Työn tulokset ovat nähtävinä huhti- ja toukokuun Glorioista.

Viime viikkojen aikana olen kuvauttanut muotia Glorian huhtikuun ja toukokuun numeroihin. Kuvaukset vaativat aina lavastamista, mikä tarkoittaa ainakin tuolin tai taustan valitsemista tai jopa kokonaista tilan rakentamista.

Usein inspiroiva kuvauspaikka kuitenkin löytyy valmiina. Nykyään silmäilen aina ympärilleni, josko vastaan tupsahtasi sopiva puisto, seinä tai vaikkapa galleria, jollaiseen päädyimme tällä kertaa.

1. Galerie Forsblomin kattoikkunoista tulvi luonnonvaloa kuin tilattuna toukokuun muotijuttuamme varten.

2. Puolet kuvausryhmästä asettui kiltisti valotestiin ennen huhtikuun henkilöjutun kuvattavien saapumista paikalle.

3. Meikkaaja-kampaaja Miika Kemppaisen siveltimet ovat kauniisti nipussa Leena Luostarisen taidetta vasten.

4. Huhtikuun muotijutun taustaidea on saanut inspiraationsa edesmenneen valokuvaajan Irwing Pennin ahtaassa kulmassa kuvatuista muotokuvista.

5. Galerie Forsblom ja siellä parhaillaan esillä oleva Leena Nion taidenäyttely loivat mahtavat puitteet toukoukuun muotikuvauksillemme.

6. Takahuone mallien pukeutumista ja meikkausta varten perustetaan tilanteen vaatiessa minne vain. Tällä kertaa kuitenkin lykästi, koska gallerian kahvihuoneessa oli oikein mukavat oltavat. Kuvassa muotiharjoittelija Eliise Filppula.

7. Pastellinsävyistä muotia on luvassa huhtikuun numerossa. Näitä rekvisiittoja aseteltiin osaksi huhtikuun henkilöjutun taustaa.

Lue myös:

Muotimaailma hullaantui taiteesta – villejä kuoseja ja huikeita värejä

Klassinen raitakuosikin voi yllättää! Näin fiiniksi se muuntuu tänä keväänä

Kevään aurinkolasit ovat puuta ja farkkua

Taiteilija Rauha Mäkilä suunnitteli uudistuneen Glorian tunnusvärin ateljeessaan. Katso videolta, mitä ajatuksia tehtävä Rauhassa herätti.

"Keväällä kaikki muuttuu vihreäksi ja elinvoimaiseksi. Se on uutta elämää", kuvataiteilija Rauha Mäkilä kiteyttää, miksi päätyi sekoittamaan juuri smaragdinvihreän värin kuvaamaan uudistuneen Glorian asennetta. Mitä muuta värin syntyprosessiin liittyi? Videolla uudistuneen Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtala keskustelee Rauhan kanssa hänen luomisprosessistaan ja inspiraation lähteistään. 

Uudistunut Gloria ilmestyy torstaina 28. tammikuuta.

Vapiskaa, George Clooney, Daniel Craig ja muut Hollywood-hurmurit, täältä tulee Tiihosen Jare!

Räppäri Cheek eli Jare Henrik Tiihonen esiintyy joulukuun Gloriassa henkeäsalpaavan tyylikkäissä muotikuvissa, jotka henkivät vanhanajan Hollywood-glamouria. Cheek herättää voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan, mutta viimeistään näiden kuvien jälkeen vihaajienkin on myönnettävä, että miehessähän on karismaa. Kuvat on ottanut Jonas Lundqvist. Jaren stailauksesta vastaa Anna Komonen.

Jutussa lopettamista suunnitteleva suomalaisen popmusiikin supertähti muun muassa paljastaa, että yksi syy lopettamishaluihin on se, että yksityiselämä on jäänyt viime vuosina retuperälle. Tai kuten hän itse asian ilmaisee kappaleessaan Makee ja selkee: Tällä elämäntyylillä menee mania/oon kai juuttunut elämään Peter Panina.

Räppäri täyttää joulukuussa 34, kaverit ympärillä ovat perheellistyneet yksi toisensa jälkeen.

"Niin kauan kuin teen tätä juttuani, teen sitä täysillä, eikä mun maailmaan mahdu mitään tai ketään muuta. Tunnen itseni", Cheek kertoo.

Jutussa Cheek paljastaa myös, kuinka asuu, juhlii ja mihin hän tuhlaa. Lue koko juttu ja katso kaikki hienot kuvat joulukuun Gloriasta.

'

Glorian Instagramissa pääsee kurkistamaan kuvausten kulisseihin:

 

Our handsome coverboy Jare and model Alina at the photoshoot.

A video posted by Gloria Magazine (@gloriamagazine) on