1. Hunkydoryn mokkanahkaiset bootcut-housut, 799 e 2. Harmaa harsomaisen ohut puuvillahuivi, 79 e, Balmuir. 3. Max&Moi nahkajakku, 765 e, La Matta.
1. Hunkydoryn mokkanahkaiset bootcut-housut, 799 e 2. Harmaa harsomaisen ohut puuvillahuivi, 79 e, Balmuir. 3. Max&Moi nahkajakku, 765 e, La Matta.

Kevään trendiasun resepti on helppo: jotain mokkaista + bootcut-farkut.

Kyllä, muoti on palannut 70-luvulle. Rakkauden vuosikymmeneltä tuttu mokkanahka on huipputrendikästä, etenkin yhdistettynä niihin oikeisiin housuihin, nimittäin bootcut-mallisiin.

Tyyliin sopivasti lahkeet ovat tietenkin leveät. Bootcut-farkut saattavat oudoksuttaa pillihousutrendiin tottunutta, mutta malli on varsin imarteleva monenmalliselle kropalle.

Lue myös:

Boheemisti chic – näin loihdit kevään trendityylin

Tämä housuasu henkii 70-lukua – ja on silti tyylikäs!

Haluatko olla tyylikäs? Valitse tämä vaate

Taiteilija Rauha Mäkilä suunnitteli uudistuneen Glorian tunnusvärin ateljeessaan. Katso videolta, mitä ajatuksia tehtävä Rauhassa herätti.

"Keväällä kaikki muuttuu vihreäksi ja elinvoimaiseksi. Se on uutta elämää", kuvataiteilija Rauha Mäkilä kiteyttää, miksi päätyi sekoittamaan juuri smaragdinvihreän värin kuvaamaan uudistuneen Glorian asennetta. Mitä muuta värin syntyprosessiin liittyi? Videolla uudistuneen Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtala keskustelee Rauhan kanssa hänen luomisprosessistaan ja inspiraation lähteistään. 

Uudistunut Gloria ilmestyy torstaina 28. tammikuuta.

Vapiskaa, George Clooney, Daniel Craig ja muut Hollywood-hurmurit, täältä tulee Tiihosen Jare!

Räppäri Cheek eli Jare Henrik Tiihonen esiintyy joulukuun Gloriassa henkeäsalpaavan tyylikkäissä muotikuvissa, jotka henkivät vanhanajan Hollywood-glamouria. Cheek herättää voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan, mutta viimeistään näiden kuvien jälkeen vihaajienkin on myönnettävä, että miehessähän on karismaa. Kuvat on ottanut Jonas Lundqvist. Jaren stailauksesta vastaa Anna Komonen.

Jutussa lopettamista suunnitteleva suomalaisen popmusiikin supertähti muun muassa paljastaa, että yksi syy lopettamishaluihin on se, että yksityiselämä on jäänyt viime vuosina retuperälle. Tai kuten hän itse asian ilmaisee kappaleessaan Makee ja selkee: Tällä elämäntyylillä menee mania/oon kai juuttunut elämään Peter Panina.

Räppäri täyttää joulukuussa 34, kaverit ympärillä ovat perheellistyneet yksi toisensa jälkeen.

"Niin kauan kuin teen tätä juttuani, teen sitä täysillä, eikä mun maailmaan mahdu mitään tai ketään muuta. Tunnen itseni", Cheek kertoo.

Jutussa Cheek paljastaa myös, kuinka asuu, juhlii ja mihin hän tuhlaa. Lue koko juttu ja katso kaikki hienot kuvat joulukuun Gloriasta.

'

Glorian Instagramissa pääsee kurkistamaan kuvausten kulisseihin:

 

Our handsome coverboy Jare and model Alina at the photoshoot.

A video posted by Gloria Magazine (@gloriamagazine) on