Kelly Brook viime vuonna brittien Fashion Awards -gaalassa. Kuva: Reuters
Kelly Brook viime vuonna brittien Fashion Awards -gaalassa. Kuva: Reuters
Kokoa 38 oleva Kelly Brook suunnitteli plusmalliston XL-kokoisille. Kuva: Reuters
Kokoa 38 oleva Kelly Brook suunnitteli plusmalliston XL-kokoisille. Kuva: Reuters

Malli-näyttelijä Kelly Brook tietää, miltä tuntuu, kun asu ei istu. Siksi hän suunnitteli oman vaatemalliston.

Brittimalli ja -näyttelijä Kelly Brook, 34, suunnitteli pluskokoisten vaatemerkille Simpy Be'lle oman vaatemalliston.

– Halusin, että mallistoni antaa naisille itsevarmuutta hyväksyä vartalonsa, Kelly kertoo Daily Mailille.

– Minun on ollut aina vaikea löytää vaatteita vartalolleni, joten tämä oli mahtava mahdollisuus luoda vaatemallisto, joka istuu kurvikkaalle vartalolle ja korostaa sitä, Kelly kertoo.

Kurveja Kellyltä kyllä löytyy, mutta pluskokoiseksi häntä ei voi kutsua. Daily Mailin jutusta käy nimittäin ilmi, että hän käyttää vaatekokoa 38. Kellyn vaateongelmat ovatkin ehkä liittyneet hänen vartalonsa tiimalasimaisiin muotoihin.

Simply Be'n vaatemallisto ei ole Kellyn ensimmäinen kosketus muodinluontiin. Vuonna 2012 hän antoi nimensä New Look -verkkokaupan mallistolle, josta löytyi bikineitä, alusvaatteita ja kosmetiikkaa. Uudessa vaatemallistossa on Kellyn mukaan ripaus Beyoncéa, Kim Kardashiania, Jennifer Lopezia ja hänen omia lempisuunnittelijoitaan, Pradaa ja Preeniä.

Kelly Brook jakoi Instagram-tilillään @iamkb ensimakua mallistostaan.

Kelly Brook on kokoa 38, mutta hän kertonut, että oikeankokoisten vaatteiden löytäminen on ollut aina hankalaa.

Lue myös:

Hän on ensimmäinen pluskokoinen malli Pirellin kalenterissa

Pluskokoiset naiset esittelivät fetissiasuja New Yorkin muotiviikoilla – kehuja sateli

Vapise muotimaailma, uusi plusmallien tähti on syttynyt

Tänä kesänä nenälleen kannattaa valita mahdollisimman futuristiset aurinkolasit.

Pikkuiset ja pyöreät, suuret ja kissamaiset, klassiset joka paikan höylät. Viime vuosina aurinkolasirintamalla on ollut mistä valita.

Mutta millaiset plehat ovat muodikkaimmat kesällä 2018? Vogue-lehden mukaan vastaus on kiistatta aerodynaamiset ja futuristiset sporttiaurinkolasit, eli tuttavallisemmin ”nopeet lasit”.

Jos kuvaus ei herätä mitään kelloja, anna prinsessa Annen havainnollistaa!

Kuningatar Elisabet II:n tytär Anne, 67, on luottanut nopeisiin laseihin jo hyvän tovin. Viimeksi hänet nähtiin trendilasit nenällään Harryn ja Meghanin häissä. Muuten hänen juhlalookinsa oli hyvin klassinen:

Niin coolia! Anne yhdisti kermanvalkoiseen leninkiinsä Adidaksen sporttiset aurinkolasit.
Niin coolia! Anne yhdisti kermanvalkoiseen leninkiinsä Adidaksen sporttiset aurinkolasit.

Anne kuvattiin sporttiset kakkulat päässään myös esimerkiksi vuonna 2015 Englannin ja Skotlannin välisessä rugbypelissä.

Kuva: Reuters
Kuva: Reuters

Catwalkien ehdoton ykkönen

Annen suosimia kieltämättä melkoisia ysärifiiliksiä herättäviä aurinkolaseja on vilissyt viime aikoina runsaasti catwalkeilla. Esimerkiksi Stella McCartney ja Fenty x Puma esittelivät nopeita laseja kevään 2018 muotinäytöksissään.

Kuvat: Fenty x Puman ja Stella McCartneyn / Reuters
Kuvat: Fenty x Puman ja Stella McCartneyn / Reuters

Suomessa futurististen lasien ilosanomaa on levittänyt jo useamman vuoden ajan esimerkiksi räppärit Jare ja Ville-Galle. Vuonna 2014 Jare kertoi Me Naisille, että kiiltäväpintaiset sporttilasit ovat yksi hänen tyylinsä kulmakivistä.

 

HÄÄÄÄÄ! Tänää takas keikoille. Oulu&Rovaniemi vamos! ✈️✈️✈️

A post shared by Jare Brand (@jeanbabtiste) on

Ei pukeutumispaniikkia! Kesän juhliin riittää yksi helppokäyttöinen vaate, kun sen voi stailata parilla eri tavalla.

Vedä kuvan reunassa olevaa nuolta vasemmalle ja oikealle, niin näet saman vaatteen kahdessa eri tyylissä. 


Laskoshame, 49,99 €, H&M. Romanttinen jakku, 109,95 €, Neo Noir. Paitapusero, 19,95 €, Gina Tricot. Hiussolki, 8,99 €, Glitter. Olkalaukku, 29,99 €, Pieces. Veloursaappaat, 66,99 €, Na-kd.
Polyesterinen laskoshame on helppo pukea monella eri tavalla, 49,99 €, H&M. Glitterneule, 69,95 €, Neo Noir.  Kukkakorvakorut, 16,99 €, Glitter. Kiiltävä tekonahkalaukku, 34,99 €, Pieces. Veloursaappaat, 66,99 €, Na-kd.
 


Housut, 85 €, Ajlak.Olat paljastavassa puuvillapaidassa sekoittuvat skarpit raidat ja pehmeä röyhelö, 59,99 €, Selected Femme. Kirjekuorilaukku, 439,95 €, Loeffler Randall. Hopeanhohtoiset nahkapistokkaat, 69,95 €, Tamaris.
Kasvikuvioisten housujen pohjaväri on aina trendikäs ja juhlava valkoinen, 85 €, Ajlak. Kimonojakku, 85 €, Ajlak. Pystykauluksinen pusero, 24,99 €, H&M. Pitkä riipus, 16,99 €, Pieces. Iltalaukku, 129 €, Unisa. Nahkapistokkaat, 69,95 €, Tamaris.
 


Bleiseri, 239 €, Samsøe & Samsøe. Läpikuultava mekko, 69,95 €, Neo Noir. Kukkakorvakoruissa riittää katsottavaa, 9,99 €, Kappahl. Kullanvärinen nahkalaukku, 109 €, Tommy Hilfiger. Avokkaat, 125 €, Unisa.
Bleiseri, 239 €, ja kauniisti valoa heijastava viskoositoppi, 79 €, Samsøe & Samsøe. Leveälahkeiset, vajaamittaiset housut, 79,95 €, Selected Femme. Puuvillalaukku, 24,99 €, H&M. Avokkaat, 125 €, Unisa.