Björn Wahlroos: catwalkien kuningas. Kuva: MV-arkisto
Björn Wahlroos: catwalkien kuningas. Kuva: MV-arkisto

Brittilehti The Guardian ylistää Björn Wahlroosin tyyliä.

Meillähän se on tiedetty jo pitkään, mutta nyt Björn "Nalle" Wahlroosin, 61, tyylitaju on huomattu myös maailmalla. Brittilehti The Guardian innostui tiistaina arvioimaan Bilderberg-kokoukseen osallistuneiden tyylejä ja valitsi Sammon ja Nordean hallitusten puheenjohtajan ylivoimaisesti tyylikkäimmäksi pukeutujaksi.

Wahlroos hurmasi brittilehden tummansinisellä pikkutakillaan, kinuskin värisillä housuillaan ja vaaleansinisellä taskuliinallaan. Katso kuva lehden sivuilta.

Lehden mukaan Walhroosin henkilökohtainen avustaja varmisti koko yön, ettei taskuliina päässyt missään vaiheessa lerpsahtamaan. Olipa tämä vitsi tai ei, se oli kaiken vaivan arvoista – lehti nimittäin tituleerasi Wahlroosin "catwalkin kuninkaaksi".

Muista Bilderberg-kokoukseen osallistuneista Guardian pani merkille Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n johtajan, Christine Lagarden, tyylitajun. Hänellä oli yllään Hermèsin huivi ja saman merkin tyyris Birkin-laukku.

Viimeksi Wahlroosin housut pääsivät otsikoihin vuonna 2007, kun hän tapasi Ruotsin kuninkaan Kaarle Kustaan punaisiin housuihin pukeutuneena.

Bil­der­berg-ko­koukseen kut­su­taan ker­ran vuo­des­sa noin 120 huippuvaikut­ta­jaa pu­hu­maan maail­man on­gel­mis­ta.

Lue myös:

Tällainen on bisnesmiesten salainen pukukoodi

Herrasmies ei unohda taskuliinaa