Sadie Frost ja Jemima French perustivat yhteisen vaatemerkkinsä jo vuonna 1999. Kuvassa Sadie vuonna 2008. Kuva: Reuters
Sadie Frost ja Jemima French perustivat yhteisen vaatemerkkinsä jo vuonna 1999. Kuvassa Sadie vuonna 2008. Kuva: Reuters

Sadie Frost keittää melkoisia muotisoppia. Nyt Jude Law'n eksän teineille suunnattua alusvaatemallistoa pidetään sopimattomana.

Näyttelijä ja muotisuunnittelija Sadie Frost, 49, joutui muutama vuosi sitten pyytämään anteeksi, kun hänen ja näyttelijä Jude Law'n, 41, tytär Iris, tuolloin 11-vuotias, pukeutui muotinäytökseen törkein haistatteluin koristeltuun mekkoon.

"Iris sai mekon lahjaksi, ja olen itsekin järkyttynyt siitä", Sadie twiittasi anteeksipyynnöksi.

Nyt Jude Law'n eksä on taas keskellä "muotikohua". Tällä kertaa sen vuoksi, että Sadien ja hänen ystävänsä Jemima Frenchin vaatemerkki FrostFrench julkaisi alusvaatemalliston, joka on tarkoitettu varhaisteini-ikäisille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asiaton alusvaatemallisto

The Iris & Edie -alusvaatemallisto on saanut nimensä aikaisemmassa kohussa keitetyltä, nykyään 13-vuotiaalta Irikseltä, ja Jemiman 16-vuotiaalta tyttäreltä Edieltä, ja vaatekokoelma on jo herättänyt vastustusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alusvaatemallisto, johon kuuluu alle 16-vuotiaiden tyttöjen nimellä myytäviä läpinäkyviä pikkuhousuja, on naisten seksualisointia vastustavan Object-järjestön mukaan asiaton.

Debenhams, joka alusvaatteita myy, on vastannut malliston olevan täysin asiallinen, koska sitä myydään lähinnä nuorille aikuisille.

Judella ja Sadiella on kolme lasta: Iriksen lisäksi kaksi poikaa, 17-vuotias Rafferty ja 12-vuotias Rudy.

Lue myös:

Perheenjäsen puukotti Jude Law’ta selkään kolmiodraamassa

Alusvaatemalliston luonut Britney Spears: "Läheiset auttavat minua jaksamaan"

Parhaat alle 30 euron alusvaatteet – yli 25 mallia

Reikäiset Ressu-pikkarit ja pastellipitsiä – tällaisia alusvaatteita naiset oikeasti käyttävät

Sisältö jatkuu mainoksen alla