Vuonna 2007 Liisa Kuoppamäki kertoi omasta pukeutumistyylistään.

Mikä on pukeutumisesi juju?

Pukeudun aika maskuliinisesti. Pukeutumisella ilmaisen ja suojaan itseäni. Se on myös itsetuntokysymys: jos minulla olisi enemmän naisellista itsetuntoa, pukeutuisin varmaan naisellisemmin. Jos laitan päälleni hyvin naisellisen vaatteen, asukokonaisuudessa on aina kontrastina jotain maskuliinisista,
kuten kuluneet bootsit.

En pukeudu itseäni vastaan – en esimerkiksi laittaisi juhliin pitkää iltapukua. Ulkoisen pitää ilmentää sisintä. Jos fiilis on ristiriitainen, voi pukeutuminenkin olla. Se, etten ole mikään hienohelma, voi johtua myös siitä, että sain nuorena vaikutteita pukeutumiseen kahdelta veljeltäni.

Olen todella tarkka siitä, mitä puen päälleni, vaikka minulla on
välinpitämätön ja rento look. En kuitenkaan pukeudu muodikkaasti, en voisi kuvitellakaan laittavani päälle pillifarkkuja!

Lempivärisi ja -materiaalisi?

Olen aina ollut ruskeafriikki. Materiaaleista mieluisimpia ovat mokka, nahka ja villa. Pidän myös sinisen ja harmaan sävyistä. Ihailen ja himoitsen Chloé-tyylisiä vaatteita, eli kevyitä, laskeutuvia ja kerroksellisia silkki- ja sifonkiunelmia, vaikka en omistakaan yhtäkään sellaista.

Suosikkimerkkisi ja -liikkeesi?

Olen helsinkiläisen Ruutu-Rouvan vakioasiakas, siellä on aivan
uskomaton vintage-valikoima. Kierrän paljon kirppareita, joilta
hankin erityisesti kenkiä ja koruja. Myös Play it Again, Sam ja Liike ovat lempikauppojani Helsingissä. Suosikkimerkkejäni ovat Diesel, Day Birger & Mikkelsen, Ivana Helsinki – ja tietysti Chloé!

Mitä aiot hankkia tänä keväänä?

Olen fiilis- ja heräteostaja, enkä varsinaisesti suunnittele vaatehankintojani etukäteen. En siis vielä tiedä, mitkä ostokset täydentävät tänä keväänä vaatekaappiani.

Mitä et pukisi päällesi?

Perus-t-paita, jossa on o-pääntie, on inhokki numero yksi. Myös
poolo- ja kauluspaidat jäävät kaupan hyllylle. Pieni myönnytys,
omistan kaksi ”länkkärityyppistä” kauluspaitaa, jotka odottavat kaapin hyllyllä pitkäksi kasvavia hiuksiani. Uutta tuotettua turkista en myöskään hankkisi.

Mistä et haluaisi luopua?

Bootcut-farkuista ja bootseista. Haluaisin luopua rintaliiveistä,
mutta en usko, että niin käy.