Me Naiset
|
Linnea Lassila
Istuvat nahkahousut näyttävät hyvältä vaatteen kuin vaatteen kanssa. Kuva: Shutterstock
Istuvat nahkahousut näyttävät hyvältä vaatteen kuin vaatteen kanssa. Kuva: Shutterstock

Nahkahousut ovat supertyylikkäät, jos ne istuvat hyvin. Näillä vinkeillä löydät kaupasta täydelliset.

Täydellisesti istuvat mustat nahkahousut saavat asun kuin asun näyttämään tyylikkäältä ja aistikkaalta. Aidosta nahasta tehdyistä  laadukkaista housuista saa kuitenkin helposti pulittaa satoja euroja.

Fashionista.com -sivusto kysyi muotimerkki J Brandiltä neuvoja siihen, mitä kannattaa ottaa huomioon nahkahousuostoksilla.

Valitse simppeli malli
Hyvin istuva kapea malli sopii kaikille ja useimpien vaatteiden kanssa. On turvallista aloitttaa varmalla housumallilla, jota on helppo yhdistellä asuun kuin asuun. Vasta toiseksi nahkahousuhankinnaksi kannattaa harkita villimpää mallia, kuten esimerkiksi boyfriend-tyylisiä löysiä housuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valitse oikea materiaali
Nahkahousuostoksilla ei pihistellä. Aito nahka maksaa, mutta se myös kestää aikaa ja kulutusta. Jos kuitenkin haluaa säästää, jotkut merkit valmistavat housuja sekoitemateriaalista, kuten nahan ja viskoosin yhdistelmästä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muista: nahka venyy
Kannattaa valita koko, joka on ostohetkellä napakka. Käytössä nahka venyy, mutta tarpeeksi tiukat housut eivät lörpsähdä muodottamiksi ja unohdu kaapin perälle.

Ota selvää nahan puhdistuksesta
Nahan puhdistaminen on oma taiteenlajinsa. Nahkaa ei tarvitse puhdistaa usein, mutta kannattaa vertailla hintoja: yksi puhdistuskerta voi maksaa useita kymmeniä euroja.

Lue lisää:

Näin valitset hyvin istuvat farkut

Kenkäsuunnittelija vinkkaa: Näin onnistut ostoksilla

Sisältö jatkuu mainoksen alla