David Hasselhoff tyttäriensä Taylor-Annin (vasemmalla) ja Hayleyn kanssa vuonna 2011. Kuva: REUTERS/Phil McCarten
David Hasselhoff tyttäriensä Taylor-Annin (vasemmalla) ja Hayleyn kanssa vuonna 2011. Kuva: REUTERS/Phil McCarten

David Hasselhoffin nuorin tytär Hayley kertoi Daily Mailille pitkäaikaisen unelmansa, oman vaatemalliston, olevan vihdoin toteutumaisillaan.

David Hasselhoffin, 61, tytär Hayley Hasselhoff on kävellyt 14-vuotiaasta lähtien catwalkeilla. Enää se ei riitä. 21-vuotias plusmalli kertoi Daily Mailille alkaneensa työstää omaa vaatemallistoa. Hayleyn mielestä luksusmerkit eivät tarjoa vaatteistaan tarpeeksi kokoja, ja tähän rakoon hän aikoo tarttua.

– Miksi Chanelilla ja Diorilla ei ole nähty mahdollisuuksia? Hayley ihmettelee.

Ruusuja hän antaa Calvin Kleinille ja Diane Von Fürstenbergille, jotka ovat huomioineet isokokoisetkin vaatteissaan.

Hayley Hasselhoff Pariisin muotiviikoilla 2014. Kuva: MVPhotos.

– Laihuus ei tarkoita terveyttä. Jotkut mallit ovat luonnostaan laihoja huolimatta siitä, syövätkö he terveellisesti ja kuntoilevat. Eivät he välttämättä ole yhtään paremmassa kunnossa, Hayley muistuttaa.

Hän kertoo urheilevansa ja syövänsä terveellisesti, koska haluaa voida hyvin, ei karistaa kiloja.

Hayleyllä on myös isosisko Taylor-Ann, 24. Taylor-Ann oli julkisuudessa vuonna 2007 kuvattuaan isästään humalaisen videon. Videolla tytär vannottaa hampurilaista syövää isäänsä olemaan juomatta enempää. David Hasselhoffin kerrotaan pyytäneen tytärtään kuvaamaan videon ja hakeneen apua alkoholismiinsa selkkauksen jälkeen.

Lisää kuvia Hayleystä hänen Instagram-tilillään @hhasselhoff.

Lue myös:

Turvallisesti liikenteeseen David Hasselhoffin neuvoin

Teemu Selänteen Veera-tytär, 6, lumoaa lapsimallina

Osaatko lausua luksusmuotimerkkien nimet oikein?

Frederik ja Saana-tytär yhteishaastattelussa: "Kunnioitamme isän kanssa perinteisiä arvoja"

Tänä kesänä nenälleen kannattaa valita mahdollisimman futuristiset aurinkolasit.

Pikkuiset ja pyöreät, suuret ja kissamaiset, klassiset joka paikan höylät. Viime vuosina aurinkolasirintamalla on ollut mistä valita.

Mutta millaiset plehat ovat muodikkaimmat kesällä 2018? Vogue-lehden mukaan vastaus on kiistatta aerodynaamiset ja futuristiset sporttiaurinkolasit, eli tuttavallisemmin ”nopeet lasit”.

Jos kuvaus ei herätä mitään kelloja, anna prinsessa Annen havainnollistaa!

Kuningatar Elisabet II:n tytär Anne, 67, on luottanut nopeisiin laseihin jo hyvän tovin. Viimeksi hänet nähtiin trendilasit nenällään Harryn ja Meghanin häissä. Muuten hänen juhlalookinsa oli hyvin klassinen:

Niin coolia! Anne yhdisti kermanvalkoiseen leninkiinsä Adidaksen sporttiset aurinkolasit.
Niin coolia! Anne yhdisti kermanvalkoiseen leninkiinsä Adidaksen sporttiset aurinkolasit.

Anne kuvattiin sporttiset kakkulat päässään myös esimerkiksi vuonna 2015 Englannin ja Skotlannin välisessä rugbypelissä.

Kuva: Reuters
Kuva: Reuters

Catwalkien ehdoton ykkönen

Annen suosimia kieltämättä melkoisia ysärifiiliksiä herättäviä aurinkolaseja on vilissyt viime aikoina runsaasti catwalkeilla. Esimerkiksi Stella McCartney ja Fenty x Puma esittelivät nopeita laseja kevään 2018 muotinäytöksissään.

Kuvat: Fenty x Puman ja Stella McCartneyn / Reuters
Kuvat: Fenty x Puman ja Stella McCartneyn / Reuters

Suomessa futurististen lasien ilosanomaa on levittänyt jo useamman vuoden ajan esimerkiksi räppärit Jare ja Ville-Galle. Vuonna 2014 Jare kertoi Me Naisille, että kiiltäväpintaiset sporttilasit ovat yksi hänen tyylinsä kulmakivistä.

 

HÄÄÄÄÄ! Tänää takas keikoille. Oulu&Rovaniemi vamos! ✈️✈️✈️

A post shared by Jare Brand (@jeanbabtiste) on

Ei pukeutumispaniikkia! Kesän juhliin riittää yksi helppokäyttöinen vaate, kun sen voi stailata parilla eri tavalla.

Vedä kuvan reunassa olevaa nuolta vasemmalle ja oikealle, niin näet saman vaatteen kahdessa eri tyylissä. 


Laskoshame, 49,99 €, H&M. Romanttinen jakku, 109,95 €, Neo Noir. Paitapusero, 19,95 €, Gina Tricot. Hiussolki, 8,99 €, Glitter. Olkalaukku, 29,99 €, Pieces. Veloursaappaat, 66,99 €, Na-kd.
Polyesterinen laskoshame on helppo pukea monella eri tavalla, 49,99 €, H&M. Glitterneule, 69,95 €, Neo Noir.  Kukkakorvakorut, 16,99 €, Glitter. Kiiltävä tekonahkalaukku, 34,99 €, Pieces. Veloursaappaat, 66,99 €, Na-kd.
 


Housut, 85 €, Ajlak.Olat paljastavassa puuvillapaidassa sekoittuvat skarpit raidat ja pehmeä röyhelö, 59,99 €, Selected Femme. Kirjekuorilaukku, 439,95 €, Loeffler Randall. Hopeanhohtoiset nahkapistokkaat, 69,95 €, Tamaris.
Kasvikuvioisten housujen pohjaväri on aina trendikäs ja juhlava valkoinen, 85 €, Ajlak. Kimonojakku, 85 €, Ajlak. Pystykauluksinen pusero, 24,99 €, H&M. Pitkä riipus, 16,99 €, Pieces. Iltalaukku, 129 €, Unisa. Nahkapistokkaat, 69,95 €, Tamaris.
 


Bleiseri, 239 €, Samsøe & Samsøe. Läpikuultava mekko, 69,95 €, Neo Noir. Kukkakorvakoruissa riittää katsottavaa, 9,99 €, Kappahl. Kullanvärinen nahkalaukku, 109 €, Tommy Hilfiger. Avokkaat, 125 €, Unisa.
Bleiseri, 239 €, ja kauniisti valoa heijastava viskoositoppi, 79 €, Samsøe & Samsøe. Leveälahkeiset, vajaamittaiset housut, 79,95 €, Selected Femme. Puuvillalaukku, 24,99 €, H&M. Avokkaat, 125 €, Unisa.