Laulaja Marikon New Yorkin -kodit eivät ole olleet mitään sisustuslehtiunelmia.

Laulaja Mariko Pajalahti, 35, muutti neljä vuotta sitten New Yorkiin, koska halusi breikin omasta elämästään.

– Halusin mennä jonnekin, jossa kukaan ei odota minulta mitään. Tiesin, että New Yorkin kokoisessa suurkaupugissa olisin vain yksi pieni partikkeli. Nobody, Mariko kertoi Me Naisten haastattelussa elokuussa.

Marikolle New York on jotain aivan muuta kuin miltä Sinkkuelämää- tai Frendit-sarjoissa näyttää. Eivätkä hänen kotinsakaan ole olleet mitään sisustuslehtiunelmia. Neljän vuoden aikana laulaja on asunut kuudessa eri vuokra-asunnossa Brooklynissa. Yksi hänen karuimmista asunnoistaan oli homeisen omakotitalon ullakkoasunto.

– Home ei hirveästi haitannut, mutta siinä vaiheessa huolestuin, kun nukahdin sujuvasti laukausten ääniin, Mariko kertoi Me Naisten haastattelussa.

Marikon mukaan alueella oli kunnon villin lännen meininki.

– Heti ensimmäisenä viikonloppuna talo oli ympäröity poliisiteipeillä, ja näin kaksi panttivankineuvotteluautoa. Yritin kysellä poliiseilta, mitä oli tapahtunut, mutta en saanut vastauksia, Mariko kertoi Radio Suomipopin haastattelussa.

Muutama viikko välikohtauksen jälkeen Marikolle selvisi, että asuinalueella jengiläiset kävivät kamppailua, kuka saa myydä alueella huumeita ja hallita muutenkin sitä.

– Äidin oli vaikea ymmärtää, miksi asuin tällaisella alueella. Kun hän kävi kylässä, hän totesi, että voisin alkaa etsiä uutta kämppää. Mutta koskaan mulla ei silti ollut turvaton olo. Jos olisi ollut, olisin varmasti lähtenyt nopeammin.

Ahdistavin koti oli silti vanhassa teollisuusrakennuksessa sijaitseva soluasuntola, jossa Mariko asui yhdeksän kämppäkaverin kanssa. Huone oli kuin vampyyrin koppi, jossa ei ollut ikkunoita. Ja koko talossa oli vain yksi suihku, johon oli jonotettava muiden kanssa.

Viimein Mariko löysi kotoisan kämpän musiikillisilta juurilta, hiphopin kehdosta Bedford-Stuyvesantista.

Kuuntele Marikon haastattelu videolta ja lue Marikon henkilöhaastattelu:

Mariko: "Olin ennen täysi mulkku"

Katso myös Marikon New York -vinkit

Video: Video: Nelonen/Radio Suomipop

Sami Hedberg kauppaa Helsingissä sijaitsevaa violetilla sisustettua asuntoaan Oikotiellä.

Tammikuussa erostaan Instagramissa kertoneet Ilona ja Sami Hedberg ovat laittaneet yhteisen kotinsa myyntiin.

Oikotieltä löytyvässä myynti-ilmoituksessa Hedbergien 136,5-neliöinen loft-asunto on myynnissä 1 180 000 euron hintaan. Ilmoituksen kuvissa kodin asunnon sisustus hehkuu valkoisena, turkoosina ja violettina sekä metallisävyissä. 

Sisustus tuskin on vain myynti-ilmoitukseen loihdittua pintakiiltoa, sillä Sami Hedberg kertoi jo vuonna 2013 Me Naisten haastattelussa lempiväreikseen valkoisen, hopean, burgundin ja liilan. 

– Sisustusmakuni on pysynyt samana­ jo vuosia. Olisi aivan kauheaa, jos joku tulisi tänne ja sanoisi: ”Toi liila on muuten ihan hirveän näköistä.” Ei siitä tulisi mitään! Hedberg totesi tuolloin. 

Makuuhuoneen ikkunasta näkyy luontoa.
Makuuhuoneen ikkunasta näkyy luontoa.

Vuonna 2013 Me Naisten kanssa tehty haastattelu käsittelee Hedbergien silloista töölöläiskaksiota eikä nyt myynnissä olevaa suurempaa, vanhaan kahvimyllytehtaaseen tehtyä loft-asuntoa. Sisustustyyli on kuitenkin paljolti entisellään: myynti-ilmoituksen kuvissa näkyvät samat norsufiguurit ja esiin rapsutettu tiiliseinä kuin kaksiossakin. 

Myös keittiönpöytä on mitä ilmeisimmin pysynyt samana. Vuonna 2013 Sami Hedberg kertoi Italiasta tilatun mustan lasipöydän maksaneen noin 1 400 euroa. 

Valitettavasti Italiasta tilattu lasipöytä ei taida kuulua kauppaan.
Valitettavasti Italiasta tilattu lasipöytä ei taida kuulua kauppaan.

Burgundin ja liilan sävyt ovat Sami Hedbergin suosikkeja.
Burgundin ja liilan sävyt ovat Sami Hedbergin suosikkeja.

Me Naiset ja Oikotie kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Marita Taavitsainen ja Tomi Natri pyytävät kodistaan runsaat puoli miljoonaa euroa.

Laulaja Marita Taavitsainen, 49, ja hänen puolisonsa Tomi Natri ovat panneet kotinsa myyntiin. Pari myy kotinsa, sillä heidän avioeronsa astui voimaan tammikuussa. Oikotiellä olevasta myynti-ilmoituksesta selviää, että Marita ja Tomi pyytävät 188-neliöisestä talosta 525 000 euroa. Talo sijaitsee Hyvinkäällä, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Talon erikoisuuksia ovat iso piha ja hana, josta tulee lähdevettä. Pihalla voi golfata, sillä sinne on rakennettu bunkkeri, griini, vesieste sekä chippigriini. Ilmoituksen mukaan palloa voi lyödä 110 metriin asti. Lisäksi terassilla on ulkoporeamme.

Maritan ja Tomin kotitalo sijaitsee Natri Ranch -nimisellä alueella.
 

Ruokailutilassa tunnelma on maalaisromanttinen.

Talon alakerrassa neliöitä on 60.

 

Pihalla on muun muassa puuvaja, pihasauna ja paviljonki sekä lasten leikkipaikka.
 

Talo sijaitsee rauhallisella alueella. Tontti on 1,89 hehtaaria.

Marita on kertonut aviokriisistään avoimesti julkisuudessa. Viime marraskuussa hän kertoi Me Naisille, että hän ja Tomi hakivat apua pariterapiasta. Tuolloin hän oli toiveikas, mutta kertoi, että lopullisen päätöksen tekeminen hirvittää.

– Ei auta kuin elää eteenpäin. Elämällä nämä asiat usein selviävät, Marita sanoi.

Maritalla ja Tomilla on kaksi lasta: Iines ja Stella.

Talon myynti-ilmoituksesta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Me Naiset ja Oikotie kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

outo menoa nykyään..

Hiljattain eronnut Marita Taavitsainen myy hulppean kotinsa – pihalla voi pelata golfia ja lillua poreammeessa

Maritalla taitaa pyyhkiiä lujaa kuten aina ei hetken paikkallaan oloa puhetta tulee kuin turkin hihasta ei koskaan kuuntele mitä miulla on sanottavaa omaa jorinaa vain jatkaa hän on räpätäti :)En ymmärrä julkimoita ketkä avautuvat yksityiselämästään kaikelle kansalle!!
Lue kommentti