Alexander Wangin kevään 2014 mallisto on minimalistinen ja sporttinen. Kuvat Anton Oparin / Shutterstock.com
Alexander Wangin kevään 2014 mallisto on minimalistinen ja sporttinen. Kuvat Anton Oparin / Shutterstock.com

H&M julkisti seuraavan yhteistyönsä huippusuunnittelijan kanssa. Loppuvuonna jonotetaan Alexander Wangin ruotsalaismerkille suunnittelemia vaatteita.

H&M:n seuraavan yhteistyömalliston suunnittelee amerikkalainen 30-vuotias Alexander Wang. Hän on ensimmäinen H&M:n kanssa yhteistyötä tekevä amerikkalaissuunnittelija.

Alexander Wang on noussut nopeasti muotiväen suosikiksi, joten tämäkin lanseeraus tullee vetämään pitkän jonon ruotsalaisketjun liikkeiden oville ympäri maailmaa, kun mallisto tulee myyntiin tämän vuoden marraskuussa. Tarjolla on vaatteita sekä naisille että miehille.

Suunnittelija Alexander Wang.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alexander Wang esitteli nimeään kantavan vaatemerkin New Yorkin muotiviikoilla vuonna 2007. Suunnittelijan tunnetuimpia tuotteita ovat niittipohjaiset nahkalaukut sekä räätälöidyt vaatteet. Hänen mallistossaan on usein roppakaupalla mustia vaatteita. T by Alexander Wang -sisarmallisto, jossa t-paidat ovat pääosassa, tuli myyntiin vuonna 2009.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

H&M:n edellisen yhteistyömalliston suunnitteli ranskalainen Isabel Marant, ja sitä ennen ketjuliikkeen rekeille ovat päätyneet luksusmerkkien Maison Martin Margielan, Lanvinin ja Marnin mallistot.

Suunnittelija julkisti yhteistyön viikonloppuna Instagram-tilillään. Mainosvideot jättävät malliston tulevan tyylin täysin arvoituksen varaan. Joskohan valikoimasta löytyisi viimein se täydellinen pikkumusta?

Lue myös:

Onko kiilakorkolenkkareiden aika ohi?

Sara La Fountain tykkää shokeerata

Muotiväen lemmikin luomukset tulivat H&M:lle

Sisältö jatkuu mainoksen alla