Häikäisevä valkoinen on vallannut punaisen maton juhlat.

Talven tulon myötä Hollywood-tähdet ovat pukeutuneet joukolla kauden ykkösväriin, valkoisiin asuihin. Puhtaan valkoinen on muodin kestosuosikkeja, joka sopii erityisen hyvin juhlahetkiin. Vaaleat puvut tuovat raikkautta ja valoa kaamoksen keskelle.

Yksi lumikuningattareksi heittäytynyt stara oli Angelina Jolie, 39, joka juhli ohjaamansa draamaelokuvansa Murtumaton ensi-iltaa Lontoossa. Tammikuussa valkokankaalle Suomessa tuleva leffa perustuu olympiatason urheilijan ja sotasankarin Louis Zamperinin elämään.

Kuvissa vasemmalta oikealle:

Angelina Jolie ei ole hörhelöjen ystävä, vaan tähti suosii hyvin istuvia, klassisia asuja. Näyttelijä-ohjaaja juhli Lontoossa Ralph & Russon elegantissa, kynähamemallisessa mekossa. Boleromainen yläosa viimeisteli puhdaslinjaisen tyylin.

Esikoistaan odottavan Keira Knightleyn valitsema Giambattista Vallin asu oli kuin tehty talveen. Yläosaan kirjailtu kirsikkapuun oksa ja naisellinen pitsihelma olivat ylellisiä yksityiskohtia. Näyttelijän ja muusikko James Rightonin vauvan laskettu aika on keväällä.

Nälkäpeli – Matkijanärhi -elokuvan Jennifer Lawrence edusti uutuuden ensi-illassa Christian Diorin säihkyvässä kellohelmaisessa puvussa.

Lue myös:

Peitteleekö Keira Knightley väljillä vaatteilla raskauttaan?

Rinnat paljaana poseeraava Keira Knightley taistelee kuvankäsittelyä vastaan

Me Naiset tapasi Angelina Jolien: "Erossa kirjoitan Bradille rakkauskirjeitä"

Onko tässä seuraava uusi superpari?

Jennifer Lawrence suri uusimman Nälkäpeli-elokuvan ensi-illassa