Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>
Kuva: Shutterstock

22-vuotias bloggaaja tienaa jopa tuhansia yhdellä Instagram-kuvallaan.

Kun bloggaaja poseeraa upeassa asussaan, ensimmäisenä ei välttämättä tule mieleen, että hän on pukenut vaatteet ylleen, koska saa siitä rutosti rahaa.

Eihän se vastenmielinen työ olekaan, sillä vaatteet ovat usein superkivoja ja -tyylikkäitä.

Rahasummat, joita blogi- ja Instagram-julkkikset voivat parhaimmillaan ansaita, ovat päätähuimaavia. Asian varmisti We Wore What -muotiblogia pitävä Danielle Bernstein, 22, Harper’s Bazaarille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 

#ulfie @uber_nyc in @thekooplesofficial jacket

Kuva, jonka by Danielle (@weworewhat) julkaisi

 

Daniellella on Instagramissa yli miljoona seuraajaa, joten hän voi myös laskuttaa yhteistyöstä yritysten kanssa jopa viisinumeroisia summia. Hänen hintansa vaihtelevat 5 000 ja 15 000 dollarin välillä, mutta hinta voi olla enemmän tai vähemmänkin riippuen sopimuksen ehdoista. Kyseessä on siis yhden kuvan hinta.

– Vihaan rahasta puhumista, mutta sanotaan, että ansaitsen enemmän kuin olisin koskaan kuvitellut ansaitsevani 22-vuotiaana, Danielle kertoo.

Viime vuonna hänen tulonsa ylsivät noin puoleen miljoonaan dollariin.

Harper’s Bazaarin jutun mukaan yritykset käyttävät sponsoroituihin Instagram-postauksiin vuodessa noin miljardi dollaria. Erityisen innokkaita ovat muotialan yritykset. Pienemmälläkin seuraajamäärällä voi ansaita rahaa, toki vähän vähemmän kuin Danielle Bernstein.

Tulevaisuudessa bloggareiden ansaitsemiskeinot kenties monipuolistuvat, sillä Instagram kertoi vastikään suunnittelevansa sovellukseen ”Osta nyt” -painiketta, joka vie käyttäjän suoraan nettikauppaan.

 

 

leather and white tap for creds

Kuva, jonka by Danielle (@weworewhat) julkaisi

 

Lue myös:

Nyt se on todistettu tieteellisesti: näitä filttereitä kannattaa käyttää Instagram-kuvissa

Nettikaupalla menestykseen: nainen myy 3 000 asustetta päivässä

Julkkispari tekee häpeilemättä rahaa parisuhteellaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla