansnapback #dagelantopi #topi #snapback

Kuva, jonka skroomy (@skroomy) julkaisi

Hyväksymme kuvat myös muista kuin pipoiksi luokiteltavista päähineistä.

Osallistuminen vaatii kirjautumisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla