Tiimi valmistautuu muotijutun ensimmäisen kuvan kuvaukseen. Kuvaaja osoittaa kohtaa, johon hän laittaa teipillä merkin Hannalle. Tässä kuvataan koko aukeaman kokoista kuvaa, joten mallin pitää pysyä teipin kohdalla, ettei hän mene liian lähelle kuvan keskitaitetta. Kuvat: Nina Nuorivaara
Tiimi valmistautuu muotijutun ensimmäisen kuvan kuvaukseen. Kuvaaja osoittaa kohtaa, johon hän laittaa teipillä merkin Hannalle. Tässä kuvataan koko aukeaman kokoista kuvaa, joten mallin pitää pysyä teipin kohdalla, ettei hän mene liian lähelle kuvan keskitaitetta. Kuvat: Nina Nuorivaara

Me Naisten muotitiimi piti pikkujoulut jo syyskuussa, räntäsateessa palellen. Bilemuotijutun syötiin hampurilaisia ja snäksejä, pelleiltiin kameralle ja piiloteltiin sateenvarjon alla.

Muotijuttu kuvattiin syyskuussa lahtelaisessa Burger Bus -ravintolassa. Tarinassa nuori nainen on tulee pikkujouluista ja poikkeaa pikkutunneilla haukkaamaan yöpalaa dineriin. Kupliva ilta johtaa jatkoille.

Meikkaaja Leena Waggoner ja malli Hanna Storsjö yhdistetyllä aamiaisella ja lounaalla jutun kuvauspaikassa, Bus Burger -baarissa Lahdessa. Päivä alkoi kello 7.00 meikkauksella Helsingissä, joten aamukymmeneltä tiimillä oli jo kova nälkä.

Aamiaisen jälkeen meikki viimeistellään. Valokuvaaja Jouni Harala ihmettelee, eikö tälläys jo riitä.

Kuvausta edeltävät päivät syyskuun lopussa olivat ihanan leutoja ja aurinkoisia. Kuvauspäivänä lämpötila laski +1 asteeseen ja satoi räntää. Mallilta ulkokuvaukset sujuivat kuitenkin myös avonaisissa korkkareissa. Tässä kuvataan jutun aloittavaa aukeaman kokoista kuvaa.

Jounin auton takaluukussa oli kameraan yhdistetty läppäri, jonka ruudulta katsotaan otetut kuvat. Leenan sylissä on toppatakki, jonka suojissa Hanna lämmitteli sillä aikaa, kun toimittaja ja Jouni tarkistivat läppäriltä, millaisia kuvia kortille tallentui. Kun Hannan jaloista alkoi mennä tunto kylmyyden takia, lämmitteltiin ja kahviteltiin Bus Burgerissa.

Muotijutun tarinan viimeisessä kuvassa suunnataan yöpalan jälkeisille jatkoille. Miesmalliksi buukattiin muotitoimittaja Ninan lahtelaisen ystävän poika Toni, fiftarikundi, jolla on hieno jenkkiauto. Yllä olevassa kuvassa auto on ajettu oikeaan kuvakulmaan, kuvattu ensimmäiset kuvat ja meneillään on pieni tauko. Leena korjaa Hannan hiuksia ja Toni sekä Jouni katsovat, millaisia kuvia on koneelle tallentunut. Kuvassa vasemmalta Hanna, Leena, miesmallimme Toni Karvinen ja Jouni. 

Bus Burgerin sisustus on toteutettu viimeisen päälle aidon jenkkidinerin tyyliin. Hauskoja yksitysikohtia riittää.

Meikkaaja Leena viimeistelee Hannan lookia. Hanna tykästyi tässä kuvassa rekvisiittana oleviin snackseihin. Lopullisessa kuvassa Hanna istuu ravintolan rappusilla ja heittelee snäksejä suuhunsa.

Katso muotijuttu Me Naisten numerosta 42/14.

Lue myös

Miten pukeutua paljetteihin näyttämättä diskopallolta?

Juhli ilman muhkuroita – näin valitset litistävän alusasun

Hiusväriä tiheästi vaihtava Sanni ihastuttaa nyt punaisilla hiuksilla. Kuva: Warner music live
Hiusväriä tiheästi vaihtava Sanni ihastuttaa nyt punaisilla hiuksilla. Kuva: Warner music live

Laulaja Sannin hiuksissa on nähty sinistä, vihreää ja pikkulettejä. Nyt hiukset liehuvat tulenpunaisina.

Laulaja Sanni osaa herättää huomiota. Eilen julkaistu Pornoo-kappale herätti mielipiteitä jo pelkällä nimellään: ”Asiaton biisi, ei ainakaan radiossa voi soittaa nuorten lapsien kuullen”, “Iiiihaaaana. Harmi vaan, että odotettiin mun 6-vuotiaan tyttären kanssa tän biisin julkaisua, ja ei tätä kyllä tohdi sille kuunnelluttaa. Ei oo frööbelin palikat”, Sannin Instagram-tilillä kommentoidaan.

Huomiota herättävät myös Sannin uudet, tulenpunaiset hiukset.

Sannin Instagramissa hehkutetaan uutta hiusväriä: ”Oot tosi kaunis punasilla hiuksilla.”

Sanni kertoi pari vuotta sitten Me Naisten haastattelussa elävänsä ja päättävänsä myös hiustyyleistään fiilispohjalta. Hän ei myöskään ota ulkonäköään turhan vakavasti.

– Pahin tukkamokani oli, kun vedimme bloggari Saara Sarvaksen kanssa minulle sivusiilin ja liukuvärjäsimme sen turkoosiksi. Sitten minulla oli vaalea tukka, turkoosi siili ja pinkit latvat. Silloin olin siitä fiiliksissä, mutta jälkeenpäin hävetti, Sanni kertoi.

 Ennen punaista tukkaa Sannin hiukset olivat vihreät.

Sannin violetin ja sinisen sävyjä hehkuneet hiukset toivat mieleen My Little Ponyjen harjakset. 

Sinisin ja keltaisin yksityiskohdin koristellut pikkuletit lienevät Sannin huomiotaherättänein kampaus.

 

Mikä eläin sä olisit? Mä olisin Spyro.🔥

A post shared by SANNI (@sannivirallinen) on

Siniset hiukset olivat Sannin tavaramerkki pitkään.

Uransa alkuvaiheilla Sannin hiukset olivat vaaleat. Sen sijaan hiusten pituus ei ole uran varrella juurikaan muuttunut. 

 

Onks jollain muullakin tänään vaikeuksii saada asioit aikaseks? 🙈 #maanantai

A post shared by SANNI (@sannivirallinen) on

Jos se on Voguessa, sen on pakko olla in. Ensi kesän trendikkäin asuste on siis pumpattava uima-allas.

Kerrankin kesäasuste, joka enemmän peittää kuin paljastaa!

Lontoon muotiviikoilla nähtiin kuuluisan Central Saint Martins -korkeakoulun opiskelijoiden näkemyksiä loppuvuoden trendeistä. Vogue nosti esiin näistä muutaman, esimerkiksi pumpattavan uima-altaan.

Vanhastaan tiedetään, että se, mikä toimii catwalkilla, voi olla katukäytössä hankalampi. Tavallinen nainen testasi, miten kahluuallas käyttäytyy arjessa.

Kiitämme:

  • Pirteän värinen ja herättää taatusti huomiota. 
  • Edullinen: kaapista käyttämättömänä löytyneen altaan alkuperäinen hinta oli 12,99 €.
  • Saa vastaantulijat iloiseksi.
  • Sopivan peittävä ainakin etupuolelta: altaan takana voisi helposti vaikka vaihtaa uikkarit tai käydä puskapissalla.
  • Jos vasta biitsillä huomaa, että vedessä on sinilevää, jeesusteipillä altaan saa nopeasti paikattua alkuperäiseen käyttöön. Jesaria kannattaa muutenkin käyttää: ilman reunavahvistuksia naamanmentävä reikä leviää hetkessä liian isoksi, jolloin asusteesta tulee kaulakoru.

Moitimme:

  • Naamareiän lisäksi altaassa pitäisi ehdottomasti olla käsiaukot – kahvin juominen on käytännössä mahdotonta ilman niitä.
  • Allasta ei voi suositella kovin tuuliselle päivälle. Asuste karkaa.
  • Liukuportaissa asu herättää pahennusta, kun kiireisemmät eivät pääse ohi. Ei kannata käyttää ainakaan metron ruuhka-aikoina.
  • Työläs. Jos käytössä ei ole tehokasta pumppua, asusteen puhaltaminen käyttökuntoon vaatii todella vahvat keuhkot.
  • Saatavuus voi olla talvisaikaan kehno.

Kenelle sopii:

Ennakkoluulottomalle trendsetterille. Siis todella ennakkoluulottomalle.