Malli Cara Delevingne tekee penkkipunnerrusta Chanelin syyskampanjan kuvissa. Kuva: MVphotos
Malli Cara Delevingne tekee penkkipunnerrusta Chanelin syyskampanjan kuvissa. Kuva: MVphotos

Muotikuvat, bloggaajat ja uudet tossut kannustavat liikkumaan.

Me kaikki näytämme niin sporttisilta nykyään! Mekon kanssa on ok käyttää lenkkareita. Lippikset, urheilurintsikoita muistuttavat topit ja verkkarit ovat nyt hienoja muuallakin kun mökkikylän bensiksellä. Jos urheilu antanut inspiraatiota pukeutumiseen, myös muoti tekee saman palveluksen urheilulle.

Muotikuvat

Naisellisista vaatteistaan tunnettu Chanel on uudella syyskampanjallaan sporttisempi kuin koskaan. Malli Cara Delevingne nostaa rautaa, juoksee ja punnertaa ranskalaisen muotitalon vetimissä. Lookiin kuuluvat muhkeat ponnarit, punaiset kynnet ja tweed-lenkkarit. Mahtava sporttityyli innostaa lähtemään salille. Tutustu kuviin Chanelin sivuilla.

Uudet lenkkarit

Hanki uudet lenkkarit vaikka vain siksi, että ne näyttävät todella hyviltä. Kun niillä tallustelee päivät pitkät kaupungilla, jää fiilis, että välillä haluaisi pinkoa kovempaakin.

Muotiblogit

Monet muotibloggaajat ovat kovia urheilemaan. Samalla kun selaat asukuvia ja shoppailuvinkkejä lempibloggaajaltasi, katso onko hän tehnyt urheiluaiheisia päivityksiä. Monesti niissä myös neuvotaan erilaisia treenejä. Toisten liikuntakuvat ja -vinkit ovat loistava inspiraationlähde!

Lue myös:

Rento sporttimuoti sopii lenkille ja kaupungille

Lenkkareilla viiletetään nyt bileisiin