Maija Vilkkumaa haaveili elokuussa 2013 takaisin lapsuudenmaisemiinsa Etu-Töölöön. Vasemmalla kuvassa puoliso Mikko Kosonen. Kuvat: Jonna Öhrnberg
Maija Vilkkumaa haaveili elokuussa 2013 takaisin lapsuudenmaisemiinsa Etu-Töölöön. Vasemmalla kuvassa puoliso Mikko Kosonen. Kuvat: Jonna Öhrnberg

Muusikkopariskunta Maija Vilkkumaan ja Mikko Kososen yli 200-neliöinen puutalo on ollut myynnissä viime kesästä asti.

Muusikko, kirjailija Maija Vilkkumaan ja hänen puolisonsa, kitaristi Mikko Kososen puutalo on Oikotie.fi:n ilmoituksen mukaan yhä vailla uutta omistajaa.

Kun pariskunta pani Helsingin Käpylässä sijaitsevan talon myyntiin vuosi sitten, siitä pyydettiin 818 000 euroa. Tällä hetkellä asunnon velaton myyntihinta on ilmoituksen mukaan 690 000 euroa.

Yli 200-neliöisessä talossa on kuusi huonetta kolmessa kerroksessa. 30-luvulla rakennettu talo sijaitsee vuokratontilla. Tontti on 1190 neliömetrin suuruinen.

Elokuussa 2013 Maija kertoi Me Naisten haastattelussa, että Käpylässä on ihanaa, mutta kiinteistön omistaminen ei sovi muusikkopariskunnalle. Maijalla ja Mikolla on vuonna 2007 ja vuonna 2011 syntyneet lapset.

– Talonpitoa pitäisi opetella ja siihen satsata, ja me olemme siihen liian epäkäytännöllisiä ihmisiä. Taidamme olla enemmän kaupunki-ihmisiä. Tietysti kun nyt uskon näin, ehkä muutaman vuoden kuluttua haluamme taas muualle. Toisaalta on kiva ajatella, että vaikka asuntokaupat ovat melko hermostuttavia ja niihin liittyy paljon rahaa, mihinkään asumismuotoon ei tarvitse sitoutua loppuelämäksi, Maija sanoi.

Elokuussa Maija haaveili takaisin lapsuudenmaisemiinsa Etu-Töölöön.

Kuva: Oikotie.fi

Me Naiset ja Oikotie kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Myös Anna Abreu kauppaa kotiaan. Katso kuvat Helsingin Punavuoressa sijaitsevasta loft-asunnosta täältä.

Lisää aiheesta:

Sami Hedberg myi alkuvuodesta Etu-Töölössä sijaitsevaa asuntoaan 490 000 euron hintaan: Tältä näyttää Sami Hedbergin 85-neliön koti

Tällaiden on Selänteiden koti – katso video

Jorma Uotinen: "En usko, että asun enää kenenkään kanssa"

Tällaista 39-neliön tilaihmettä et ole aikaisemmin nähnyt