Missikisat juontaneen Kristiina Komulaisen rintaliivittömyys koettiin kannanottona. – En ajatellut asiaa niin pitkälle.

Kristiina Komulainen, 36, kommentoi Radio Suomipopin haastattelussa tissikohua, jonka hänen avonainen iltapukunsa ja rintaliivittömyytensä aiheutti Miss Suomi -lähetyksen jälkeen sunnuntaina.

Komulainen juonsi kisat yhdessä Sami Kurosen, 41, kanssa, ja lähetyksen jälkeen kaksikko kiipesi missituolille yhteiskuvaan.

Kuvassa Kristiina istuu hajareisin juontajaparinsa hartioilla.

Kuvan myötä moni ilmaisi tyrmistyksensä siitä, että rintaliivitön nainen kehtasi asettautua varatun miehen olkapäille. Yhteiskuvan herättämä kohu huvittaa sekä Kristiinaa että Samia.

– Oli mulla alushousut sentään, Kristiina nauraa.

– Ja mulla kaikki vaatteet, Sami sanoo.

Kaksikon mukaan yhteiskuvasta missituolissa on muodostunut heille perinne – kaksikko juonsi kisat nyt kolmannen kerran.

Kristiina sanoo, että hän ei ole seurannut kuvan tai rintaliivittömyytensä aiheuttamaa keskustelua, mutta kertoo saaneensa Facebookin kautta viestin keski-ikäiseltä naiselta. Tämä oli ollut hyvillään siitä, että televisioruudussa näkyy välillä muutakin kuin silikonia.

– Hänen mielestään oli mahtavaa, että ihminen voi käyttää tällaista pukua ihan sellaisena kuin hän on. Itse en ollut ajatellut asiaa niin pitkälle. Olin vain nähnyt hienon mekon.

– Se oli tahattomasti ajankohtainen puku Maisa Torpan käynnistämän tissigaten takia, Sami Kuronen toteaa.

– Niin olikin! Nimenomaan! 36-vuotias äiti tämmöisessä mekossa. Viime vuonna minulla oli poolo, pitäähän tässä maailmassa joku tasapaino säilyä, Kristiina nauraa.

Maisa Torpan tissigatella Sami viittaa blogikirjoitukseen, jolla Tuulitunneli-ohjelmassa mukana oleva Maisa, 23, otti viime viikolla kantaa rintakeskusteluun. Kirjoituksessaan isoja rintoja puolustava Maisa ihmettelee, miten miehet voisivat edes kiihottua pienistä rinnoista.

– En olisi koskaan kehdannut vaatia miestä pitämään musta rinnattomana. Samallahan voisi vaatia miehen syömään kilokaupalla inhokkiruokaansa!

Lue myös:

Kristiina Komulainen jätti Jehovan todistajat

Tällaiset ovat tutkitusti täydelliset rinnat

Onko vuosi 2015 taas rintojen?

Taikina rauhoittaa suosikkijuontajan

Tänä kesänä nenälleen kannattaa valita mahdollisimman futuristiset aurinkolasit.

Pikkuiset ja pyöreät, suuret ja kissamaiset, klassiset joka paikan höylät. Viime vuosina aurinkolasirintamalla on ollut mistä valita.

Mutta millaiset plehat ovat muodikkaimmat kesällä 2018? Vogue-lehden mukaan vastaus on kiistatta aerodynaamiset ja futuristiset sporttiaurinkolasit, eli tuttavallisemmin ”nopeet lasit”.

Jos kuvaus ei herätä mitään kelloja, anna prinsessa Annen havainnollistaa!

Kuningatar Elisabet II:n tytär Anne, 67, on luottanut nopeisiin laseihin jo hyvän tovin. Viimeksi hänet nähtiin trendilasit nenällään Harryn ja Meghanin häissä. Muuten hänen juhlalookinsa oli hyvin klassinen:

Niin coolia! Anne yhdisti kermanvalkoiseen leninkiinsä Adidaksen sporttiset aurinkolasit.
Niin coolia! Anne yhdisti kermanvalkoiseen leninkiinsä Adidaksen sporttiset aurinkolasit.

Anne kuvattiin sporttiset kakkulat päässään myös esimerkiksi vuonna 2015 Englannin ja Skotlannin välisessä rugbypelissä.

Kuva: Reuters
Kuva: Reuters

Catwalkien ehdoton ykkönen

Annen suosimia kieltämättä melkoisia ysärifiiliksiä herättäviä aurinkolaseja on vilissyt viime aikoina runsaasti catwalkeilla. Esimerkiksi Stella McCartney ja Fenty x Puma esittelivät nopeita laseja kevään 2018 muotinäytöksissään.

Kuvat: Fenty x Puman ja Stella McCartneyn / Reuters
Kuvat: Fenty x Puman ja Stella McCartneyn / Reuters

Suomessa futurististen lasien ilosanomaa on levittänyt jo useamman vuoden ajan esimerkiksi räppärit Jare ja Ville-Galle. Vuonna 2014 Jare kertoi Me Naisille, että kiiltäväpintaiset sporttilasit ovat yksi hänen tyylinsä kulmakivistä.

 

HÄÄÄÄÄ! Tänää takas keikoille. Oulu&Rovaniemi vamos! ✈️✈️✈️

A post shared by Jare Brand (@jeanbabtiste) on

Ei pukeutumispaniikkia! Kesän juhliin riittää yksi helppokäyttöinen vaate, kun sen voi stailata parilla eri tavalla.

Vedä kuvan reunassa olevaa nuolta vasemmalle ja oikealle, niin näet saman vaatteen kahdessa eri tyylissä. 


Laskoshame, 49,99 €, H&M. Romanttinen jakku, 109,95 €, Neo Noir. Paitapusero, 19,95 €, Gina Tricot. Hiussolki, 8,99 €, Glitter. Olkalaukku, 29,99 €, Pieces. Veloursaappaat, 66,99 €, Na-kd.
Polyesterinen laskoshame on helppo pukea monella eri tavalla, 49,99 €, H&M. Glitterneule, 69,95 €, Neo Noir.  Kukkakorvakorut, 16,99 €, Glitter. Kiiltävä tekonahkalaukku, 34,99 €, Pieces. Veloursaappaat, 66,99 €, Na-kd.
 


Housut, 85 €, Ajlak.Olat paljastavassa puuvillapaidassa sekoittuvat skarpit raidat ja pehmeä röyhelö, 59,99 €, Selected Femme. Kirjekuorilaukku, 439,95 €, Loeffler Randall. Hopeanhohtoiset nahkapistokkaat, 69,95 €, Tamaris.
Kasvikuvioisten housujen pohjaväri on aina trendikäs ja juhlava valkoinen, 85 €, Ajlak. Kimonojakku, 85 €, Ajlak. Pystykauluksinen pusero, 24,99 €, H&M. Pitkä riipus, 16,99 €, Pieces. Iltalaukku, 129 €, Unisa. Nahkapistokkaat, 69,95 €, Tamaris.
 


Bleiseri, 239 €, Samsøe & Samsøe. Läpikuultava mekko, 69,95 €, Neo Noir. Kukkakorvakoruissa riittää katsottavaa, 9,99 €, Kappahl. Kullanvärinen nahkalaukku, 109 €, Tommy Hilfiger. Avokkaat, 125 €, Unisa.
Bleiseri, 239 €, ja kauniisti valoa heijastava viskoositoppi, 79 €, Samsøe & Samsøe. Leveälahkeiset, vajaamittaiset housut, 79,95 €, Selected Femme. Puuvillalaukku, 24,99 €, H&M. Avokkaat, 125 €, Unisa.