Me Naiset
|
Linnea Lassila
Kirppikseltä kannattaa bongailla trendivaatteita edullisesti. Kuva: Shutterstock
Kirppikseltä kannattaa bongailla trendivaatteita edullisesti. Kuva: Shutterstock

Trendihaukka on viisas, kun säästää kiertämällä kärsivällisesti kirpputoreja. Poimi vinkit siihen, mitä aarteita kirppiksiltä kannattaa etsiä tänä syksynä.

Kirpputoreilta monia trendivaatteita voi löytää, kunhan pitää silmät auki ja tonkii rekit rauhallisesti läpikotaisin.

Etsi näitä trendejä:

Nahkahame
Vaikka nahkahame onkin aina muodikas, on se erityisen ajankohtainen juuri nyt. Kirppiksillä on usein kattava aitonahkaisten hameiden valikoima ja värivaihtoehtojakin löytyy: musta on aina tyylikäs, ruskea on lempeämpi. Valitse napakka koko, koska nahka venyy käytössä.

Viitta
Jos supertrendikäs vaate epäilyttää, voi syksyn hittituotetta testata hankkimalla vaatteen edullisesti esimerkiksi kirppiksen kodintekstiiliosastolta. Käytä luovuutta: Kauniskuosisen viltin voi sitoa viitaksi lisäämällä vyötärölle vyön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poolo
Kilpparikaulukset eivät ole kaikkien mieleen, joten joku on hyvinkin voinut luopua omasta trendihelmestään. Bongaile etenkin ohuempia neulepooloja, joilla on helppoa kerrostaa asuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Takki
Kirpputorien takkivalikoima kannattaa käydä läpi joka kerta. Pidä silmät auki naurettavan huokeiden kelsiturkkien tai pidempihelmaisten villakangastakkien varalta.

Leveät lahkeet
Trendikkäitä leveälahkeisia housuja voi löytää kirppiksiltä jopa todennäköisemmin kuin vaatekaupoista. Kuoseilla ja materiaalilla voi leikitellä, koska liehulahkeet sopivat nyt niin arkeen kuin juhlaankin.

Punainen väri
Kun vaate ei maksa paljon, kannattaa uskaltautua kokeilemaan värejä, joita muutoin karttaisi. Tänä syksynä punainen on trendikäs. Kokeile vaikkapa punaista villahuivia tai -puseroa.

Lue lisää:

Neljä syksyn tyylikkäintä hametta – ja näin puet ne

Harmaa on tänä syksynä kaikkea muuta kuin tylsää

Sää viilenee! Nämä ovat syksyn tyylikkäät avaintuotteet

Sisältö jatkuu mainoksen alla