Mayhem työssään J.Crew’n apulaissuunnittelijana. Kuvat: J.Crew’n Instagram-tili, @jcrew
Mayhem työssään J.Crew’n apulaissuunnittelijana. Kuvat: J.Crew’n Instagram-tili, @jcrew

Mayhem on poikkeuksellisen luova pikkulikka.

Neljävuotiaasta Mayhem-tytöstä tuli alkuvuodesta hitti. Muun muassa Huffington Post kertoi tuolloin löytäneensä Instagramista pikkutytön, joka teki äitinsä kanssa muotiluomuksia paperista, pahvista, alumiinista ja vaikka mistä. Tuo tyttö oli Mayhem ja hänen äitinsä tiliä pitävä Angie. Myös Suomessa kerrottiin poikkeuksellisen luovasta Mayhemista ja hänen muotiharrastuksestaan.

Nyt yhdysvaltalainen J.Crew-vaateketju palkkasi hänet auttamaan kevään 2015 lastenvaatemalliston suunnittelussa. Mayhem on J.Crew’n Instagram-kuvien perusteella jo aloittanut hommansa, ja malliston luova johtaja Jenny Cooper on ehtinyt kehua häntä kekseliääksi ja luovaksi lapseksi, jonka läsnäolosta oli hyötyä mallistolle. Sitä emme tiedä, kuinka paljon Mayhem oikeasti auttoi, mutta onhan hän nyt aika uskomaton pikkulikka!

 

Practicing. And totally happy :) #fashionbymayhem

Uma foto publicada por Angie (@2sisters_angie) em

Mayhemin äidin Angien ylläpitämälle Instagram-tilille ilmestyy edelleen päivittäin kuvia Mayhemin asuista. Hän on päässyt jo pitkälle pelkästä paperista. Nykyään Mayhem ompelee ja tekee esimerkiksi omia versioitaan Hollywood-tähtien päällä nähdyistä asuista. Mayhemin äiti kertoi Huffington Postille, että inspiraationsa tyttö saa mistä tahansa: meriakvaarioreissun jälkeen hän kehitteli haimekon, Frozen-piirretyn nähtyään jääprinsessa-Elsan asun.

 

Unboxing the Christmas decorations = winning the lottery :) #fashionbymayhem

A photo posted by Angie (@2sisters_angie) on

Lisää kuvia Mayhemin luomuksista hänen Instagram-tilillään @2sister_angie.

Lue myös:

Liian nuori? Kristina on supermalli jo 8-vuotiaana

Beckhamien keskimmäinen poika, 12-vuotias Romeo, taas mallina

12-vuotias norjalainen "lapsimorsian" herätti nettiraivon