Lola Wallinkoski osti musta-punaisen asukokonaisuutensa lomamatkalta Jenkeistä. ”Hankin lähes kaikki vaatteeni ulkomailta.” Kuvat: Jonna Öhrnberg
Lola Wallinkoski osti musta-punaisen asukokonaisuutensa lomamatkalta Jenkeistä. ”Hankin lähes kaikki vaatteeni ulkomailta.” Kuvat: Jonna Öhrnberg

”Etsin punaisia korkkareita ja löysin sopivat tarjouskorista.”
”Etsin punaisia korkkareita ja löysin sopivat tarjouskorista.”

Juontaja ja ex-missi Lola Wallinkoski ei innostu luksusmerkeistä.

Millainen on tyylisi?

Tyyliäni on vaikea määritellä, sillä pukeudun juuri niin kuin haluan. Minua ei kiinnosta yhtään, onko jokin asia muotia. Olen itsepäinen siinä, mitä suostun laittamaan päälleni. Ostan lähes kaikki vaatteeni ulkomailta, yleensä reissuilta Jenkeistä. Olen pihi, joten ale-laareja tulee pengottua ahkerasti. Shoppailin ensimmäisen kerran netistä viikko sitten, kun tilasin pari paitapuseroa.

Olen edullisten tuotteiden metsästäjä, eivätkä kalliit merkit kiinnosta yhtään. Minulle tulee vastareaktio, että missimaailmassa olleen pitäisi pukeutua tiettyihin brändeihin. Hankin paljon vaatteita kirppikseltä. Käytän myös mieheni Jarkon pikkusiskon vaatteita. Hän antaa meille aina säkillisen vanhoja asuja kirppikselle vietäväksi. Pengon pinkat ensin tyttäreni Denisen kanssa, eikä niistä usein jää montaa vaatetta myyntiin asti.

Tänään mukana

Ostin ylläni olevan Beben mekon ja kengät Jenkeistä kuusi vuotta sitten. Bebe on yksi suosikeistani, sillä merkin vaatteet ovat edullisia ja naisellisia. Kengät löysin jostain ale-korista. Ne maksoivat noin 15 dollaria.

Lue myös:

Mustasukkaiset vaimot piinaavat Lola Wallinkoskea

Suurin pudottaja -juontaja Lola Wallinkoski: "Tiedän, millaista on käydä pohjalla"

Lotta Hintsa sijoittaa merkkilaukkuihin: "Minulla on niitä noin 15"

Ilmassa oli pientä hysterian tuntua, kun valtava joukko innokkaita asiakkaita ryntäsi ostamaan kotimaisen merkin lastenvaatteita alennettuun hintaan.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia jonottamaan ilmaista tavaraa. Mutta kyllä maksullinenkin rompe aiheuttaa pienimuotoista hysteriaa, jos halvalla saa.

Kotimainen Gugguu-vaatemerkki järjesti Helsingin Suvilahdessa perjantaina outlet-tapahtuman, joka jatkuu vielä lauantaina.

Ensimmäiset asiakkaat kurvasivat Suvilahteen Kattilahallin pihaan perjantaiaamuna kello 6.30. Ovet avattiin kymmeneltä, ja siihen mennessä parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono. 

Yritys tyhjensi kangasvarastonsa ja teetti ylimääräisistä kankaista lastenvaatteita. Tuotteet myytiin 50 prosentin alennuksella brändin normaalihintoihin verrattuna. Esimerkiksi lasten trikoiset leggingsit maksoivat 14 euroa. Ketjuliikkeistä housut saisi edullisemmin, mutta ilmeisen moni on kiinnostunut suomalaisten yritysten tuotteista, etenkin, kun hinta on alennettu.

Parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono.

Gugguu on perustettu viisi vuotta sitten. Se suunnittelee parhaillaan ensimmäisen kivijalkaliikkeen perustamista.

Myös muutama muu kotimainen aikuisten ja lasten vaatteita valmistava yritys ottaa parhaillaan ensimmäisiä askeleitaan kivijalassa. Vimma on perustanut kaksi liikettä, toisen Helsinkiin ja toisen Ouluun. Papu kokeilee menestystään nyt joulun alla pop up-muodossa Galleria Esplanadissa. Yritys hakee myös näillä näppäimillä kasvua liiketoiminnalleen joukkorahoituksella. 

Otsikkoa muokattu 9.12. kello 10.00.

Markettimallistoaan luotsaava Janina Fry suunnitteli asut kahdelle Linnan juhlavieraalle.

Janina F -vaatemerkkiään pyörittävä Janina Fry, 44, debytoi viime vuonna Linnan juhlapukujen suunnittelijana, kun hän sai vaatettaa Suomen puolustusvoimain entisen komentajan Ari Puheloisen vaimon Tiina Laisi-Puheloisen. Reservin kapteenilla oli tuolloin yllään oranssi silkkipuku.

Tänä vuonna Janinalta nähtiin itsenäisyyspäivän vastaanotolla jo kaksi asua. Hän jakoi molemmista kuvia Instagram-tilillään. Jälleen kerran asiakkaana oli Tiina Laisi-Puheloinen. Suomen satavuotisjuhlavuonna Linnassa nähtiin monia paljettiasuja, ja Laisi-Puheloisen juhlapuku oli yksi kauneimmista.

Toinen Janinan juhlapuvuista nähtiin Halti Oy:n brand managerin Hanna-Liisa Erkheikin yllä. Tämän selkeälinjainen, pitkähihainen asu oli yksi Linnan monista vihreistä luomuksista. Janina on lisännyt kuvan tunnisteeksi sanan metsänneito, joten lienee selvää, mistä innoitus asuun on saatu.