Stringit seinällä vai jotain ihan muuta? Kuva Kotiguru.fi / Heli Blåfield
Stringit seinällä vai jotain ihan muuta? Kuva Kotiguru.fi / Heli Blåfield

Näitä asioita ei himosisustajan kotinurkissa nähdä – ainakaan silloin, kun sisustuslehden kuvaaja on paikalla.

Täydellisessä sisustuslehtikodissa on String-hylly, valkoinen keittiö ja värijärjestykseen aseteltu kirjahylly. Kodin asukista ei sisustuksen perusteella pysty päättelemään mitään, mikä paljastaisi rappiolliset elintavat – tai sen, että kodissa eletään ihan normaalia elämää pyykkivuorineen ja koirankarvoineen.

Kotiguru-sisustussivuston kuvasarjassa esitellään koti, jossa päällepäin vaikuttaa asuvan sisustusklassikoista, luomu- ja lähiruuasta sekä kirjallisuudesta kiinnostunut perhe, mutta näihin kuviin on piilotettu myös elementtejä, joita ei sisustuslehtien sivuilla koskaan nähdä. Bongaatko, mikä kuvissa on vialla?

Katso kuvasarja kokonaisuudessaan täällä. Vastaukset eli "virheet" löydät tämän artikkelin lopusta.

Lue myös:

Teuvo Loman: "Väärät värit tappavat seksin"

Hormiton sisustustakka tuo tupatunnelmaa kerrostaloon

Tällainen on Selänteiden koti – katso video


Oikeat vastaukset: Seksilelu hyllyllä, pikaruokakääreet roskiksessa, Matti Nykäsen elämänviisauksiin perustuva sisustustaulu, pyykkiteline

Varoitus: tämä juttu sisältää kuvia kirjahyllyistä, joissa ei joidenkin mielestä ole yhtään mitään järkeä.

Vaikka tulevaisuudenennustajat ovat jo pitkään povanneet kirjahyllyjen katoa moderneista kodeista, moni lukutoukka pitää teoksia pullottavia hyllykköjään yhä arvossaan.

Viime aikoina kirjahyllyjen järjestämisestä on tullut lähes taiteenlaji. Yksi tykkää erotella kirjat genren mukaan, toinen haluaa ne tarkkaan aakkosjärjestykseen. Osa kirjarakkaista on innostunut järjestämään hyllynsä opusten värin mukaan.

Monelle tärkein kriteeri hyllyn järjestystyylin valinnassa on se, että löytää haluamansa kirjan vaivattomasti. Yksi tämän hetken suosituimmista kirjahyllytrendeistä ei kuitenkaan moisesta käytännöllisyydestä piittaa.

Sisustuspiireissä kohistaan juuri nyt hyllynjärjestystyylistä, jossa kirjat asetellaan perin epäloogisella tavalla. Eli väärinpäin tähän tyyliin:

 

A post shared by Frostbeard Studio (@frostbeardmpls) on

 

A post shared by @dwellinggawker on

 

A post shared by Dues Home (@dueshome) on

Jos tykkää minimalistisesta ja rauhallisesta sisustuksesta, hittihylly todennäköisesti iskee. Kyllähän vaaleat sivut saavat kirjarivit näyttämään raikkailta ja yhtenäisiltä.

Moni runsaasti lukeva kuitenkin miettii: mitä järkeä? Me Naisten konsultoimat kirjafanaatikot vaikuttavat lähinnä järkyttyneiltä hittihyllystä.

– Jos omistaa parikymmentä kirjaa, niin mikäs tässä. Toimii varmaan sisustajilla, muttei oikeasti kirjoja lukevilla ikinä, yksi toteaa.

– Täyttä hulluutta, sanon minä, toinen toteaa.

Mitä mieltä sinä olet? Kerro kommenteissa!

Instagram täyttyy nyt vaaleanpunaisista ja kimaltelevista keijuovista.

Eilen vietetty loppiainen on perinteinen ajankohta joulukoristeista luopumiselle. Se tarkoittaa myös sitä, että tämän joulun hitti, tonttuovi, pitää panna naftaliiniin odottamaan seuraavaa joulua.

Jos luopuminen tuottaa tuskaa, seuraava hittiaskartelu odottaa jo sosiaalisessa mediassa. Instagramista löytyy lähes 60 000 postausta tunnisteella #fairydoor, ja suomalaisia keijuoviakin löytyy kymmenen. Keijuovien suosiosta kertoi Suomessa ensin Vauva-lehti sivustollaan.

 

Fairy door #kidsdecor #fairydoor

Henkilön Romany Pearl (@romanypearl3005) jakama julkaisu

Jos jouluksi teki jo itselleen tonttuoven, keijuovi syntynee samoilla lämpimillä. Sen voi askarrella esimerkiksi jäätelötikuista tai liimaamalla tulostetun oven kuvan aaltopahville. Tai sitten tonttuovestaan voi tuunata keijuoven, josta kodin pienten (mielikuvitus)asukkien on mukava kulkea.

Keijuovien hittivärit näyttävät olevan tietenkin vaaleanpunainen ja violetti.

Keijupölyä ilmassa ja avain odottamassa keijua ovessa. Paljon kutsuvampaa asumusta ei voisi olla!

 

Looks like we have a new resident fairy 🧚‍♂️💕✨ #fairymagic #fairydoor

Henkilön Sophia Saracino (@sophia_saracino) jakama julkaisu

Tämän oven taakse on jo muuttanut asukki.

Kysely

Aiotko sinä askarrella keijuoven?