Me Naiset
|
Me Naiset
Angelina Jolie vastaanotti kuningatar Elisabetilta Dame-arvonimen. Kuva: Reuters
Angelina Jolie vastaanotti kuningatar Elisabetilta Dame-arvonimen. Kuva: Reuters

Tyylikäs Angelina Jolie valitsi ylleen brittiläistä muotia vastaanottaessaan Dame-arvonimen kuningatar Elisabetilta.

Näyttelijä Angelina Jolie, 39, ja kuningatar Elisabet, 88, tapasivat perjantaina. Eivät kuitenkaan iltapäiväteen merkeissä, vaan virallisessa arvonimiseremoniassa.

Angelina vastaanotti vihdoin kunniaritarin titteliä vastaavan Dame-arvonimen, joka hänelle myönnettiin kesäkuussa. Arvonimen hän sai "edistettyään Britannian ulkopolitiikkaa toimimalla aktiivisesti seksuaalisen väkivallan estämiseksi konfliktialueilla".

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Angelina Jolie ja kuningatar Elisabet tapasivat Buckinghamin palatsissa virallisessa arvonimiseremoniassa. Kuva: Reuters

Punaisilla matoilla Angelina Jolie nähdään usein hänelle tunnusomaisessa näyttävässä halkiossa, mutta kuningattaren hän tapasi arvokkaana. Angelina oli pukeutunut varta vasten tilaisuuteen räätälöityyn, brittiläisen suunnittelijakaksikon Ralph & Russon harmaaseen peplum-jakkuun ja kynähameeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Angelinan mukana tilaisuuteen saapuivat hänen aviomiehensä Brad Pitt ja pariskunnan lapset, jotka hekin pääsivät tutustumaan kuningattareen, Daily Mail kertoo.

Angelinalle myönnettiin Dame-arvonimi hänen työstään seksuaalisen väkivallan estämiseksi konfliktialueilla. Kuva: Reuters

Angelinan lisäksi vain harva julkisuuden henkilö Iso-Britannian ulkopuolelta on saanut kunnia-arvonimen, ja vielä harvempi heistä on ollut yhtä nuori tittelin ansaitessaan.

Muun muassa näyttelijät Judi Dench, 79, Julie Andrews, 79, ja Helen Mirren, 69, ovat kunniaritareita.

Lue myös:

Angelina Jolien huomenlahja Brad Pittille maksoi 2,3 miljoonaa

Huumevideosta kohu: Muistatko nämä Angelina Jolien kummat tempaukset?

Angelina Jolie ja Brad Pitt salaa naimisiin – täällä heidät vihittiin

Viisi syytä rakastaa Angelina Jolieta

Sisältö jatkuu mainoksen alla