Me Naiset
|
Inka Simola
Samu-Jussi Koski ja Lena Dunham. Kuvat: Reuters/MN-arkisto
Samu-Jussi Koski ja Lena Dunham. Kuvat: Reuters/MN-arkisto

Lena Dunham julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hänellä on yllään Samuji-vaatemerkin paita.

Girls-sarjan näyttelijä Lena Dunham, 26, on löytänyt suomalaisen Samuji-vaatemerkin. Näyttelijä julkaisi torstaina Instagramissa kuvan (alla), jossa hänellä on päällään Samujin paita kevään ja kesän 2015 mallistosta.

Samuji-vaatemerkin takana on Samu-Jussi Koski, joka oli aikaisemmin Marimekon taitellinen johtaja. Lue lisää hänestä täältä.

Ilmeisesti suunnittelija innostui itsekin Dunhamin postauksesta, sillä hän jakoi tämän kuvan Pinterestissä ja virallisilla Facebook-sivuillaan saatesanoin A lady we love. Lena Dunham looking fabulous in her Samuji SS15 top.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lena Dunham on saanut ylistäviä kommentteja HBO-yhtiön Girls-sarjasta niin Suomessa kuin maailmallakin. Hän on ollut sarjan ohjaajana, käsikirjoittajana, tuottajana ja pääosanesittäjänä. Ja tietysti myös idea on hänen omansa. Sarja kertoo parikymppisistä newyorkilaisnaisista, ja on ihastuttanut osittain siksi, ettei sen kaikilla päähenkilöillä ei ole täydellistä vartaloa, kilometrin mittaisia sääriä eikä varsinkaan loisteliasta elämää. Lue lisää sarjasta täältä.

Lue myös:

Suomalaissuunnittelija maailmalle nollabudjetilla: "Onneksi äiti lainasi 20 euroa"

Suomalainen muotiluomus pääsi Vogueen

Hollywood-tähti innostui Sini Sabotagen kynsitarroista

Iranin katumuoti ei ole sitä, mitä kuvittelet

Näin Instagram muutti muotimaailman

Sisältö jatkuu mainoksen alla