Amal Clooney osoitti tyylitajunsa viimeistään häissään, joiden yhteydessä hänen yllään nähtiin monta upeaa asua. Kuva: Reuters
Amal Clooney osoitti tyylitajunsa viimeistään häissään, joiden yhteydessä hänen yllään nähtiin monta upeaa asua. Kuva: Reuters

Näyttelijä George Clooneyn kanssa hiljattain avioitunut juristi Amal Clooney on hyvää vauhtia kohoamassa tyyli-ikoniksi.

Kihlaus näyttelijä George Clooneyn kanssa sai kaikki katseet kiinnittymään arvostettuun juristiin Amal Alamuddiniin. Avioliiton myötä sukunimi vaihtui Clooneyksi, mutta 36-vuotiaan naisen tyylipisteet vain nousevat. Hääviikonloppunaan hän hurmasi upeissa asuissa, ja sen jälkeenkin on saatu ihastella hieman arkisempaa Amalia.

Ja koska jokaisella tyyli-ikonilla pitää olla nimikkolaukku, sellainen on nyt myös Amalilla. Italialainen luksusmerkki Ballin on tuonut myyntiin Amal-laukun, joka on tehty ruskeasta nahasta ja jota koristavat kullanväriset metalliosat.

Rouva Clooneyn on jo nähty kanniskelevan vajaan tuhannen euron hintaista laukkua – ja totta kai elegantti arkiveska sopii tyylikkäälle juristille täydellisesti.

Lähde: WhoWhatWear

Lue myös:


Onko Amal Alamuddin liian älykäs George Clooneylle?


Vuoden seuratuimmat häät alkoivat Venetsiassa


George Clooneylla uusi rakas – muistatko nämä 10 eksää?