Me Naiset
|
Marjut Laukia
Dramaattinen ruusu­kuosi sopii loppukesään. Mekko, 129,95 €, In Wear. Helmikorvakorut, 3,95 €, ja muhkea rannekorusetti, 
12,95 €, Pieces.  Tyyli: Elina Lundström Kuva: Jouni Harala
Dramaattinen ruusu­kuosi sopii loppukesään. Mekko, 129,95 €, In Wear. Helmikorvakorut, 3,95 €, ja muhkea rannekorusetti, 12,95 €, Pieces. Tyyli: Elina Lundström Kuva: Jouni Harala

Loppukesän paras mekko-ostos on sellainen, jota voi käyttää myös syksyllä.

Kesän lämpö hellii vielä, mutta taustalla siintää jo ajatus syksystä. Täydellinen vaate loppukesään on mekko, jonka käyttöä voi jatkaa vielä iltojen pimennyttyä ja säiden viilennyttyäkin.

Syksyllä mekon alle puetaan polvisukat tai sukkahousut ja päälle neuletakki. Myös kengillä asu muuttuu helposti kesäisestä syksyn viimaan soveltuvaksi – nilkkurit kaivetaan kaapista, kun varpaat eivät enää tarkene sandaaleissa.

Perusvärien loistetta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keltaisessa mekossa on tänä syksynä trendikkäitä 60-luvun vaikutteita, 34,90 €, Indiska. Väljä, holkkihihainen mekko näyttää hyvältä niin auringonpaisteessa kuin toimiston uumenissakin, 49,99 €, H&M. Kuviointi kääntää katseet punaiseen mekkoon, 199,95 €, Dagmar/Nelly.com.

Simppeliä harmaata

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Harmaa on yksi tulevan syksyn suosituimmista väreistä, mutta sopii se loppukesäänkin. Yksinkertaisessa trikoomekossa on mukava olla. T-paitamekko, jossa rypytys vyötäröllä, 49,95 €, Selected. Sisustuksen kuuma kivi marmori ihastuttaa myös vaatteissa. Mekko, 59 €, EDC by Esprit / Boozt.com. Vino leikkaus tekee harmaasta mekosta kiinnostavan, 39,95 €, Lindex.

Uudet kuviot

Klassinen pallokuosi toimii ympäri vuoden. Mekko, jossa läpinäkyvät hihat, Lindex Holly & Whyte, 19,95 €. Syksyn tulon tunnistaa ruutukuosista. Naruolkaiminen mekko päivittyy syksyyn, kun olkapäiden peitoksi heittää pörröisen neuletakin, 24,95 €, Gina Tricot. Syksymmällä valkoisen seuraksi voi yhdistää vaikka harmaata. Mekko, 54,95 €, Vila.

Lue myös:

Nyt saavat helmat hulmuta – tähdet näyttävät mallia

Kesähepenet saavat nyt parikseen­ pörröisen liivin

Nyt saa vilauttaa rintsikoita! Julkkikset näyttävät mallia

Sisältö jatkuu mainoksen alla