Kuvat: All Over Press
Kuvat: All Over Press

Nyt ei nosteta kissaa pöydälle vaan napataan katti kainaloon.

Kaikille ovat tuttuja kuvat, joissa Hollywood-tähdet kantavat lemmikkikoiria sylissään matkoilla, shoppaillessa ja punaisen maton juhlissa. Jenkeissä kassiin mahtuvia karvaturreja on kutsuttu jopa imagoon kuuluviksi asusteiksi.

Viime aikoina starojen keskuudessa on levinnyt uusi villitys: nyt kainalossa kannetaan kissaa! Muun muassa laulaja Taylor Swift on ulkoillut suloisen pikkukisunsa kanssa. 

Kuvissa vasemmalta oikealle:

Kantritähti Taylor Swift esitteli uuden lemmikkinsä, pörröisen kissanpentunsa. Olivia Bensoniksi nimetty mirri on jo niittänyt mainetta tähdittämällä Taylorin Keds-muotibrändille suunnittelemien tennarien mainoskampanjaa.

R&B-artisti Kesha bongattiin Los Angelesin lentokentältä kissa sylissään. ”Olen omistautunut kissoille. Niillä on kotonani oma huone, sohva ja varta vasten tuunattuja lankakeriä”, laulaja paljasti hiljattain talk show -isäntä Conan O’Brienille.

Näyttelijä Eva Longoria on vannoutunut kissafani. Tähti hurahti kissoihin, kun hänen perheensä adoptoi kulkukissan hänen ollessaan lapsi. ”Kissat ovat itsenäisiä ja feminiinisiä – ja ne näkevät lävitsesi”, hän on perustellut rakkauttaan.

Lue lisää: 

 Kissa ei ole enää vanhanpiian merkki – nyt se on kaikkialla