Farkut, H&M 49,99 e, Vyölaukku, Newbark 925 e Net-a-porter, Mokkaiset kiilasandaalit, Aquazzura 465 e Net-a-porter, Nahkalaukku, Marja Kurki 390 e, Bleiseri, Filippa K 340 e.
Farkut, H&M 49,99 e, Vyölaukku, Newbark 925 e Net-a-porter, Mokkaiset kiilasandaalit, Aquazzura 465 e Net-a-porter, Nahkalaukku, Marja Kurki 390 e, Bleiseri, Filippa K 340 e.

Gucci.
Gucci.

Stella McCartney.
Stella McCartney.

Gucci.
Gucci.

Kevät on farkkujen aikaa. Pitkät tai lyhyet lahkeet, kunhan ne leventyvät 70-luvun tyyliin.

Näkökulmasta riippuen joko ihana tai kauhea uutinen: trenditietoinen luopuu nyt pilleistä ja siirtyy leveisiin lahkeisiin. 70-luvulta tuttu look on muunneltavissa asusteilla.

Rentoon kaupunkipäivään kokeile vajaamittaisia farkkuja valkoisen kauluspaidan kanssa ja jätä kädet vapaaksi vyölaukulla.

Työpäivän lookiin farkut muuntautuvat, kun yhdistät niihin niihin mustan, elegantin bleiserin ja sirot kengät.

Lue myös:

Voi ei! Jättifarkut tekemässä paluun!

Yyh, vuosi pesemättömissä housuissa?

Millainen kroppa, sellaiset farkut! Näin valitset itsellesi sopivat

Tämä farkkukikka jokaisen lyhytjalkaisen naisen pitää tietää

Taiteilija Rauha Mäkilä suunnitteli uudistuneen Glorian tunnusvärin ateljeessaan. Katso videolta, mitä ajatuksia tehtävä Rauhassa herätti.

"Keväällä kaikki muuttuu vihreäksi ja elinvoimaiseksi. Se on uutta elämää", kuvataiteilija Rauha Mäkilä kiteyttää, miksi päätyi sekoittamaan juuri smaragdinvihreän värin kuvaamaan uudistuneen Glorian asennetta. Mitä muuta värin syntyprosessiin liittyi? Videolla uudistuneen Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtala keskustelee Rauhan kanssa hänen luomisprosessistaan ja inspiraation lähteistään. 

Uudistunut Gloria ilmestyy torstaina 28. tammikuuta.

Vapiskaa, George Clooney, Daniel Craig ja muut Hollywood-hurmurit, täältä tulee Tiihosen Jare!

Räppäri Cheek eli Jare Henrik Tiihonen esiintyy joulukuun Gloriassa henkeäsalpaavan tyylikkäissä muotikuvissa, jotka henkivät vanhanajan Hollywood-glamouria. Cheek herättää voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan, mutta viimeistään näiden kuvien jälkeen vihaajienkin on myönnettävä, että miehessähän on karismaa. Kuvat on ottanut Jonas Lundqvist. Jaren stailauksesta vastaa Anna Komonen.

Jutussa lopettamista suunnitteleva suomalaisen popmusiikin supertähti muun muassa paljastaa, että yksi syy lopettamishaluihin on se, että yksityiselämä on jäänyt viime vuosina retuperälle. Tai kuten hän itse asian ilmaisee kappaleessaan Makee ja selkee: Tällä elämäntyylillä menee mania/oon kai juuttunut elämään Peter Panina.

Räppäri täyttää joulukuussa 34, kaverit ympärillä ovat perheellistyneet yksi toisensa jälkeen.

"Niin kauan kuin teen tätä juttuani, teen sitä täysillä, eikä mun maailmaan mahdu mitään tai ketään muuta. Tunnen itseni", Cheek kertoo.

Jutussa Cheek paljastaa myös, kuinka asuu, juhlii ja mihin hän tuhlaa. Lue koko juttu ja katso kaikki hienot kuvat joulukuun Gloriasta.

'

Glorian Instagramissa pääsee kurkistamaan kuvausten kulisseihin:

 

Our handsome coverboy Jare and model Alina at the photoshoot.

A video posted by Gloria Magazine (@gloriamagazine) on