Kun mini ja maksi kohtasivat... Miley Cyrus ja Jennifer Lopez. Kuvat: Reuters ja MVPhotos
Kun mini ja maksi kohtasivat... Miley Cyrus ja Jennifer Lopez. Kuvat: Reuters ja MVPhotos

Häviävän pienet sortsit vai lepattavan väljä kaftaani? Tämän kesän kuumin tyyli on joko tai: maksi haastaa minin.

Helteiden myötä niukkaakin niukemmat mikrosortsit ovat vallanneet kaupunkikuvan. Niin pieniä ovat vaatekappaleet etenkin nuorison yllä, että siveliäimpiä jo hävettää.

Vastaiskuna minimuodille tuloaan tekeekin nyt täysin päinvastainen kesätrendi: ihanan väljät ja muodot viileästi verhoavat kaftaanit. Silkkinen tai puuvillainen asuste on tuttu Välimeren maista.

Tänä kesänä siis ajatellaan mustavalkoisesti: muotia on olla joko mini tai maksi. Minikansa yhdistään mikrosortseihin napapaidan, ja maksikansa kääriytyy värikkääseen kaftaaniin. Valitse puolesi!

Mikronainen

Miniä Miley Cyruksen malliin. Kuvat: Reuters

Napa saa näkyä. Peppu saa näkyä. Mitä vähemmän yllä, sen parempi, tämän tyylisuunnan edustajat ajattelevat. Ei sääntöjä! Paljon pokkaa! Ota mallia vaikka Miley Cyrukselta.

Kaftaanin kaveri

Jennifer Lopez taitaa myös kaftaanityylin. Kuvat: MVPhotos

Muotisivusto The Cut antoi osuvat vinkit ajankohtaiseen kaftaanimuotiin. Näin ne kuuluvat: Valitse kaftaani, pukeudu siihen. Heitä karvanajovehkeesi ja rintaliivisi pois. Älä murehdi auringonpolttamista.

Kuulostaa huojentavan helpolta! Vähän paljastavampaa kaftaanimuotia on esitellyt esimerkiksi Jennifer Lopez, ja ovatpa nämä armeliaat trendiasunteet vallanneet jo muotinäytösten catwalkitkin.

Lue myös:

Hollywood-tähdet sen jo tietävät: trendikkäimmät korkkarit ovat nyt valkoiset

Tyylisääntö uusiksi: Nyt voi vilauttaa sekä säärtä että rintaa

Kesän uimapukumuoti on täynnä kevyitä unelmia