Näin totisena Alexander Wangia ei usein näe. Kuva: H&M
Näin totisena Alexander Wangia ei usein näe. Kuva: H&M

– Käytän sporttivaatteita koko ajan, vaikka en itse koskaan urheile. Ne sopivat hyvin myös öiseen sporttaamiseen eli esimerkiksi tanssiessa riehumiseen, H&M:lle odotetun malliston tehnyt huippusuunnittelija Alexander Wang kertoi Me Naisille New Yorkissa.

Mustaa ja harmaata, teknisiä materiaaleja ja vettähylkiviä kenkiä, jopa nyrkkeilyhanskat. Siltä näytti ensisilmäys odotettuun huippusuunnittelija Alexander Wangin H&M:lle tekemään mallistoon. Lehdissä ja blogeissa esitetyt arvelut osoittautuivat oikeiksi: mallistossa on paljon vaatteita, joissa voi hyvin vetää rankan treenin.

– Rakastan sporttisia vaatteita! Käytän niitä jatkuvasti, mikä sinänsä on hassua, koska en lainkaan urheile, Alexander Wang nauroi kokoelman lehdistötilaisuudessa New Yorkin Sohossa.

Hyväntuulinen suunnittelija suositteli vaatteitaan muillekin ei-sporttisille ihmisille. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Erityisesti malliston paidat sopivat kenelle vain. Tosin niidenkin kuosi tulee parhaiten esiin, kun käyttäjä hikoilee. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Urheilun sijaan huippusuunnittelija syttyy musiikista. Pressitilaisuudessa hän innostui esittämään, miten hän ja H&M:n luova neuvonantaja  Margareta van den Bosch muka pitivät kaikki suunnittelupalaverinsakin klubeilla riehuen. 

Alexander Wang on ensimmäinen amerikkalaissuunnittelija, joka tekee malliston suunnittelijayhteistöistään tunnetulle ruotsalaisketjulle. Aiemmin on nähty muun muassa Jimmy Choon, Isabel Marantin ja Versacen mallistot. Mallisto tulee myyntiin 6. marraskuuta. 

Lue myös:

Kurvikas Kelly Brook suunnitteli malliston pluskokoisille – auttaako se häntä omissa vaatepulmissa?

Huippusuunnittelija Jean Paul Gaultier Me Naisille: "Asenne on paras asuste"

Muotiguru Gaultier teki tavismalliston tylsyyttä vastaan

Alusvaatemalliston luonut Britney Spears: "Läheiset auttavat minua jaksamaan"

Sisältö jatkuu mainoksen alla