Nyt on muotia heilua julkisilla paikoilla sporttivaatteissa. Kaikki eivät vain tajua sitä.

Jos stylisteja on uskominen, ensi kesän kuumin trendi on sporttimuoti. Tutkijat ovat jo aiemmin todenneet, että luksusputiikkiin astuminen treenivaatteissa voi johtaa korkeampaan statukseen tai hyväksyntään. Esimerkiksi Facebook-pomo Mark Zuckerbergin tyyliin kuuluu hieman nuhjuinen olemus, joka viestii, että hänellä on valtaa ilman hienoja vaatteitakin.

Kaikkia joogahousuissa tai salivermeissä esiintyminen ei kuitenkaan säväytä. Women’s Health esitteli vastikään joukon ennakkoluuloja, joita sporttipukeutujat julkisilla paikoilla kohtaavat.

1. Hippi mikä hippi

Salivaatteissa hiihtävät ovat hörhöjä, jotka viettävät päivänsä lootusasennossa, syövät kaalia ja haeskelevat itseään.

2. Onko opiskelijakorttia?

Opiskelijat ovat huolettomia vielä monessa asiassa. Älä ihmettele, jos henkilöllisyystodistuksesi kysytään, kun ostat salihousut jalassa viikonloppusiideriä ruokakaupasta.

3. Homssu!

Ajattelet ehkä itse olevasi rento ja huoleton pukeutuja tai kiireinen äiti tulossa kuntopiiristä. Muut miettivät, koska olet viimeksi käynyt suihkussa.

4. Himotreenaaja?

Vaikka liikkuisit vain kerran kuussa, treenivermeissä esiintyminen julkisella paikalla saa sinut näyttämään fitnessiin hurahtaneelta tosikolta.

Mitä tästä sitten voi päätellä? Ehkä sen, että ylle kannattaa vetää sitä, mikä itsestä hyvältä tuntuu.

Lue lisää:

Mikä vapaus! Treenaamaan ilman alusvaatteita

Naiset intoilevat nyt tästä: töihin joka päivä samassa asussa

Sohvaperunan superjumppa - tarvitset vain mopin, repun ja muovipullot