Noora Karma ja kihlattu Jani Strömsholm kuvattuna heinäkuussa Tangomarkkinoilla. Tv:n katsojille Noora tuli tutuksi vuonna 2014, kun hänellä oli oma ohjelma nimeltään Mentalisti Noora Karma. Kuva: Sakari Majantie
Noora Karma ja kihlattu Jani Strömsholm kuvattuna heinäkuussa Tangomarkkinoilla. Tv:n katsojille Noora tuli tutuksi vuonna 2014, kun hänellä oli oma ohjelma nimeltään Mentalisti Noora Karma. Kuva: Sakari Majantie

Mentalisti pyytää Porvoossa sijaitsevasta kodistaan lähes 400 000 euroa.

Mentalisti Noora Karma (oik. nimeltään Noora Karjula), 40, on pannut Porvoon keskustassa sijaitsevan kotinsa myyntiin. Hän julkaisi Facebookissa linkin Oikotie.fi:ssä olevaan myynti-ilmoitukseen.

89,5-neliöisen asunnon velaton hintapyyntö on 395 000 euroa, joten neliöhintaa sille kertyy noin 4 300 euroa. Asunnon erikoisuus on se, että siinä on kaksi lasitettua parveketta.

 

Noora ei kerro Facebook-postauksessaan, mihin hän on muuttamassa – tai ovatko hän ja kihlattu Jani Strömsholm kenties muuttamassa yhteen. Tosin eräälle kommentoijista Noora on vastannut, ettei ole muuttamassa ”kovin kauas”.

Noora ja Jani menivät kihloihin vuodenvaihteessa puolen vuoden seurustelun jälkeen. 

– Meillä ei ole kiirettä naimisiin tai muuttaa saman katon alle, koska lapset ovat mukana kuviossa. Etenemme pikkuhiljaa. Kyllä sen vaan tietää, kun on oikea kyseessä. Kihlaus on kuitenkin lupaus sitoutumisesta, Noora kertoi suhteestaan Me Naisille helmikuussa.

Taikurimiehestään Alfonso Riosista Noora erosi vuonna 2014. Ex-parilla on kaksi lasta: Gabriel ja Lola.

Asunnon myynnistä uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. Me Naiset ja Oikotie kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 
 

 

 

Instagram täyttyy nyt vaaleanpunaisista ja kimaltelevista keijuovista.

Eilen vietetty loppiainen on perinteinen ajankohta joulukoristeista luopumiselle. Se tarkoittaa myös sitä, että tämän joulun hitti, tonttuovi, pitää panna naftaliiniin odottamaan seuraavaa joulua.

Jos luopuminen tuottaa tuskaa, seuraava hittiaskartelu odottaa jo sosiaalisessa mediassa. Instagramista löytyy lähes 60 000 postausta tunnisteella #fairydoor, ja suomalaisia keijuoviakin löytyy kymmenen. Keijuovien suosiosta kertoi Suomessa ensin Vauva-lehti sivustollaan.

 

Fairy door #kidsdecor #fairydoor

Henkilön Romany Pearl (@romanypearl3005) jakama julkaisu

Jos jouluksi teki jo itselleen tonttuoven, keijuovi syntynee samoilla lämpimillä. Sen voi askarrella esimerkiksi jäätelötikuista tai liimaamalla tulostetun oven kuvan aaltopahville. Tai sitten tonttuovestaan voi tuunata keijuoven, josta kodin pienten (mielikuvitus)asukkien on mukava kulkea.

Keijuovien hittivärit näyttävät olevan tietenkin vaaleanpunainen ja violetti.

Keijupölyä ilmassa ja avain odottamassa keijua ovessa. Paljon kutsuvampaa asumusta ei voisi olla!

 

Looks like we have a new resident fairy 🧚‍♂️💕✨ #fairymagic #fairydoor

Henkilön Sophia Saracino (@sophia_saracino) jakama julkaisu

Tämän oven taakse on jo muuttanut asukki.

Kysely

Aiotko sinä askarrella keijuoven?

Siirrä katse seiniin – taiteella saat huijattua kodistasi tilavan ja avaran.

Kun kodin neliöt ovat kortilla, pieni tila tehokäytetään yleensä erilaisilla tila- ja säilytysratkaisuilla. Kun tavarat on saatu sulaan sopuun pienessä asunnossa, sisustamista voi tarkastella enemmän visuaalisesta näkökulmasta muun muassa taiteen kautta.

Neliöiden tuijottamisen sijaan kannattaa tuijottaa seiniin: kun käyttää hyväksi joka ikisen sentin kotona, koti voi samaan aikaan heijastaa tyyliäsi ja luoda illuusion isommasta tilasta. Kauniit julisteet ja taulut ovat sijoitus kodin ilmeeseen – nappaa tästä siis Ellen vinkit, joilla otat tehot irti kotisi seinätilasta.

1. Ilmaise

Käytä taidetta sisustuksesi kulmakivenä, ja yhdistä dramaattinen taide minimalistisiin huonekaluihin. ”Statement”-taiteessa linjat ovat suuria, ja kuvat värikkäitä sekä voimakkaita. Tilaa voi jakaa taiteen avulla, kun sijoitat näyttävät taulut keskelle huoneen seinää. Jos sinulla on esimerkiksi ruokapöytä, sohvaryhmä ja televisio samassa tilassa, ripusta näyttävä maalaus tai taulurykelmä sohvaryhmän tuntumaan, jolloin tilaan muodostuu selkeämmin erillinen olohuone ja ruokailutila hahmottuu omaksi alueekseen.

2. Liioittele kehyksiä

Liioittele valokuvien ja julisteiden kokoa laittamalla kuvat isoihin kehyksiin. Osta kehykset, joissa on kehyskartongit eli paspispahvit ja jätä ne paikoilleen. Yhdistele pienet teokset isoihin, jotta seinäsi saa syvyyttä.

3. Ole neutraali

Neutraalin väripaletin kanssa sisustaminen saa asunnosta valoisamman ja kevyemmän. Värikkäät, huolella valitut yksityiskohdat hyppäävät esiin, kun muu värimaailma on maltillinen.

4. Sommittele pystysuoraan

Ajattele sisustamista vaakasuoran sijaan pystysuorasti: pinoa taidetta päällekäin. Se luo illuusion tilan korkeudesta. Illuusion luominen voi osoittautua haastavaksi, mikäli huonekorkeus on matala.

5. Sijoittele rajattomasti

Sijoittele tauluja kotisi odottamattomiin paikkoihin: vie yksi taulu kylppäriin nojaamaan rennosti seinään ja toinen pienempi nojaamaan kirjapinoon. Kekseliäällä sijoittelulla saa aikaan persoonallisuutta.