Tässä toimituksen tulkinta Antsku-hahmosta. Toimittajamme otti roolin heti omakseen, kuva Panu Pälviä.
Tässä toimituksen tulkinta Antsku-hahmosta. Toimittajamme otti roolin heti omakseen, kuva Panu Pälviä.
Se alkuperäinen Antsku, kuva MTV.
Se alkuperäinen Antsku, kuva MTV.
Vielä kerran huulikiillon kanssa, kuva Panu Pälviä.
Vielä kerran huulikiillon kanssa, kuva Panu Pälviä.

Imatra täyttyi Antsku-kopioista, kun Jussi Vatasen Putous-hahmo kävi kotipaikkakunnallaan vierailulla. Näin astut koko Suomea ihastuttavan romahtelevan söpöliinin saappaisiin.

Asu

Antsku-bantskulla on helppoa, kun jalkaan voi vetää löhöverkkarit tai lähiöcolleget, päälle maailman muhkeimman villapaidan ja jalkaan pehmoiset sukat. Yhtä sääntöä ei kuitenkaan ole tehty rikottavaksi: vaaleaa sen olla pitää.

Meikki

Antsun meikki henkii huoletonta lähiöglamouria. Tärkein yksityiskohta on pinkki helmiäishohtoinen huulikiilto, jota on reilu kerros. Sitä myös lisäillään usein.

Silmiä kehystävät näytävät tekoripset, joiden kanssa Antsku toisinaan käyttää eyeliner-rajausta. Luomille sipaistaan häivähdys rusehtavanpunaista luomiväriä. Rusehtava teema jatkuu poskilla, joihin on sudittu rutkasti aurinkopuuteria.

Hiukset

Punaruskea tukka on nostettu klipseillä päälaelle huolettomaksi lehmänlantapyöräytykseksi. Hiuspannan virkaa toimittavat kampauksen sekaan tökätyt silmälasit.

Asenne

Siinä on sitä jotain imatralaista suloisuutta, viattomuutta ja lempeyttä hyppysellisellä omaa tahtoa.

Sydämiä!

Putouksen viidennen tuotantokauden finaalijaksossa lauantaina 1. maaliskuuta kello 19.30 selviää, onko Antsku vai Ymmi Hinaaja vuoden sketsihahmo.

 

Lue myös:

Onko tässä tosielämän Putous-Antsku?

Aku Hirviniemi ennustaa Putouksen voittajan: "Hieno ja tarkka hahmo"

Näin tuunaat lemmikkisi Antskuksi ja Jäbä Leissoniksi

Näyttävä juhlakampaus ei vaadi pitkää tukkaa.

Kymmenen eri tyyliä

Polkkatukkaisen Milabun kanava on aarreaitta vaihtelua kaipaavalle lyhyttukkaiselle. Kymmenen elegantin kampauksen ohjevideo on vain jäävuoren huippu hänen kekseliäistä kampausideoistaan.

Kuohkeat kiharat

Kapealla kiharruspuikolla tai suoristusraudalla kiharat saa loihdittua hyvinkin lyhyeen tukkaan.

Juhlanuttura polkkaan

Moni juhlakampaus perustuu siihen, että hiukset kiharretaan ensin. Tämä juhlava nutturaa muistuttava kampaus syntyy polkkamittaiseen tukkaan ilman esikäsittelyä.

Elegantti kampaus ihan lyhyisiin hiuksiin

Tyylikäs juhlakampaus on mahdollinen, vaikka osa hiuksista olisi vain muutaman sentin mittaisia. Chloe Brown, jonka kanavalla on muitakin kauniita kampauksia lyhyisiin hiuksiin, näyttää mallia.

Kierrettä ja kiharaa

Tämä kepeä ja kaunis lyhyen polkkatukan juhlakampaus ei vaadi letitystaitoja, vaan perustuu kihartamiseen ja hiusosioiden kieputtamiseen toistensa ympäri. 

Pinneillä ja hiuskoristeilla voi tehdä paljon lyhyttä tukkaa juhlakuntoon laittaessa. Näyttävä koriste muuttaa simppelinkin kampauksen hetkessä juhlavaksi.

Arkimeikin tekeminen voi olla yhtä helppoa kuin verkkareiden vetäminen jalkaan.

Verryttelyhousut ovat hyvä vertauskuva kaikille sellaisille asioille, jotka eivät varsinaisesti tuo lisää hohtoa elämään mutta joita ilmankaan ei pärjäisi.

Tällä hetkellä Redditissä pohditaan, mitkä ovat meikkipussiemme verryttelyhousuja. Siis tuotteita, jotka ovat ehkä vähän tylsiä, mutta joihin voi aina luottaa. Aiheesta kirjoittaa myös StyleCaster-sivusto. Innoituksena tuoreelle keskustelulle ovat toimineet emilynoel83:n ja Livloveshermakeupin Youtube-videot vuosilta 2016 ja 2017, joilla esiteltiin verkkarimeikkien käsite.

Verkkarimeikki on siis hauska, uusi nimitys tuotteelle, joka on todettu käytössä hyväksi. Usein tällaisen meikin tunnistaa siitä, että se tulee pakattua mukaan matkalle. Se voi olla tietty tuote tietyltä merkiltä tai sitten luottotuote värinsä ja käyttötarkoituksensa puolesta, esimerkiksi juuri oikeaa viininpunaisen sävyä oleva huulipuna.

Reddit-käyttäjät kertoivat, mitkä tuotteet ansaitsevat heidän mielestään verkkarimeikin aseman:

  1. ”Mikä tahansa, missä lukee sävytetty tai sävyttävä edessä. Sävyttävä päivävoide, sävyvoide ja niin edelleen.”
  2. ”Luomivärikynät. Vetäiset siitä vaan, häivytät sormilla ja näyttää kahdessa minuutissa siltä, että olet nähnyt paljonkin vaivaa.”
  3. ”Mikä tahansa ruskeanharmaa sävy luomivaossa.”
  4. ”Puuteri hillitsemään rasvaisuutta ja poskipuna, jotten näyttäisi haamulta. Tosin jos laiskottaa, jätän kasvoni paljaiksi.”
  5. ”Käytän vähintään ripsiväriä ja hillittyä huulipunaa lähestulkoon joka päivä.”
  6. ”Kulmakynä ja -geeli sekä maskara. Joskus pelkät kulmat.”

Mitkä ovat sinun verkkarimeikkejäsi? Kerro kommenteissa!