Field Candyn teltat ovat yksilöllisiä.
Field Candyn teltat ovat yksilöllisiä.

Festarit ja camping. Teltta pitäisi saada, mutta olisi kiva erottua joukosta. Nappaa tästä erikoisimmat, kekseliäimmät ja älyttömimmät!

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio osoittivat ihailtavaa sissihenkeä yöpymällä teltassa Jukolan viestissä Kuopiossa. Jos teltta kelpaa tasavallan ykkösparille, kelpaa se myös sinulle. Valinnanvaraakin on, tylsään puolijoukkuetelttaan ei tarvitse tyytyä!

Hassutteluun

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Brittiläisen Field Candyn erikoiset printtiteltat ovat paitsi mainio maamerkki oranssi-tummanvihreässä telttameressä myös takuuvarma puheenaihe ventovieraiden kanssa. Anna teltan kertoa muillekin, mistä tykkäät!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Turvaan tallaajilta

Nyt ei yön viimeinen humalainenkaan rojahda teltan päälle ja keskeytä unia. Tentsile valmistaa puuhun asennettavia telttoja, jotka voi myös yhdistää toisiinsa. OPM! (oma puu mukaan)

Omassa kuplassa

Täydellinen ratkaisu sinulle, joka et kaipaa yksityisyyttä tai kärsit ahtaan paikan kammosta. Bubbletreen iglurakennelmassa kelpaa makoilla ja ihailla tähtitaivasta. Tarjolla tosin vain 13 paikkakunnalla Ranskassa.

Festarikävijän unelma

Jääkö laturi aina kotiin, mutta muistat sentään teltan? Bang bang tents-teltta on silloin sopivin. Teltan mukana tulee aurinkopaneeli, jonka avulla voit pitää virran puhelimessasi, tietokoneessasi tai musiikkilaitteessasi.

Kun mikään ei riitä

Jos telttailu tuntuu yksinkertaisesti vain nihkeältä ja vastenmieliseltä, Rainier Yurtin teltta voi sytyttää kipinän. Pikemminkin loma-asuntoa muistuttavaan telttaan saa vedettyä vaikka sähköt.

Lue myös:

Glamping on uusi retkeilytrendi

Sisältö jatkuu mainoksen alla