Hybridiuuni, laatikkoleikkiä ja elinkaariajattelua
Nyt inspiraatiota etsimään!
Nyt inspiraatiota etsimään!

Katso ensin kaupalliset ja tavalliset osastot. Jätä näyttelyt viimeiseksi, niissä on todennäköisesti villeimmät ideat.

 Muodikkaimmat osastot & herkuimmat uutuudet

1. Vepsäläinen, osasto 7h51

Yhdellä osastolla pääsee hiplaamaan monta trendikästä ihanuutta meiltä ja maailmalta. On pakko koe-istua Adean siro Ell-sohva ja Fritz Hansenin Drop-tuoli. Ja minkälaista valoa tulee Normann Copenhagenin Amp-valaisimista? Sisustustoimittajat ry valitsi muodikkaan miljöön messujen parhaaksi.

2. Tulikivi, osasto 7r47

Rakastan takkoja ja himoitsen valkoista, modernia kaunokaista kotiin. Tulikiven valkoiset upeudet on nähtävä livenä, nyt messuilla esitellään Valkia Kide -hybridiuuni sekä Asunto- ja Lomamessuilla jo nähty Valkia Aalto -takka. Hybridiuuni on kysytty vaihtoehto takkamarkkinoilla;  sillä voi polttaa puita ja pellettejä hyvällä lämmitysteholla. Katso myös kiukaiden uutuudet.

3. Lundia, osasto 7g41

Laatikkoleikkiä. Testaa houkuttelevan väriset uudet Lundia System -säilytyssarjan laatikot: toimivatko paremmin yksin vai päällekkäin pikkupöytinä.

4. Made in Finland -yhteisalue, halli 6

Kiva ja kompakti valikoima tämän hetken kotimaisia uutuuksia matoista valaisimiin.

5. MAYN, osasto 1c26

Pikkutavaroiden osastolta kannattaa bongata uusi kotimainen lifestyle-brändi MAYN. Kaunista ja käytännöllistä, lankakoreja, tarjottimia ja tekstiilejä. Ihanat Musta5101-sarjan ekologiset tiskiharjat ja muut keittiötuotteet.

Älä missaa näitä näyttelyitä

1. TrashDesign, osasto 7r21, ja TrashDiy, osasto 7r11

Oma lempiteemani aina. Mihin kaikkeen romu kekseliäissä käsissä taipuukaan? Tänä vuonna romutaidetta ja -tekeleitä kolmeen eri teemaan: itse tehtynä, sarjatuotantoon suunniteltuna ja taiteena.

2.  Tila haltuun! Ahead!-arena, osasto 7s51

Hyvä levähdyspaikka. Kuvitteellinen kaupunkitila halua antaa kävijälleen vision toimeliaasta tulevaisuuden kaupunkitorista. Arkkitehtuurista vastaavat tehokaksikko Aamu Song ja Johan Olin

3. Habitaire-suunnittelukilpailu, osasto 7n11 

Katsasta kivat piknik-visiot kuten esimerkiksi hauska kimppakeinu. May Day -teemainen kilpailu muotoilun ja arkkitehtuurin opiskelijoille saa jo kaipaamaan kesäisiä eväsretkiä.

Habitare-messut Helsingin Messukeskuksessa 10.–14.9.2014

Lue myös:

Nämä ovat netin trendikkäimmät sisustuskaupat

Sisustuksen kipupisteet – siinä se vaan tönöttää

Sami Hedberg kauppaa Helsingissä sijaitsevaa violetilla sisustettua asuntoaan Oikotiellä.

Tammikuussa erostaan Instagramissa kertoneet Ilona ja Sami Hedberg ovat laittaneet yhteisen kotinsa myyntiin.

Oikotieltä löytyvässä myynti-ilmoituksessa Hedbergien 136,5-neliöinen loft-asunto on myynnissä 1 180 000 euron hintaan. Ilmoituksen kuvissa kodin asunnon sisustus hehkuu valkoisena, turkoosina ja violettina sekä metallisävyissä. 

Sisustus tuskin on vain myynti-ilmoitukseen loihdittua pintakiiltoa, sillä Sami Hedberg kertoi jo vuonna 2013 Me Naisten haastattelussa lempiväreikseen valkoisen, hopean, burgundin ja liilan. 

– Sisustusmakuni on pysynyt samana­ jo vuosia. Olisi aivan kauheaa, jos joku tulisi tänne ja sanoisi: ”Toi liila on muuten ihan hirveän näköistä.” Ei siitä tulisi mitään! Hedberg totesi tuolloin. 

Makuuhuoneen ikkunasta näkyy luontoa.
Makuuhuoneen ikkunasta näkyy luontoa.

Vuonna 2013 Me Naisten kanssa tehty haastattelu käsittelee Hedbergien silloista töölöläiskaksiota eikä nyt myynnissä olevaa suurempaa, vanhaan kahvimyllytehtaaseen tehtyä loft-asuntoa. Sisustustyyli on kuitenkin paljolti entisellään: myynti-ilmoituksen kuvissa näkyvät samat norsufiguurit ja esiin rapsutettu tiiliseinä kuin kaksiossakin. 

Myös keittiönpöytä on mitä ilmeisimmin pysynyt samana. Vuonna 2013 Sami Hedberg kertoi Italiasta tilatun mustan lasipöydän maksaneen noin 1 400 euroa. 

Valitettavasti Italiasta tilattu lasipöytä ei taida kuulua kauppaan.
Valitettavasti Italiasta tilattu lasipöytä ei taida kuulua kauppaan.

Burgundin ja liilan sävyt ovat Sami Hedbergin suosikkeja.
Burgundin ja liilan sävyt ovat Sami Hedbergin suosikkeja.

Me Naiset ja Oikotie kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Marita Taavitsainen ja Tomi Natri pyytävät kodistaan runsaat puoli miljoonaa euroa.

Laulaja Marita Taavitsainen, 49, ja hänen puolisonsa Tomi Natri ovat panneet kotinsa myyntiin. Pari myy kotinsa, sillä heidän avioeronsa astui voimaan tammikuussa. Oikotiellä olevasta myynti-ilmoituksesta selviää, että Marita ja Tomi pyytävät 188-neliöisestä talosta 525 000 euroa. Talo sijaitsee Hyvinkäällä, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Talon erikoisuuksia ovat iso piha ja hana, josta tulee lähdevettä. Pihalla voi golfata, sillä sinne on rakennettu bunkkeri, griini, vesieste sekä chippigriini. Ilmoituksen mukaan palloa voi lyödä 110 metriin asti. Lisäksi terassilla on ulkoporeamme.

Maritan ja Tomin kotitalo sijaitsee Natri Ranch -nimisellä alueella.
 

Ruokailutilassa tunnelma on maalaisromanttinen.

Talon alakerrassa neliöitä on 60.

 

Pihalla on muun muassa puuvaja, pihasauna ja paviljonki sekä lasten leikkipaikka.
 

Talo sijaitsee rauhallisella alueella. Tontti on 1,89 hehtaaria.

Marita on kertonut aviokriisistään avoimesti julkisuudessa. Viime marraskuussa hän kertoi Me Naisille, että hän ja Tomi hakivat apua pariterapiasta. Tuolloin hän oli toiveikas, mutta kertoi, että lopullisen päätöksen tekeminen hirvittää.

– Ei auta kuin elää eteenpäin. Elämällä nämä asiat usein selviävät, Marita sanoi.

Maritalla ja Tomilla on kaksi lasta: Iines ja Stella.

Talon myynti-ilmoituksesta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Me Naiset ja Oikotie kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

outo menoa nykyään..

Hiljattain eronnut Marita Taavitsainen myy hulppean kotinsa – pihalla voi pelata golfia ja lillua poreammeessa

Maritalla taitaa pyyhkiiä lujaa kuten aina ei hetken paikkallaan oloa puhetta tulee kuin turkin hihasta ei koskaan kuuntele mitä miulla on sanottavaa omaa jorinaa vain jatkaa hän on räpätäti :)En ymmärrä julkimoita ketkä avautuvat yksityiselämästään kaikelle kansalle!!
Lue kommentti