Jostakin syystä nämä kotoisat elementit raivataan aina piiloon sisustuskuvausten ajaksi. Päästäkäämme ne päivänvaloon!

Sisustuslehdissä, blogeissa ja Pinterestissä esitellään unelmia. Se on käynyt tätä ihan oikeaa elämää eläessä varsin selväksi. Niiden kuvissa ei nimittäin koskaan näy tiettyjä tosielämän ”sisustuselementtejä” – tavaroita, jotka ovat jollain tasolla tarpeellisia ja tuppaavat valtaamaan näkyviä paikkoja kodista.

Saimme käsiimme kuvamateriaalia näistä harvoin julkisuudessa esillä olevista klassikoista! Saammeko esitellä, totuus suomalaiskodeista:

1. Elegantti asetelma

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toisilla asetelmat koostuvat kahvipöytäkirjoista ja tuoreista kukista, toisilla ne vain sattuvat muodostumaan välttämättömästä viihde-elektroniikasta. Kun laskutilaa on rajallisesti, on optimoitava ja kasattava kaikki yhdeksi, elegantiksi pinoksi.

2. Käytännöllinen tila pyykkihuollolle

Vaatehuollon peruspilarit: tarpeeksi kamaa likapyykkikorissa ja puolipitoisten tuolilla. Ei tarvitse laatikkoja niin kaivella. Toki laatikotkin ovat auki, jos kuitenkin tulee tarve kaivella. Pikanttina yksityiskohtana koriste-esineistöön kuuluva Dyson-imuri.

3. Paikka kaikelle

Kätevät pikkutavarakulhot pitävät sälän hallinnassa. Tai no. Tosiasiassa kulhoihin ja niiden ympäristöön laskeutuu aina kaikki kädestä irtoava: pikkulegot, lelut, viimeviikkoinen mainosposti, kesken olevat kirjat, vanhat kuitit, hyllyyn menemistä odottavat leffat, käsilaukku...

4. Himoittu huonekasvi

Mikä siinä onkin, että sisustuslehdissä viherkasvit ovat aina symmetrisiä ja järjettömän hyvävointisia? Jos joku ei tunnistanut, kuvassa on peikonlehti.

5. Trendikästä ja käytännöllistä

Trendikäs tiikkinen tv-taso on kätevä, paitsi jos sen yhdistää elektroniikkaan. Johtoja on yritetty piilottaa laatikkoon, josta ne kuitenkin vähän näkyvät. Toisaalta mitä niitä piilottamaan, kun niitä ovat kuitenkin kaikki lattiat puolillaan. Tason alta pilkottaa myös pelikonsoli, jonka säilyttämisestä ei koskaan syntynyt lopullista päätöstä.

6. Viihtyisä nurkka kuntoilulle

Kuntopyörä on tosi kätevä peli omistaa, siis silloin kerran vuodessa kun sillä innostuu polkemaan. Muun ajan se somistaa kotia kauniilla olemuksellaan ja toimii myös kätevänä säilytyspaikkana päiväpeitolle, pehmohaille ynnä muulle.

7. Reilusti laskutilaa

Tavoitetila olisi, että keittiön työtasolla olisi korkeintaan kännykät ja ehkä raikas vadillinen tuoreita hedelmiä. Kätevästi mahtuu paljon muutakin! Ruuanlaiton ajaksi tavararöykkiöitä työnnellään sitten isompiin läjiin, jotta työtilaa väliaikaisesti vapautuu.

Löytyykö sinunkin kotoasi näitä piilotettuja sisustuksen helmiä? Lähetä kuva niistä alla olevalla lomakkeella!

Osallistuminen vaatii kirjautumisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla