Älä anna kylmyyden lannistaa. Kesätyylistä ei tarvitse tinkiä, kun harrastaa kerrospukeutumista kesäisissä sävyissä.

Juhannus lähestyy, mutta ulkona on jäätävän kylmä. Kesävaatteissa palelee, mutta ajatus syksyisistä tamineista ahdistaa.

Ei huolta! Me Naisten muotitoimittajien Elina Lundströmin ja Mari Meriläisen vinkkien avulla pysyt sekä lämpimänä että kesäisen tyylikkäänä.

1. Älä luovu väreistä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Harrasta kerrospukeutumista kesäisissä sävyissä. Kirkkaat värit tai pastellisävyt säilyttävät tyylissä kesäisen tunnelman, vaikka paljaita sääriä tai käsivarsia ei tarkenisikaan vilauttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Tartu nahkatakkiin tai farkkurotsiin

Valkoisen tai kirkkaan värisen topin tai t-paiden päälle heitetty nahka- tai farkkutakki lämmittävät viileänäkin päivänä muuntamatta tyyliä syksyiseksi.

3. Kietaise kaulalle iso kukkahuivi

Kaulalle kietaistu muhkea huivi lämmittää. Kukkakuosiset tai kirkkaan väriset huivit maustavat asua kivasti keskikesälläkin.

4. Kesäfarkut tai reisitaskuhousut pitävät sääret lämpiminä

Farkut istuvat mainiosti myös kesätyyliin. Yhdistä farkkuihin kesäisen värikäs yläosa. Valkoinen paita on farkkujen luottoystävä. Kesäfiilistä tuot lisäämällä kokonaisuuteen värikkäitä asusteita, kuten huivin, kengät ja aurinkolasit.

5. Maksihame korvaa pitkät lahkeet

Jos et halua kesällä käyttää housuja, maksimittainen hame suojaa jalkoja yhtä hyvin. Yhdistä superpitkiin helmoihin esimerkiksi pitkähihainen laatikkoneule.

6. Älä luovu aurinkolaseista

Aurinkolasit ovat yksi kesän tärkeimmistä asusteista. Harmaana päivänä aurinkolasit keikkuvat otsalla. Siitä ne on helppo sujauttaa silmille heti, kun aurinko pääsee pilkistämään pilven takaa.

7. Vaihda sandaalit värikkäisiin tennareihin

Värikkäät tennarit ja ballerinat pitävät varpaat lämpiminä, mutta ovat fiilikseltään kaukana syksyn kävelykengistä. Tennarit ovat loistopari niin farkuille kuin maksihameellekin.

8. Ota rantakassi käyttöön

Pitkistä hihoista viis, kesän tunnelmaa lisää olalla keikkuva kaunis ranta- tai korikassi. Silloin kun keveyttä ei voi suosia vaatetuksessa, korosta sitä asusteissa.

9. Rento neulepaita on pop

Heitä topin päälle rento ja raikkaan värinen neule. 

10. Satsaa kesäpipoon

Hauska kesäpipo pitää pään lämpimänä ja tunnelman iloisena. Tyylikkäin kesäpipo on todella värikäs, kevyt ja hengittävät. Kesäpipo saa olla räväkkä.

Lue myös:

Kesäfiilis pintaan vaikka neljän seinän sisällä

Kunnon startti kesään – näin pääset heti lomafiilikseen

Sisältö jatkuu mainoksen alla