Paljas keskivartalo laulaja Taylor Swiftin tyyliin pysyy edelleen muodissa. Kuva: Reuters
Paljas keskivartalo laulaja Taylor Swiftin tyyliin pysyy edelleen muodissa. Kuva: Reuters

Alennussesonki on hyvää aikaa tehdä trendikkäitä löytöjä halvalla.

Hyvässä alennuslöydössä kohtaavat hinta ja laatu, ja tuote on oikeasti käyttökelpoinen. Kevät tuntuu vielä kaukaiselta, mutta sekä tämän hetken kuumimpia että tulevan sesongin trendejä kannattaa jo bongailla alennusrekeiltä. Pidä silmäsi auki näiden tyylien varalta.

1. Housupuvut

Housujen valtakausi ei ole vieläkään ohi – nyt ne saavat seurakseen myös takin. Kokopukujen suosio lienee peräisin tänä vuonna jyllänneestä normcore-trendistä, joka on nostanut perusvaatteet uuteen arvoon.

2. Taylor Swift -siluetti

Eli lyhyt yläosa ja korkeavyötäröinen alaosa, joiden välistä jää näkyviin pieni kaistale ihoa. Laulaja Taylor Swift on yksi tämän tyylin tunnetuimmista suosijoista.

3. Mokka ja nahka

Jos löydät tyyliisi sopivan nahkaisen tai mokkaisen vaatteen alennusmyynnistä, se kannattaa kiikuttaa kassalle. Kyseessä on yksi kevään trendikkäimmistä materiaaleista. Lisäksi nahka tienaa hintansa takaisin, koska se kestää käytössä jopa vuosikymmeniä.

4. Paitamekot

Klassikkovaate, jota voi käyttää ympäri vuoden. Talvella paitamekko kaipaa seuraukseen neuleen ja sukkahousut, kesällä paljaat sääret ja sandaalit.

5. Vajaamittaiset culottes-housut

Culottes-housuja on näkynyt jo jonkin verran, ja niiden suosio todennäköisesti vain kasvaa, mitä lähemmäksi kevät tulee. Leveiden, vajaamittaisten lahkeiden seuraksi kannattaa pukea sukat tai sukkahousut ja näyttävät kengät.

6. Valkoinen

Valkoista ei kannata jättää vain rusketuskauteen, koska se on raikas väri myös talvella. Ainoa vika tässä trendissä on, että värikkäiden ruokien ja juomien kanssa pitää olla tarkkana.

7. Armeijanvihreä

Jos alerekin perukoilta pilkistää jotain vihreää, kannattaa kurkata. Armeijatyyli on jälleen suosiossa, ja se onkin paras tapa keventää vaatetusta heti kun säät alkavat lämmetä – jäykkä kangas ei näytä liian kesäiseltä.

Lue myös:

Alennusmyynnit alkoivat jo – parhaat tärpit nettikauppoihin

Lola Wallinkoski penkoo ale-laareja: ”Olen edullisten tuotteiden metsästäjä”

Miksi jonottaminen on niin raivostuttavaa?