Poppy Delevingnen (vas.) ja Kim Kardashianin tyylejä seurataan tarkasti. Kuvat Reuters
Poppy Delevingnen (vas.) ja Kim Kardashianin tyylejä seurataan tarkasti. Kuvat Reuters

Viikonloppuna juhlittiin kaksia julkkishäitä. Kim Kardashian oli glamouria uhkuva morsian, Poppy Delevingne valitsi boheemin luksuksen.

Mikäli et ole ollut viime päivinä some-lakossa, olet saattanut kuulla, että tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West menivät lauantaina naimisiin Firenzessä Italiassa.

Piinallisen odottamisen jälkeen myös Kimin Instagram-seuraajat saavat nauttia tuoreen rouvan hääeleganssista. Kim marssi alttarille Riccardo Tiscin Givenchylle suunnittelemassa, kurveja nuolevassa valkoisessa luomuksessa, jonka kruunasivat kunnon laahus ja huntu. Alttariksi hääpaikalle oli rakennettu valtava kukkaseinämä, joten glamouria superparin ylellisistä häistä ei puuttunut.

Samaan aikaan kun kaikki katseet keskittyivät Firenzeen, Marokon Marrakechissa vietettiin brittiläisen seurapiirijulkkiksen Poppy Delevingnen ja hänen aviomiehensä James Cookin toista hääjuhlaa. Pari avioitui jo aiemmin Lontoossa, mutta viikonloppuna heidän liittonsa sai vielä viimeisen sinettinsä Afrikan mantereella. Poppy on tämän hetken suosikkimallin Cara Delevingnen isosisko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Parin Lontoon-häissä oli tiukka Instagram-kielto, mutta Marokosta vieraat saivat päivittää tunnelmiaan Instagramiin. Mallinakin työskennelleen Poppyn yllä nähtiini Peter Dundasin Emilio Puccille suunnittelema hippihenkinen hääpuku, jota koristivat pastelliväreissä hehkuvat kukkakirjailut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kumpi hääeleganssi kolahtaa sinuun? Glamouria tihkuvan Kimin vai muodikkaasti luksushippeilevän Poppyn?

Kim Kardashianin polttarimekko oli luksusmerkki Balmainin.

Poppy ja hääpuvun suunnittelija Peter Dundas.

Poppy Delevingnen ensimmäinen hääpuku oli elegantti Chanel-luomus.

Lue myös:

Kim Kardashianin veli jätti siskonsa häät väliin ylipainonsa takia

Kim Kardashian puolustaa takapuoltaan: "En muutu ikinä!"

Sisältö jatkuu mainoksen alla