Herttuatar Catherine ja prinssi William (vas.) poseerasivat tiistaina kuin prinsessa Diana ja prinssi Charles (oik.) 31 vuotta sitten. Molemmat kuvat on otettu Australian tunnetun maamerkin, Ulurun kivimuodostelman edessä. Kuvat Reuters, Getty Images
Herttuatar Catherine ja prinssi William (vas.) poseerasivat tiistaina kuin prinsessa Diana ja prinssi Charles (oik.) 31 vuotta sitten. Molemmat kuvat on otettu Australian tunnetun maamerkin, Ulurun kivimuodostelman edessä. Kuvat Reuters, Getty Images

Herttuatar Catherine ja prinssi William poseerasivat samassa paikassa kuin prinsessa Diana ja prinssi Charles 30 vuotta sitten. Ja siitäkös brittimedia innostui.

Herttuatar Catherine, tuttavallisemmin Kate, ja prinssi William ovat kuin prinsessa Diana ja prinssi Charles aikoinaan. Kate ja William poseerasivat tiistaina Australian-valtiovierailullan täsmälleen samassa paikassa kuin Williamin vanhemmat 31 vuotta sitten.

Brittimedia oli haltioissaan tunnetun Ulurun kivimuodostelman edessä otetusta tuoreesta kuvasta, joka toi hakematta mieleen vastaavan kuvan vuosikymmenten takaa.  Tosin ei nuoren parin kuninkaallinen tyyli ole aikaisemminkaan poikennut kovin paljoa Dianan ja Charlesin lookista. (Katso jutun lopussa olevat kuvat.)

Mitä vanhemmat ensin, sitä lapsi perässä. Ulurun kivimuodotelma tunnetaan myös nimellä Ayers Rock.

Kate ja William ovat parhaillaan valtiovierailulla Australiassa ja Uudessa-Seelannissa poikansa Georgen kanssa. Kun pari ikuistettiin kivimuodostelman edessä, William kyseli vaimoltaan:

– Mistäs tässä nyt juteltaisiin.

Myös viime viikolla Kate ja William hauskuuttivat valokuvaajia sutjautuksillaan. William letkautti Katen näyttävän aivan banaanilta, kun tällä oli yllään keltainen mekko. Myöhemmin Kate antoi samalla mitalla takaisin.

– Voisit laittaa päähäsi noita karvoja, tarvitset niitä enemmän kuin minä, Kate sanoi Williamille, kun heille näytettiin Sydneyssä alpakan villaa.

 

Tässä mekossa William näki puolisonsa pikemminkin banaanina kuin vaimonaan. Williamin kommenteista huolimatta"banaanimekolle" riittänee kysyntää, sillä brittimuodin sanansaattajan yllä nähdyt mekot myydään loppuun jopa muutamissa minuuteissa.

Lähteet: Vanity Fair ja Daily Mail

Lue myös:

Kopioi Kate Middletonin tyyli

Kohtaa koirankakkakevät kuin kuninkaallinen – Kate poimii itse jätökset

kuvat MV-Photos ja valmistajat

1980-luvun pop-kuningatar Madonna sekä ihastutti että provosoi rohkeilla vaatevalinnoillaan. Seuraa kasari-ikonin jalanjälkiä ja yhdistä kirjailtu jakku mustaan nahkaan.

 1. Hiusdonitsit ovat leikkimielinen tuulahdus menneisyydestä, 6 €, Monki.
 2. Punkkarityyliä voi kesyttää vaaleanpunaisilla ruusuilla, 49,99 €, KappAhl.
 3. Älä kaihda metallinhohtoa arkipukeutumisessa: yhdistä siniset mom-farkut kultaiseen yläosaan, 15 €, Monki.
 4. Korvakorut luovat viimeisen silauksen, 119 €, Sif Jakobs.
 5. Discon coolein vieras saapuu paljettihousuissa, 59,95 €, Zalando.
 6. Tekonahkahame on jokaisen rokkarin vakiovaruste, 49,99 €, Esprit
 7. Paksu pohja, niitit ja soljet tuovat tennareihin roimasti asennetta, 89,95 €, Tamaris.
Kuvat: MV-Photos ja valmistajat

Supermalli Kate Moss nousi muotimaailman ykkösnimeksi 1993. Urheiluvaatteet sekä katutyylistä inspiroituminen ovat ysärimuodin peruspilareita.

 1. Coca-Cola-fanien luottovaate, 24,99 €, Bik Bok
 2. Hullunkurisissa tupsukorvakoruissa on ysärille tyypillistä lapsenmielisyyttä, 9,95 €, Zara.
 3. Siistit jumppahousut sopivat oikein stailattuna jopa työpaikalle, 119 €, Tommy Hilfiger.
 4. Jenkkikoulujen takki sopii A-linjaisen midihameen kanssa, 49,95 €, Cubus.
 5. Repussa yhdistyvät sekä tyylikkyys että käytännöllisyys, 69 €, Lipault Paris.
 6. Tyylistä ei tarvitse säästää, vaikka rahaa olisi vähän, 26,99 €, Lidl.