Aito 1970-luvun äitiyspakkauksen vanna on saanut uuden, arvoisensa elämän kalastuskäytössä.
Aito 1970-luvun äitiyspakkauksen vanna on saanut uuden, arvoisensa elämän kalastuskäytössä.
Huussin seinä on perinteikäs alusta kansanrunoudelle. Pikkutuhmuuksista plussaa!
Huussin seinä on perinteikäs alusta kansanrunoudelle. Pikkutuhmuuksista plussaa!

Joo joo! Todelliset helmet eivät pidä paljon melua itsestään, mutta siellä ne odottelevat arvonnousua.

Kesämökin kaapeista kannattaisi kuulemma etsiä Sarvis-muoviastioita ja muutenkin vilkuilla ympärilleen, että minkäslaista arvodissainia sinne on tullut aikanaan hankittua.

Sen kun etsitte, mutta ne todelliset, aidot, oikeat mökin design-aarteet löytyvät usein etsimättäkin. Joskus niillä vielä pannaan rahoiksi. Koristavatko näitä klassikot sinunkin mökkiäsi?

 


Koettakaapa nykyään löytää tällaista arvolöylymittaria, ei ole helppoa.

 

 


Onko teidänkin mökillänne ITE-taidetta? Savolaisalueiden kesämökkien persoonallinen erityispiirre saattaa yllättää pihalla tai pirtissä.

 

 


Keräilyjulisteet kuuluvat huussin seinälle. Aina uniikkeja, alati kiinnostavia tutkia. Rohkea valitsee julisteeksi hauskan sarjakuvan!

 

 


Isännän kekseliäs idea: oksa ovenkahvana!

 

 


Säätalo on paitsi harmonisen sisustuskokonaisuuden kruunu, myös validia tiedettä. Akka tulee esiin=korkeapaine, ukko tulee esiin=matalapaine.

 

 


Sauna, suomalaisen sielun pihkantuoksuinen koti, on juuri oikea paikka päreille, joita koristavat kansanviisaudet.

 

 


Hirvensarvet kuuluvat tyylikkääseen mökkiin. Sarveen voi rohkeasti yhdistää erilaisia aikakausia ja materiaaleja esimerkiksi ripustamalla siihen vanhoja verkonpainoja.

 

 


Tällä kesäasunnolla sisustajaa vaivasi tunne, että perintösilitysrautojen vierestä saunakamarin takan päältä puuttui jotain. Ratkaisuksi keksittiin asetelman täydentäminen vuoden 1970 makkaratikuilla.

 

 


Tulevaisuuden talonpoikaisantiikki, mökkivieraan noin vuonna 1981 männystä nikkaroima, kerää hiljalleen ajan patinaa ja elämän kerrostumia.

 

Lue myös:

Kyllästyitkö sisustuskliseisiin? Nämä valinnat tekevät sinusta todellisen trendsetterin

Nämä arkiset designklassikot sopivat joka kotiin – löytyvätkö ne sinultakin?

Aloita juhlakauteen valmistautuminen koristelemalla koti kutsuvaksi.

1. Sympaattinen lasinen nallekoriste, 7,90 €, Stockmann.

2-3. Kauniit lasiset joulupallot, 4,90–7,90 €/kpl, Stockmann.

4. Kaunis metsänvihreä paperinen joulutähti, koko 80 cm, 22,90 €, Granit.

5. Kynttiläkruunu takaa hienon tunnelmavalaistuksen, 34,95 €, Ellos.

6. Kilisee, kilisee kulkuskranssi, 55,95 €, Zara Home.

7. Moderni himmeli on mustaa metallia ja helppo koota, 39,95 €, Luhta Home.

8. Weisten kimmeltävä lumihiutalemainen kuusenkoriste, 3,90 €, Stockmann.

Instagramissa on nyt satojen tuhansien kuvien verran silmänruokaa järjestyksen ja sisustuksen ystäville. 

Instagram on aarreaitta paitsi ihmisille, jotka tykkäävät katsella ihmiskasvoja, myös heille, joita kiinnostaa kaunis sisustus. Nyt estetiikan ja järjestyksen ystävien kannattaa kirjoittaa Instagramin hakukenttään tietty asiasana: #shelfie. 

Shelfiet ovat yksinkertaisesti kuvia hyllyistä, joihin on aseteltu tavaroita. Instagramissa on julkaistu jo lähes 900 000 shelfietä, ja lisää tulee koko ajan. Myös shelfiesunnuntai, #shelfisunday, on suosittu asiasana.

Virkistävää tässä selfietrendissä on se, ettei hyllykuvissa näy ollenkaan ihmisiä. Shelfiet ovat herkkua kaikille nätisti järjestettyjen kauniiden tavaroiden asrvostajille. Vai voitko olla eri mieltä?

Tämän täytyy olla kaunein koskaan keksitty tapa säilyttää meikkisiveltimiä ja hajuvesiä. 
Olet ehkä kuullut kirjojen asettelemisesta värijärjestykseen, mutta ihan tässä mittakaavassa tuskin olet sitä nähnyt. 
 

More Organised Christmas Tip | Before you go shopping for Christmas food and supplies, have a quick review, declutter and clean out of your pantry and kitchen cupboards. Then start to pick up non-perishables each time you go to the supermarket, to spread the load and the cost. Don't forget tin foil, sellotape and cleaning materials! . I'm sharing a weekly blog post to guide you through the festive season and into 2018. Weekly thoughts, key dates and a simple week-by-week to-do list, to help you focus on the magic of the season. Let's make this Christmas your most organised and stress-free ever! [Link in profile or https://www.moreorganised.com/organised-christmas2] . #christmas #shelfie #moreorganisedchristmas #toptip #organisingtips #keepitsimple #dontstress #pantry #kitchen #moreorganisedkitchen #moreorganizedchristmas #simplechristmas #organise #organised #organising #organiser #professionalorganiser #dumfries #dumfriesandgalloway #dumfriesmums #organisingscotland #scottishmums #moreorganised #moreorganized

Henkilön Mel | More Organised (@more_organised) jakama julkaisu

Nämä keittiönkaapit ovat ammattijärjestäjän jäljiltä. 
Sisustusbloggaajan näkemys shelfiestä.
Saksalaisshelfiessä esiintyvät astiat näyttävät olevan Marimekkoa. 

Kauniit tavarat tuntuvat usein vaativan taustakseen kauniin hyllyn. Jos suuriin sijoituksiin ei ole varaa, mutta kevytrakenteinen trendihylly kiinnostaa, lue, miten hyllyn voi tehdä itse astiakaapin ritilästä.

Kuten Instagram-trendeissä usein, myös shelfievillityksessä näyttää olevan tilaa vain kauniille ja hillityn hallitulle. Sotkushelfiet loistavat poissaolollaan. Jäämme siis odottamaan ei niin täydellisten sisustajien vastaiskua.