Vielä 2010-luvun alussa esimerkiksi Paris Hilton rakasti Juicy Couturea. Kuva: MVPhotos
Vielä 2010-luvun alussa esimerkiksi Paris Hilton rakasti Juicy Couturea. Kuva: MVPhotos

Luksuverkkareita myyvä Juicy Couture ei enää kelpaa julkkiksille. Nyt ostetaan Victoria's Secretin collegeasuja.

Paris Hiltonin ja Kim Kardashianin kaltaisten Hollywood-julkkisten rakastama veluuriverkka-asuja valmistanut Juicy Couture vetelee viimeisiään. Huffington Postin mukaan vaatemerkki sulkee kaikki Yhdysvaltojen-myymälänsä kesäkuun lopussa. Vaikeuksissa se on ollut jo pitkään.

Kun 2000-luvulla joka toinen paparazzikuvissa kadulla kävelevä julkkis asteli veluuriasussa, nyt muoti on jo menneen talven lumia. Vuoden 2013 syksyllä Juicy Couture -merkin omistava yritys myi sen eteenpäin, ja hienojen muotiliikkeiden sijaan asuja alettiin myydä tavarataloissa. Kokonaisesta Juicy Couture -asusta, takista ja housuista, on saanut pulittaa parisataa euroa ostopaikasta riippuen.

Vaikka Juicy Couturet eivät enää tunnu rapakon takana kelpaavan, ei verkka-asumuodista päästä silti eroon. Esimerkiksi veluuriasujen nimeen vannonut Jennifer Lopez on siirtynyt nyt Victoria's Secret -merkin collegeasuihin. Lisäksi Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevat Juicy Couturen 60 liikettä pitävät yhä ovensa auki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juicy Couturen äidit Pamela Skaist-Levy ja Gela Nash-Taylor ovat ideoineet jo uuden vaatemerkin, Pam & Gela, joka näkee pian päivänvalon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Muotipomo sai potkut – näistä kohuista vaatemerkki muistetaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla