Mayhem työssään J.Crew’n apulaissuunnittelijana. Kuvat: J.Crew’n Instagram-tili, @jcrew
Mayhem työssään J.Crew’n apulaissuunnittelijana. Kuvat: J.Crew’n Instagram-tili, @jcrew

Mayhem on poikkeuksellisen luova pikkulikka.

Neljävuotiaasta Mayhem-tytöstä tuli alkuvuodesta hitti. Muun muassa Huffington Post kertoi tuolloin löytäneensä Instagramista pikkutytön, joka teki äitinsä kanssa muotiluomuksia paperista, pahvista, alumiinista ja vaikka mistä. Tuo tyttö oli Mayhem ja hänen äitinsä tiliä pitävä Angie. Myös Suomessa kerrottiin poikkeuksellisen luovasta Mayhemista ja hänen muotiharrastuksestaan.

Nyt yhdysvaltalainen J.Crew-vaateketju palkkasi hänet auttamaan kevään 2015 lastenvaatemalliston suunnittelussa. Mayhem on J.Crew’n Instagram-kuvien perusteella jo aloittanut hommansa, ja malliston luova johtaja Jenny Cooper on ehtinyt kehua häntä kekseliääksi ja luovaksi lapseksi, jonka läsnäolosta oli hyötyä mallistolle. Sitä emme tiedä, kuinka paljon Mayhem oikeasti auttoi, mutta onhan hän nyt aika uskomaton pikkulikka!

 

Practicing. And totally happy :) #fashionbymayhem

Uma foto publicada por Angie (@2sisters_angie) em

Mayhemin äidin Angien ylläpitämälle Instagram-tilille ilmestyy edelleen päivittäin kuvia Mayhemin asuista. Hän on päässyt jo pitkälle pelkästä paperista. Nykyään Mayhem ompelee ja tekee esimerkiksi omia versioitaan Hollywood-tähtien päällä nähdyistä asuista. Mayhemin äiti kertoi Huffington Postille, että inspiraationsa tyttö saa mistä tahansa: meriakvaarioreissun jälkeen hän kehitteli haimekon, Frozen-piirretyn nähtyään jääprinsessa-Elsan asun.

 

Unboxing the Christmas decorations = winning the lottery :) #fashionbymayhem

A photo posted by Angie (@2sisters_angie) on

Lisää kuvia Mayhemin luomuksista hänen Instagram-tilillään @2sister_angie.

Lue myös:

Liian nuori? Kristina on supermalli jo 8-vuotiaana

Beckhamien keskimmäinen poika, 12-vuotias Romeo, taas mallina

12-vuotias norjalainen "lapsimorsian" herätti nettiraivon

Tänä kesänä nenälleen kannattaa valita mahdollisimman futuristiset aurinkolasit.

Pikkuiset ja pyöreät, suuret ja kissamaiset, klassiset joka paikan höylät. Viime vuosina aurinkolasirintamalla on ollut mistä valita.

Mutta millaiset plehat ovat muodikkaimmat kesällä 2018? Vogue-lehden mukaan vastaus on kiistatta aerodynaamiset ja futuristiset sporttiaurinkolasit, eli tuttavallisemmin ”nopeet lasit”.

Jos kuvaus ei herätä mitään kelloja, anna prinsessa Annen havainnollistaa!

Kuningatar Elisabet II:n tytär Anne, 67, on luottanut nopeisiin laseihin jo hyvän tovin. Viimeksi hänet nähtiin trendilasit nenällään Harryn ja Meghanin häissä. Muuten hänen juhlalookinsa oli hyvin klassinen:

Niin coolia! Anne yhdisti kermanvalkoiseen leninkiinsä Adidaksen sporttiset aurinkolasit.
Niin coolia! Anne yhdisti kermanvalkoiseen leninkiinsä Adidaksen sporttiset aurinkolasit.

Anne kuvattiin sporttiset kakkulat päässään myös esimerkiksi vuonna 2015 Englannin ja Skotlannin välisessä rugbypelissä.

Kuva: Reuters
Kuva: Reuters

Catwalkien ehdoton ykkönen

Annen suosimia kieltämättä melkoisia ysärifiiliksiä herättäviä aurinkolaseja on vilissyt viime aikoina runsaasti catwalkeilla. Esimerkiksi Stella McCartney ja Fenty x Puma esittelivät nopeita laseja kevään 2018 muotinäytöksissään.

Kuvat: Fenty x Puman ja Stella McCartneyn / Reuters
Kuvat: Fenty x Puman ja Stella McCartneyn / Reuters

Suomessa futurististen lasien ilosanomaa on levittänyt jo useamman vuoden ajan esimerkiksi räppärit Jare ja Ville-Galle. Vuonna 2014 Jare kertoi Me Naisille, että kiiltäväpintaiset sporttilasit ovat yksi hänen tyylinsä kulmakivistä.

 

HÄÄÄÄÄ! Tänää takas keikoille. Oulu&Rovaniemi vamos! ✈️✈️✈️

A post shared by Jare Brand (@jeanbabtiste) on

Ei pukeutumispaniikkia! Kesän juhliin riittää yksi helppokäyttöinen vaate, kun sen voi stailata parilla eri tavalla.

Vedä kuvan reunassa olevaa nuolta vasemmalle ja oikealle, niin näet saman vaatteen kahdessa eri tyylissä. 


Laskoshame, 49,99 €, H&M. Romanttinen jakku, 109,95 €, Neo Noir. Paitapusero, 19,95 €, Gina Tricot. Hiussolki, 8,99 €, Glitter. Olkalaukku, 29,99 €, Pieces. Veloursaappaat, 66,99 €, Na-kd.
Polyesterinen laskoshame on helppo pukea monella eri tavalla, 49,99 €, H&M. Glitterneule, 69,95 €, Neo Noir.  Kukkakorvakorut, 16,99 €, Glitter. Kiiltävä tekonahkalaukku, 34,99 €, Pieces. Veloursaappaat, 66,99 €, Na-kd.
 


Housut, 85 €, Ajlak.Olat paljastavassa puuvillapaidassa sekoittuvat skarpit raidat ja pehmeä röyhelö, 59,99 €, Selected Femme. Kirjekuorilaukku, 439,95 €, Loeffler Randall. Hopeanhohtoiset nahkapistokkaat, 69,95 €, Tamaris.
Kasvikuvioisten housujen pohjaväri on aina trendikäs ja juhlava valkoinen, 85 €, Ajlak. Kimonojakku, 85 €, Ajlak. Pystykauluksinen pusero, 24,99 €, H&M. Pitkä riipus, 16,99 €, Pieces. Iltalaukku, 129 €, Unisa. Nahkapistokkaat, 69,95 €, Tamaris.
 


Bleiseri, 239 €, Samsøe & Samsøe. Läpikuultava mekko, 69,95 €, Neo Noir. Kukkakorvakoruissa riittää katsottavaa, 9,99 €, Kappahl. Kullanvärinen nahkalaukku, 109 €, Tommy Hilfiger. Avokkaat, 125 €, Unisa.
Bleiseri, 239 €, ja kauniisti valoa heijastava viskoositoppi, 79 €, Samsøe & Samsøe. Leveälahkeiset, vajaamittaiset housut, 79,95 €, Selected Femme. Puuvillalaukku, 24,99 €, H&M. Avokkaat, 125 €, Unisa.