Käsien takana piileskelee muoti-ilmiön muusa. Kuva: Shutterstock
Käsien takana piileskelee muoti-ilmiön muusa. Kuva: Shutterstock

No nyt on miehinen elin nousussa.

The Scrote 'N' Tote -kivesrepuista tuli hetkessä miesten vastine naisellisille, vulvilla kuvioiduille Pussy Pouch -laukuille.

Amerikkalainen muotisuunnittelija Rachel Feinberg kehitti häpyhuulia kuvastavat vulvalaukut päätettyään, ettei naisten tarvitse häpeillä häpyään yhtään sen enempää kuin miestenkään tarvitsee suojella sukukalleuksiaan. Mutta siinä missä Feinberg päätyi laukuissaan hienovaraiseen vulvaviittaukseen, menivät miehet pidemmälle.

Daniel Bittonin kehittämässä kivesrepussa tavoitellaan realismia karvoineen ja ihoryppyineen kaikkineen.

Vehjehuuma ei rajoitu pelkkään reppuun. Sosiaalisessa mediassa jaetaan maisemakuvia, joiden yläkulmaa koristavat kaikissa muodoissaan – mitkäs muut kuin kivekset!

Nutscape-hashtagillä merkityt valokuvat tarjoavat uuden "näkökulman" esimerkiksi matkakuviin.

 

????? #nutscape #nutscaping #nutscapes #scenic #view #autumn #nuts

A photo posted by NutScape (@nut_scape) on

Sukuelimet näkyvät myös taiteessa. Esimerkiksi performanssitaiteilija Mimosa Pale loi jo vuonna 2007 Mobile Female Monument -teoksen. Isokokoinen, naisen sukupuolielintä esittävä teos liikkui pyörien päällä ympäri Helsinkiä, ja ihmiset saattoivat ryömiä teoksen sisään. Teos voitti samaisena vuonna Vuoden esteettinen teko -palkinnon.

Japanilainen taiteilija Megumi Igarashi puolestaan loi pimppikajakin, joka vei hänet oikeuteen säädyttömän aineiston levittämisestä. Aiemmin Igarashi oli tehnyt alapäästä pehmolelun ja pieniä figuureja. Hänen mukaansa hänen alapäänsä on hänen suurin muusansa.

– Vaginoita pidetään siveettöminä vain sen takia, että niitä piilotellaan, taiteilija on kertonut.

Niin. Edelleenkin vulvalaukuissa on koristeena helmi – ja kivesrepussa karvoja.

 

INSTAGRAM: The female body is a beautiful piece of art #PussyPouch #DAMNsel

A photo posted by DAMNsel (@_damnsel_) on

 

Kysely

Kumman ottaisit mieluummin?

En kumpaakaan
En kumpaakaan
64.9%
Kivesrepun
Kivesrepun
19.4%
Vulvalaukun
Vulvalaukun
16.5%
Ääniä yhteensä: 848

Hyvin valittu hiusväri voi raikastaa koko ilmeen hetkessä. 

Ikääntymisen merkkejä jarruttaviin, peitteleviin ja häivyttäviin tuotteisiin voi halutessaan käyttää sievoisen summan rahaa. Anti age -voiteita suurempi vaikutus ulkonäköön on kuitenkin hiusten värillä. 

Kampaaja Erik Jordan kehottaa Byrdie-sivustolla välttämään liian tummia ruskean sävyjä ja elotonta, tuhkaan taittavaa blondausta, ellet halua vaikuttaa ikäistäsi vanhemmalta. Asiantuntijan mukaan lämpimät sävyt ja useamman värisävyn värjäykset nuorentavat ulkomuotoa. 

Jos et ole innostunut harmaista hiuksista tai muun oman värin kasvattamisesta näkyviin, tutustu värjäyksiin, joilla yleisvaikutelma piristyy alta aika yksikön. 

Luutablondi

Hiusväritrendeihin kuuluu vanhojen hyvien hiusvärien nimeäminen jännittäväksi. Niinpä tummemman pohjavärin ja lämpimän vaaleiden raitojen yhdistelmä on nimeltään luutablondi. 

Täydellinen, eloisa lopputulos syntyy, kun pohjaväri on lähellä omaa sävyäsi ja raitoja tehdään luovasti eri tekniikoilla.

Näyttelijä Kim Basingerin, 64, blondit hiukset saavat syvyyttä tummemmasta tyvestä. 

Kultamansikka

Herkulliset hedelmäsävyt, kuten hunajameloni ja mansikkablondi, ovat tylsän tukan vastakohta. Näyttelijä Christina Hendricksin, 43, haalean oranssit hiukset käyvät esimerkistä.

Liukuväri tummasta vaaleaan

Malli Heidi Klumilla, 45, on hiuksissaan kauniin luonnollinen liukuväri. 

Valitse liukuvärin sävyt ihonvärisi ja hiustesi luonnollisen tummuusasteen mukaan. 

Rosé-samppanja

Pienikin ruusuinen vivahde tekee hiusväristä heti raikkaan näköisen, ja pastellitukka liitetään nuoruuteen ja leikkisyyteen. 

Näyttelijä ja malli Sienna Millerin, 36, hiuksissa on vain aavistus pinkkiä.

Toffeeraidat

Näyttelijä Halle Berryn, 51, tumma tukka on saanut kunnolla kermatoffeen värisiä raitoja. Jos luonnollinen värisi on tumma, kokeile lämpimän ruskeita raitoja. 

Kiire ja meikkivoiderajat, te ette ole tervetulleita näihin juhliin. 

Ammattilaisen meikkituolissa istuminen on ihanaa, mutta tyyristä. Niinpä erityisiin juhlapäiviinkin valmistautuessa täytyy usein ottaa meikkisuti kauniiseen käteen ja loihtia juhlameikki ihan itse. 

Etenkin sellaisina juhlapäivinä, joista jää muistoksi pitkä liuta valokuvia, paineet onnistua meikin kanssa ovat kovat. Kauniin ja kestävän meikin teko itse ei onneksi ole mikään mahdottomuus.

Britannian Elle haastatteli meikkitaiteilija Trish McEvoyta siitä, miten täydellisen juhlameikin voi tehdä itse omana hääpäivänään. Samat niksit pätevät muidenkin tärkeiden päivien meikkeihin.

Näin onnistut:

  1. Varaa puolitoista tuntia aikaa. Kyllä, oikeasti. Mestariteokset eivät synny kiireessä.
  2. Toimi järjestyksessä. Ensin hiukset, sitten meikki ja viimeisenä juhlavaatteet niskaan. Jos paita tai mekko pitää pukea pään yli, estä meikin ja juhlavaatteen ei-toivotut kohtaamiset pitämällä ohutta huivia kasvojen päällä pukeutuessasi.
  3. Luota tyyliisi. Juhlapäivänä on tarkoitus näyttää omalta itseltä, mutta vain vähän tavallista paremmalta. Hää- tai valmistujaispäivän aamu ei ole hyvä hetki tyylipoliittisille täyskäännöksille. 
  4. Harjoittele etukäteen. Harva saa irtoripset aseteltua ja silmät rajattua täydellisesti ensi yrittämällä. 
  5. Käytä arkimeikkiäsi perustana. Jos sinulla on tapana tehdä vahva meikkipohja arkiaamuisin, tee se juhlaankin – mutta jos arkimeikkisi koostuu ripsarista ja peitevoiteesta, voi juhlameikiksi riittää muutaman irtoripsitupsun ja heleän poskipunan lisääminen arkimeikkiin.
  6. Häivytä huolella. Kehnosti häivytetyn meikkivoiteen ja kaulan ihon välisen sävyeron ei pitäisi olla potrettien keskipiste.