Dior Backstage Pros Eye Reviver, 70
e
Dior Backstage Pros Eye Reviver, 70 e

Glorian kauneustoimittaja Kristiina Raitala ei vaihda yhtä: Diorin luomiväripalettia.

Meikkivalikoimat tulvivat hemaisevan kirkkaita kevätvärejä. Kokeilisinko tuota jännittävää vedenvihreää tai kuninkaansinistä? Ei, en taaskaan kokeile. Sen sijaan katseeni kiinnittyy Diorin palettiin, joka kalpeudellaan erottuu väriloistosta. Hiekkaa, savea, multaa eli ihania maanläheisiä nudesävyjä, ja vielä mustalla höystettynä.

Täydellinen paletti

Minun silmissäni tässä on täydellinen luomiväripaletti. Maanläheinen skaala kermanvaaleasta tummaan ruskeaan. Näillä sävyillä joko vain tasoitat luomen luonnollisen näköiseksi tai meikkaat tummanruskeat savusilmät. Ei liikaa kiiltoa, runsaasti pigmenttiä ja täydellinen levittyvyys. Mukana vielä musta voidemainen rajausväri ja kaksi käyttökelpoista sivellintä. Tämän edeltäjä täyttääkin jo kymmenen vuotta, ehkä on aika repäistä ja vaihtaa uusiin ruskeisiin.

Taiteilija Rauha Mäkilä suunnitteli uudistuneen Glorian tunnusvärin ateljeessaan. Katso videolta, mitä ajatuksia tehtävä Rauhassa herätti.

"Keväällä kaikki muuttuu vihreäksi ja elinvoimaiseksi. Se on uutta elämää", kuvataiteilija Rauha Mäkilä kiteyttää, miksi päätyi sekoittamaan juuri smaragdinvihreän värin kuvaamaan uudistuneen Glorian asennetta. Mitä muuta värin syntyprosessiin liittyi? Videolla uudistuneen Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtala keskustelee Rauhan kanssa hänen luomisprosessistaan ja inspiraation lähteistään. 

Uudistunut Gloria ilmestyy torstaina 28. tammikuuta.

Vapiskaa, George Clooney, Daniel Craig ja muut Hollywood-hurmurit, täältä tulee Tiihosen Jare!

Räppäri Cheek eli Jare Henrik Tiihonen esiintyy joulukuun Gloriassa henkeäsalpaavan tyylikkäissä muotikuvissa, jotka henkivät vanhanajan Hollywood-glamouria. Cheek herättää voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan, mutta viimeistään näiden kuvien jälkeen vihaajienkin on myönnettävä, että miehessähän on karismaa. Kuvat on ottanut Jonas Lundqvist. Jaren stailauksesta vastaa Anna Komonen.

Jutussa lopettamista suunnitteleva suomalaisen popmusiikin supertähti muun muassa paljastaa, että yksi syy lopettamishaluihin on se, että yksityiselämä on jäänyt viime vuosina retuperälle. Tai kuten hän itse asian ilmaisee kappaleessaan Makee ja selkee: Tällä elämäntyylillä menee mania/oon kai juuttunut elämään Peter Panina.

Räppäri täyttää joulukuussa 34, kaverit ympärillä ovat perheellistyneet yksi toisensa jälkeen.

"Niin kauan kuin teen tätä juttuani, teen sitä täysillä, eikä mun maailmaan mahdu mitään tai ketään muuta. Tunnen itseni", Cheek kertoo.

Jutussa Cheek paljastaa myös, kuinka asuu, juhlii ja mihin hän tuhlaa. Lue koko juttu ja katso kaikki hienot kuvat joulukuun Gloriasta.

'

Glorian Instagramissa pääsee kurkistamaan kuvausten kulisseihin:

 

Our handsome coverboy Jare and model Alina at the photoshoot.

A video posted by Gloria Magazine (@gloriamagazine) on