Smokkitakki ja paitapusero ovat pettämätön pari. Balmainin smokkitakki 3 400 e ja Emilio Puccin housut 980 e, Kaarina K. Acne Studios -kauluspaita 220 e, Gaudete. Taustalla teos  Maan henki  (1990), pronssi ja graniitti.
Smokkitakki ja paitapusero ovat pettämätön pari. Balmainin smokkitakki 3 400 e ja Emilio Puccin housut 980 e, Kaarina K. Acne Studios -kauluspaita 220 e, Gaudete. Taustalla teos Maan henki (1990), pronssi ja graniitti.

Näyttelijä Krista Kosonen odottaa esikoistaan miehensä ohjaaja Antti J. Jokisen kanssa. Parin yhteinen elokuva Kätilö tulee ensi-iltaan syksyllä. Heinäkuun Gloriassa Krista nähdään veistoksellisissa muotikuvissa.

Moni varoitteli näyttelijä Krista Kososta ryhtymästä tekemään yhteistä elokuvaa miehensä, ohjaaja Antti J. Jokisen kanssa, mutta onneksi hän päätti toisin.

Heinäkuun Gloriassa Krista nähdään dramaattisen kauniissa muotikuvissa, joiden tyylin on luonut Mia Dillemuth ja kuvannut Marica Rosengård. Esikoistaan odottavan Kristan ja hänen miehensä ohjaaja Antti J. Jokisen elokuva, Katja Ketun romaaniin perustuva Kätilö saa ensi-iltansa syksyllä.

Kätilössä Krista näyttelee pääosaa ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Lauri Tilkanen, Leea Klemola, Tommi Korpela, Pirkka-Pekka Petelius ja Elina Knihtilä.

Krista pitää Helenan-rooliaan uransa huippuna. Lappilaisen kätilön roolia haettiin vaivaa säästämättä puhetapaa, murretta ja kävelytyyliä myöten. Myös hiukset saivat lähteä, Kristan pitkät hiukset leikattiin Kätilön eräässä kohtauksessa. Krista ei ole vielä päättänyt aikooko hän kasvattaa ne takaisin.

”Hellussa oli paljon piirteitä, jotka olivat hienompia kuin omani: hänen ylpeytensä, rohkeutensa ja omanarvontuntonsa. Hän oli ehdoton, hänelle oli vain rakkaus”, Krista kertoo.

Kätilö on ehtinyt jo herättää kiinnostusta maailmalla. Eksoottisen Lappiin sijoittuva sota- ja rakkaustarina 1940-luvulta sai paikan Shanghain elokuvafestivaalien pääkilpailusarjasta.

Yhteistyö oman miehen ohjattavana sujui Kristan mielestä niin hyvin, että hän haluaisi tehdä jatkossakin töitä Antin kanssa. Ensimmäistä yhteistä elokuvaansa, Puhdistusta, tehdessään he eivät vielä olleet pari, joten Krista tiesi miehensä tarkaksi ja vaativaksi ohjaajaksi.

Kollegat tosin varoittelivat Kristaa, ettei oman puolison kanssa työskentelystä seuraa mitään hyvää. Krista myöntää, että puolisolleen ohjaaja ei kuvauspaineissa korulauseita viljele.

”Antti varmaan väittää muuta, mutta minusta hän oli ankarampi minulle kuin muille näyttelijöille. Mutta minua ei haittaa, jos minua haastetaan”, Krista sanoo.

Krista kuitenkin halusi, että pari asuu kuvausten ajan hotellissa eri huoneissa. Hän ei halunnut, että työ- ja kotiroolit sekoittuvat.

”Ei siitä olisi muuten tullut mitään. Elokuvan teko on niin kokonaisvaltaista.”

Lue koko haastattelu ja katso upeat muotikuvat heinäkuun Gloriasta, joka ilmestyi 17.6.2015

Taiteilija Rauha Mäkilä suunnitteli uudistuneen Glorian tunnusvärin ateljeessaan. Katso videolta, mitä ajatuksia tehtävä Rauhassa herätti.

"Keväällä kaikki muuttuu vihreäksi ja elinvoimaiseksi. Se on uutta elämää", kuvataiteilija Rauha Mäkilä kiteyttää, miksi päätyi sekoittamaan juuri smaragdinvihreän värin kuvaamaan uudistuneen Glorian asennetta. Mitä muuta värin syntyprosessiin liittyi? Videolla uudistuneen Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtala keskustelee Rauhan kanssa hänen luomisprosessistaan ja inspiraation lähteistään. 

Uudistunut Gloria ilmestyy torstaina 28. tammikuuta.

Vapiskaa, George Clooney, Daniel Craig ja muut Hollywood-hurmurit, täältä tulee Tiihosen Jare!

Räppäri Cheek eli Jare Henrik Tiihonen esiintyy joulukuun Gloriassa henkeäsalpaavan tyylikkäissä muotikuvissa, jotka henkivät vanhanajan Hollywood-glamouria. Cheek herättää voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan, mutta viimeistään näiden kuvien jälkeen vihaajienkin on myönnettävä, että miehessähän on karismaa. Kuvat on ottanut Jonas Lundqvist. Jaren stailauksesta vastaa Anna Komonen.

Jutussa lopettamista suunnitteleva suomalaisen popmusiikin supertähti muun muassa paljastaa, että yksi syy lopettamishaluihin on se, että yksityiselämä on jäänyt viime vuosina retuperälle. Tai kuten hän itse asian ilmaisee kappaleessaan Makee ja selkee: Tällä elämäntyylillä menee mania/oon kai juuttunut elämään Peter Panina.

Räppäri täyttää joulukuussa 34, kaverit ympärillä ovat perheellistyneet yksi toisensa jälkeen.

"Niin kauan kuin teen tätä juttuani, teen sitä täysillä, eikä mun maailmaan mahdu mitään tai ketään muuta. Tunnen itseni", Cheek kertoo.

Jutussa Cheek paljastaa myös, kuinka asuu, juhlii ja mihin hän tuhlaa. Lue koko juttu ja katso kaikki hienot kuvat joulukuun Gloriasta.

'

Glorian Instagramissa pääsee kurkistamaan kuvausten kulisseihin:

 

Our handsome coverboy Jare and model Alina at the photoshoot.

A video posted by Gloria Magazine (@gloriamagazine) on