Missikisat juontaneen Kristiina Komulaisen rintaliivittömyys koettiin kannanottona. – En ajatellut asiaa niin pitkälle.

Kristiina Komulainen, 36, kommentoi Radio Suomipopin haastattelussa tissikohua, jonka hänen avonainen iltapukunsa ja rintaliivittömyytensä aiheutti Miss Suomi -lähetyksen jälkeen sunnuntaina.

Komulainen juonsi kisat yhdessä Sami Kurosen, 41, kanssa, ja lähetyksen jälkeen kaksikko kiipesi missituolille yhteiskuvaan.

Kuvassa Kristiina istuu hajareisin juontajaparinsa hartioilla.

Kuvan myötä moni ilmaisi tyrmistyksensä siitä, että rintaliivitön nainen kehtasi asettautua varatun miehen olkapäille. Yhteiskuvan herättämä kohu huvittaa sekä Kristiinaa että Samia.

– Oli mulla alushousut sentään, Kristiina nauraa.

– Ja mulla kaikki vaatteet, Sami sanoo.

Kaksikon mukaan yhteiskuvasta missituolissa on muodostunut heille perinne – kaksikko juonsi kisat nyt kolmannen kerran.

Kristiina sanoo, että hän ei ole seurannut kuvan tai rintaliivittömyytensä aiheuttamaa keskustelua, mutta kertoo saaneensa Facebookin kautta viestin keski-ikäiseltä naiselta. Tämä oli ollut hyvillään siitä, että televisioruudussa näkyy välillä muutakin kuin silikonia.

– Hänen mielestään oli mahtavaa, että ihminen voi käyttää tällaista pukua ihan sellaisena kuin hän on. Itse en ollut ajatellut asiaa niin pitkälle. Olin vain nähnyt hienon mekon.

– Se oli tahattomasti ajankohtainen puku Maisa Torpan käynnistämän tissigaten takia, Sami Kuronen toteaa.

– Niin olikin! Nimenomaan! 36-vuotias äiti tämmöisessä mekossa. Viime vuonna minulla oli poolo, pitäähän tässä maailmassa joku tasapaino säilyä, Kristiina nauraa.

Maisa Torpan tissigatella Sami viittaa blogikirjoitukseen, jolla Tuulitunneli-ohjelmassa mukana oleva Maisa, 23, otti viime viikolla kantaa rintakeskusteluun. Kirjoituksessaan isoja rintoja puolustava Maisa ihmettelee, miten miehet voisivat edes kiihottua pienistä rinnoista.

– En olisi koskaan kehdannut vaatia miestä pitämään musta rinnattomana. Samallahan voisi vaatia miehen syömään kilokaupalla inhokkiruokaansa!

Lue myös:

Kristiina Komulainen jätti Jehovan todistajat

Tällaiset ovat tutkitusti täydelliset rinnat

Onko vuosi 2015 taas rintojen?

Taikina rauhoittaa suosikkijuontajan