Hybridiuuni, laatikkoleikkiä ja elinkaariajattelua
Me Naiset
|
Mari Meriläinen
Nyt inspiraatiota etsimään!
Nyt inspiraatiota etsimään!

Katso ensin kaupalliset ja tavalliset osastot. Jätä näyttelyt viimeiseksi, niissä on todennäköisesti villeimmät ideat.

 Muodikkaimmat osastot & herkuimmat uutuudet

1. Vepsäläinen, osasto 7h51

Yhdellä osastolla pääsee hiplaamaan monta trendikästä ihanuutta meiltä ja maailmalta. On pakko koe-istua Adean siro Ell-sohva ja Fritz Hansenin Drop-tuoli. Ja minkälaista valoa tulee Normann Copenhagenin Amp-valaisimista? Sisustustoimittajat ry valitsi muodikkaan miljöön messujen parhaaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Tulikivi, osasto 7r47

Rakastan takkoja ja himoitsen valkoista, modernia kaunokaista kotiin. Tulikiven valkoiset upeudet on nähtävä livenä, nyt messuilla esitellään Valkia Kide -hybridiuuni sekä Asunto- ja Lomamessuilla jo nähty Valkia Aalto -takka. Hybridiuuni on kysytty vaihtoehto takkamarkkinoilla;  sillä voi polttaa puita ja pellettejä hyvällä lämmitysteholla. Katso myös kiukaiden uutuudet.

3. Lundia, osasto 7g41

Laatikkoleikkiä. Testaa houkuttelevan väriset uudet Lundia System -säilytyssarjan laatikot: toimivatko paremmin yksin vai päällekkäin pikkupöytinä.

4. Made in Finland -yhteisalue, halli 6

Kiva ja kompakti valikoima tämän hetken kotimaisia uutuuksia matoista valaisimiin.

5. MAYN, osasto 1c26

Pikkutavaroiden osastolta kannattaa bongata uusi kotimainen lifestyle-brändi MAYN. Kaunista ja käytännöllistä, lankakoreja, tarjottimia ja tekstiilejä. Ihanat Musta5101-sarjan ekologiset tiskiharjat ja muut keittiötuotteet.

Älä missaa näitä näyttelyitä

1. TrashDesign, osasto 7r21, ja TrashDiy, osasto 7r11

Oma lempiteemani aina. Mihin kaikkeen romu kekseliäissä käsissä taipuukaan? Tänä vuonna romutaidetta ja -tekeleitä kolmeen eri teemaan: itse tehtynä, sarjatuotantoon suunniteltuna ja taiteena.

2.  Tila haltuun! Ahead!-arena, osasto 7s51

Hyvä levähdyspaikka. Kuvitteellinen kaupunkitila halua antaa kävijälleen vision toimeliaasta tulevaisuuden kaupunkitorista. Arkkitehtuurista vastaavat tehokaksikko Aamu Song ja Johan Olin

3. Habitaire-suunnittelukilpailu, osasto 7n11 

Katsasta kivat piknik-visiot kuten esimerkiksi hauska kimppakeinu. May Day -teemainen kilpailu muotoilun ja arkkitehtuurin opiskelijoille saa jo kaipaamaan kesäisiä eväsretkiä.

Habitare-messut Helsingin Messukeskuksessa 10.–14.9.2014

Lue myös:

Nämä ovat netin trendikkäimmät sisustuskaupat

Sisustuksen kipupisteet – siinä se vaan tönöttää

Sisältö jatkuu mainoksen alla