Hae kynsiin innoitusta kuusenkoristeista, kimalteista ja suloisista kirjailuista.

Nämä kynnet ovat joulun kaunein koriste!

Tarvitset:

viininpunaista kynsilakkaa

tummanvihreää kynsilakkaa

vihreää glitterilakkaa

mattapäällyslakkaa

valkoista kynsilakkaa, jossa on ohut sivellin

lisäksi aluslakkaa

Vaihe 1


Suojaa kyntesi värittömällä aluslakalla. Levitä sen jälkeen neljään kynteen kaksi kerrosta viininpunaista kynsilakkaa. Lakkaa nimettömän kynsi tummanvihreällä lakalla. Anna kuivua.

Vaihe 2


Päällystä viininpunaiset kynnet mattalakalla ja vihreä kynsi glitterillä. Muista levittää mattalakka huolellisesti koko kynnelle, jotta reunat eivät jää kiiltäviksi.

Vaihe 3


Maalaa peukalonkynteen jouluista kuviointia valkoisella kynsilakalla. Sipaise kynteen muutama poikittainen viiru ja täytä välit esimerkiksi pilkuilla, rakseilla ja siksak-kuviolla. Jos sinulla ei ole koristeluun tarkoitettua lakkaa, voit piirtää kuviot hammastikun avulla.

Lisävinkit!

Kiehtovatko kuviot? Jos koristelet jokaisen kynnen valkoisella, lopputulos on soma ja leikkisä.

Rakastatko kimallusta? Voit jättää mattalakan pois ja korvata sen kiiltävällä päällyslakalla.

Karsastatko glitteriä? Hylkää hileet ja vetäise jokaisen kynnen pinta mataksi.

Tähän tyyliin käytetyt tuotteet: Mavalan viininpunainen kynsilakkasävy Las Vegas, H&M:n vihreä kynsilakkasävy Exquisite Emerald, Dependin valkoinen koristelulakka Art Liner, Mavalan glitterilakka Magic Confetti, Goshin mattapäällyslakka Matt Effect Top Coat.

Lue myös:

Viikon kynsivinkki: Punainen pantteri

Siisti kynsilakka molempiin käsiin – tällä kikalla onnistut

Leikkasitko varpaankynnen liian lyhyeksi? Tämä kikka auttaa

Primer-tuotteet eivät ainoastaan auta meikkiä pysymään paremmin, vaan parhaimmillaan niillä saa monta ihmettä aikaiseksi iholle. 

Punoittaako ihosi meikistä huolimatta? Toivoisitko enemmän hehkua? Huolitellun meikin salaisuus on pohjustaminen.

Meikinpohjustusaineet ovat tuotteita, jotka levitetään iholle kosteusvoiteen jälkeen ennen muiden meikkien levittämistä. Pohjustaminen tekee meikkipohjan levityksestä helpompaa ja saa sen pysymään pidempään huoliteltuna. 

Listasimme asioita, joihin meikinpohjustustuotteet pystyvät. Huomioithan, että yksi tuote ei tee kaikkia ihmeitä ihollesi. Valitse tuotteet, joilla on haluamasi vaikutus. 

1. Suojaa auringolta

Kesällä voi valita pohjustustuotteen, jossa on suojakerroin. Näin saat suojattua kasvojesi ihoa palamiselta ilman erillisiä aurinkorasvoja meikin alla. 

2. Tasoittaa ihon sävyä

Meikinpohjustustuotteilla voi tasoittaa ihon sävyä, erityisesti jos kasvot punoittavat. Oikeaa tuotetta käyttämällä ihosi sävy säilyy tasaisena koko päivän. 

3. Peittää ihohuokoset

Laajentuneet huokoset voivat tuottaa valtavaa päänvaivaa. Niiden nujertamiseksi on monta keinoa, joista huokosten häivyttäminen pohjustustuotteella ei ole ollenkaan tehoton ratkaisu. Jotkut pohjustustuotteet voivat myös supistaa huokosia. 

4. Antaa kasvoille hehkua ja kuulautta

Kun haluat antaa kasvojesi loistaa, käytä hehkua lisäävää pohjustustuotetta joko meikkivoiteen alla tai meikkiin sekoitettuna. Kevyen meikin ystävät käyttävät hehkua tuovia tuotteita sellaisenaan ilman meikkivoidetta. 

5. Tekee ihosta tasaisemman

Kukapa ei haaveilisi tasaisesta ihosta! Epätasaisuuksiin ei auta pelkkä meikkivoide tai puuteri, vaan kauniin tasaisen ihon loihtimiseen kannattaa käyttää oikeanlaista pohjustustuotetta. 

6. Kosteuttaa 

Jos iho hilseilee kuivuuttaan, kannattaa valita pohjustustuote, joka kosteuttaa ihoa. Kosteuttavat primerit tuovat iholle lisää heleyttä. Niitä kannattaa käyttää erityisesti talviaikaan, jolloin iho on kuivimmillaan. 

7. Hoitaa ihoa

Vaikka meikinpohjustajat eivät ole ensisijaisesti hoitotuotteita, jotkut voivat sisältää ihoa hoitavia ainesosia. Tällaisia ovat erityisesti runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja sisältävät luonnonkosmetiikka-primerit. 

Meikin keskipisteeksi riittää nyt yksi värikkäänä loistava luomivärisävy.

Ensin tulivat keväiset pastellit, ja kesää kohti mentäessä luomivärit muuttuvat aina vain kirkkaammiksi. Katso mallia julkkiksilta, jotka ovat ottaneet värikkäiden luomivärien trendin omakseen.

Neonvihreää

Meikkaaja Mai Quynh julkaisi kuvan näyttelijä Alison Brien häikäisevästä luomivärilookista. Sähäkän sävyn kanssa muu meikki kannattaa pitää minimalistisena.

Loistavaa laventelia

Olivia Munnin laventelinvioletti silmämeikki on Patrick Tan käsialaa.

Lämmintä keltaista

Näyttelijä Margot Robbie näyttää, että keltaisen luomivärin voi levittää aina kulmakarvoihin asti.

Sinistä ja lilaa

 

🌈 #lilycollins 💋

Henkilön Vincent Oquendo (@makeupvincent) jakama julkaisu

Hempeissäkin sävyissä voi olla näyttävyyttä. Meikkaaja Vincent Oquendo teki näyttelijä Lily Collinsille meikin, jonka väreissä näkyi vaaleanpunaista, lilaa ja vaaleansinistä.

Näyttävää kullankeltaista

Värikäs glittermeikki huomataan varmasti. Malli Gigi Hadidin luomilla hehkui kulta.

Trendikästä sinistä

 

LIBRA 🔷 #kkwxmario #kkwbeauty #kimkardashian #makeupbymario #mariodedivanovic

Henkilön MARIO FAN PAGE (@mariodedivanovic) jakama julkaisu

Sinisen luomivärin kanssa ei tarvitse himmailla. Kim Kardashian West ja meikkaaja Mario Dedivanovic nostivat klassikkosävyn jälleen pinnalle.