Tiimi valmistautuu muotijutun ensimmäisen kuvan kuvaukseen. Kuvaaja osoittaa kohtaa, johon hän laittaa teipillä merkin Hannalle. Tässä kuvataan koko aukeaman kokoista kuvaa, joten mallin pitää pysyä teipin kohdalla, ettei hän mene liian lähelle kuvan keskitaitetta. Kuvat: Nina Nuorivaara
Tiimi valmistautuu muotijutun ensimmäisen kuvan kuvaukseen. Kuvaaja osoittaa kohtaa, johon hän laittaa teipillä merkin Hannalle. Tässä kuvataan koko aukeaman kokoista kuvaa, joten mallin pitää pysyä teipin kohdalla, ettei hän mene liian lähelle kuvan keskitaitetta. Kuvat: Nina Nuorivaara

Me Naisten muotitiimi piti pikkujoulut jo syyskuussa, räntäsateessa palellen. Bilemuotijutun syötiin hampurilaisia ja snäksejä, pelleiltiin kameralle ja piiloteltiin sateenvarjon alla.

Muotijuttu kuvattiin syyskuussa lahtelaisessa Burger Bus -ravintolassa. Tarinassa nuori nainen on tulee pikkujouluista ja poikkeaa pikkutunneilla haukkaamaan yöpalaa dineriin. Kupliva ilta johtaa jatkoille.

Meikkaaja Leena Waggoner ja malli Hanna Storsjö yhdistetyllä aamiaisella ja lounaalla jutun kuvauspaikassa, Bus Burger -baarissa Lahdessa. Päivä alkoi kello 7.00 meikkauksella Helsingissä, joten aamukymmeneltä tiimillä oli jo kova nälkä.

Aamiaisen jälkeen meikki viimeistellään. Valokuvaaja Jouni Harala ihmettelee, eikö tälläys jo riitä.

Kuvausta edeltävät päivät syyskuun lopussa olivat ihanan leutoja ja aurinkoisia. Kuvauspäivänä lämpötila laski +1 asteeseen ja satoi räntää. Mallilta ulkokuvaukset sujuivat kuitenkin myös avonaisissa korkkareissa. Tässä kuvataan jutun aloittavaa aukeaman kokoista kuvaa.

Jounin auton takaluukussa oli kameraan yhdistetty läppäri, jonka ruudulta katsotaan otetut kuvat. Leenan sylissä on toppatakki, jonka suojissa Hanna lämmitteli sillä aikaa, kun toimittaja ja Jouni tarkistivat läppäriltä, millaisia kuvia kortille tallentui. Kun Hannan jaloista alkoi mennä tunto kylmyyden takia, lämmitteltiin ja kahviteltiin Bus Burgerissa.

Muotijutun tarinan viimeisessä kuvassa suunnataan yöpalan jälkeisille jatkoille. Miesmalliksi buukattiin muotitoimittaja Ninan lahtelaisen ystävän poika Toni, fiftarikundi, jolla on hieno jenkkiauto. Yllä olevassa kuvassa auto on ajettu oikeaan kuvakulmaan, kuvattu ensimmäiset kuvat ja meneillään on pieni tauko. Leena korjaa Hannan hiuksia ja Toni sekä Jouni katsovat, millaisia kuvia on koneelle tallentunut. Kuvassa vasemmalta Hanna, Leena, miesmallimme Toni Karvinen ja Jouni. 

Bus Burgerin sisustus on toteutettu viimeisen päälle aidon jenkkidinerin tyyliin. Hauskoja yksitysikohtia riittää.

Meikkaaja Leena viimeistelee Hannan lookia. Hanna tykästyi tässä kuvassa rekvisiittana oleviin snackseihin. Lopullisessa kuvassa Hanna istuu ravintolan rappusilla ja heittelee snäksejä suuhunsa.

Katso muotijuttu Me Naisten numerosta 42/14.

Lue myös

Miten pukeutua paljetteihin näyttämättä diskopallolta?

Juhli ilman muhkuroita – näin valitset litistävän alusasun